0 oy
670 göst.
Diğer kategorisinde (975 puan) tarafından
Kizlar kizima tuvalet egitimi veriyorum  6 gundur baya alisti lazimliga yapiyo suanlik. Sadece geceleri altina yapiyo surekli uyandirincada uykusu dagiliyo . Yarin istanbuldan yalovaya gitmem lazim kendi aracimizla degil otobusle gitcez. Ben yarin giderken bez takayim mi sabhtan aksama kadar disarda olucaz. Ve kizimi birakacagim kimsem felanda yok . Kaynanamlarda bizimle geliyo o yuzden . Bez taksam geri beze doner mi nasil yapcam iptal etme gibi ihtimalim de yok 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bence takmalisin yolda napcan
(975 puan) tarafından
Yani surekli sofore dur diyemwm dursa tuvaleti nerde bulcam of of insallah beze geri donmez
tarafından
Kızına şöyle şimdi gidene kadar takicam inince cikaricam diye
(975 puan) tarafından
Tamm canm oyle yapayim
-Reklam-
+1 oy
(14,185 puan) tarafından
Bence bez tak ama kızına anlat bunu kaç yaşında bilmiyorum ama anlayacağı şekilde anlat 
(14,185 puan) tarafından
3 yaş bence geç ya 2 yaş ideal bende yaza düşünüyorum arkadaş anlatırsa tecrübesinden faydalanıiz
(975 puan) tarafından
Valla cnm bu ayin sonunda 2 olcak . Hamileyim yaza dogum var zor olur hem maddi acidan hemde ilgilenme acisindan diye .basladim havalar soguk disarida cikamiyoz hemde cis geldi fln diyodu basladim
(14,185 puan) tarafından
İlk gün bezi çıkardın sonrası nasıl ilerledi
(975 puan) tarafından
Ilk gun lazimligi hep yanimizda tuttuk tutamadi cisini bazen soylemedi ben sordum devamli . Gece de baglamadim bez ilk uyuyunca kacirdi ama gece hep cisini yaptirdim sabaha kadar 2 3 kez yapti . Buyuk tuvaletini de ilk gun yapmak istemedi sonraki gunlerde alisti ama ben sulu seyler yedirdim kabix olmadin diye genelde corba yedirdim. Cisin gelince soyle diyorum simdi birde soruyorum geldi mi diye . Birde yaptigi saatleri ve hareketlerini anliyo insan ona gore duzen kurarsin
(14,185 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(9,937 puan) tarafından
Tak canım bezını dondugunde devam edersın portatıf tuvaletlerden de al yanında bulunsun 
(975 puan) tarafından
Oyle yapayim o zaman canm
0 oy
(6,049 puan) tarafından
Takmalisin canım kendi aracımla tamam hani durdurur yaptırırsın ama uzun yol sayılıyor otobüsü durduramazsin
(975 puan) tarafından
Aynen canm dogru
0 oy
(22,062 puan) tarafından
Tak tabi canim ben takardım her ihtimale karşı halen de takarım 
(975 puan) tarafından
Tamm canm oyle yapayim
0 oy
(2,197 puan) tarafından
Biz başlamadık ama bı eğitmen WC eğitimi verilince çocuk iyi adapte kalana kadar evden uzAklasmayin demişti
(975 puan) tarafından
Mecbur kalmasam bi ay boyunca evdeydim disari isim yoktu son dakika cikti bu . Bide havalar soguk ya disari da cukamiyoruz diye baslamistim
(2,197 puan) tarafından
Sen ve kızın gitmeseniz onlar tek gitse?

Ama 1 gün için alışkanlığı olmaz endişe etme
(975 puan) tarafından
Yok kuzum benm gitmwm gereken bi yer onlarinda gelmesi gerekiyo. Imza isimiz var da bnm adima mecbur gidicem . Insallah duzenimiz bozulmaz donunca
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Takcan canım mecbur bişey olmaz
(975 puan) tarafından
Insallah kuzum takicam
0 oy
tarafından
Bence tak yolda perisan olursun çocuk tutamaz sonuçta gelse de nereye yaptircan
(975 puan) tarafından
Dogru canm takayim
0 oy
tarafından
Giderken tak ama mola yerlerinde yine tuvalete götür. 
(975 puan) tarafından
Oyle yapayim kuzum saol
0 oy
tarafından
Bence takmalısın 
(975 puan) tarafından
Oyle yapayim canm
0 oy
tarafından
Yok canım bence bi günde hemen geri dönmez ki otobüs her dur dediğinde durmaz ki zor olur kizcagiz için bu soğukta dışarda tuvalet nerden bulcan
(975 puan) tarafından
Aynen oyle kuzum mecbur takicam
0 oy
tarafından
tak cnm tuvaletin gelince soyle arabada oldugumux icin beze yapmak zorunda kalabilirsin de bisi olmaz
(975 puan) tarafından
Tamm cnm oyle yaparim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 265 göst.
18 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 599 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Elifbb (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 516 göst.
9 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 402 göst.
11 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Npp (356 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,653 soru

23,807,301 cevap

317,731 kullanıcı

...