Kızlar sabah saat 9 da kızım atesi 37.8 civarlarında uyandı eşim calpol ve pedifen aldı geldi 38 de verdim pedifen öğlene doğru ateşi düştü uyumuştu geri uyandığında yine ateşi vardı calpol verdim ateşi düşmedi 4 saat sonra pedifen verdik 2 saati geçti ama ateşi 38 oldu bı ara şimdi uyudu ölçüyorum sürekli 37.8 çıkıyor sabit sürekli 37.7 37.8 37.9 çıkıyor şuan yarım saattir aynı derecede korkuyorum niye böyle dirençli diye köpek dişlerinin ateşi inatçı olur diyorlar dolven dış ateşine daha iyi diyorlar eşim gelirken dolven alacaktı ama eczanede dolven yokmuş ibufen diye bi şurup varmış dolven içerikli onu kullanın demis eczacı Resmini atıyım size kullanan oldu mu bunu endişeliyim korkuyorum birşey olacak diye ılık duş falanda aldırdım 38 olunca hatta küçük havuzu var salona koydum içine biraz su koydum oynadı bende sırtından su döktüm banyoya sokunca ağlıyor ateşi varken usuyunce yüzden bende hem ılık suyla oynasin hemde ateşi düşsün dedim ama yok ilk çıkarınca 36.7 oldu sinra geri 37.6 ya yükseldi çok uzun oldu kusura bakmayın endişeliyim neden düşmüyor diye
1,495,260 soru
24,427,452 cevap
352,170 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın