0 oy
317 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Kızlar bu robottan olan varmı kullananlar memnun musunuz. Nerede alabilirim 

image

7 Cevaplar

0 oy
(137,803 puan) tarafından
bem aldirdim ama kullanmam asla benlik dehil
daha gormedim annemde esim gordu ama benim kullancam bi alet degil bosa almisim
tarafından
Nekadar aldın canım nerden aldın. Fiyatı nekadar bilsem oba göre satarsan alırım. Senden
7 bin civari bisidi satmam annem kullanirda cok dev gibi bi alet ve bi suru kaplosu basligi virti zirti olan bisi hani ben hic sevmem o basligi cikar oburunu tak falan benlik degil
(3,548 puan) tarafından
Suanjş fiyatı 9 10 milyar ama benim eve tanıtıma geldiler istersen numara veriyim. Önce tanıtıp sonra satıyorlar. Bazı imkan da sağlıyorlar. Ama acayip bişi. Ben alamadım. Bu sıra gücüm yetmedi
tarafından
Oo 9 milyar benimde gücüm yetmez canım ama olsa çok güzel oluyor valla
-Reklam-
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Var canım, ikinci kızım o benim el bebek gül bebek :d
tarafından
Nerden aldın canım ve fiyatı nekadar
(2,112 puan) tarafından
İhlasın satış elemanından aldım. Taksitli 6.800 TL di peşin 5.600 e aldım
0 oy
tarafından
Evet var cnm 1 sene oldu..çok da memnunum ağır da olsa temiz yapıyor..halı koltuk yıkama özelliği var biraz pahalı ama diğer robotlar da pahalı yaparsa tam yapsın 

Her çeşit aparatı var günlük derin temizleme toz alma pc tozu alma koltuk tozu alma perde tozu alma aparatları herşeyi var

Bir kez toz alma aparatı kullan 3 gün toz alma tv tozu alma aparatı bile var zarar vermiyor cnm
0 oy
tarafından
Eşim satıyor canım oda ihlasta çalışıyor. Bende kullandıkları ürünü bi kaç kez evde denedim ama abartıldıgı gibi bişey değil . Hele yıkama özelliği çok çok kötü. Halıda elle silinip çıkan lekeleri süpürge yıkama ile temizlemiyor. Süpürmesi de klasik süpürge işte. O kadar para vermeye değmez bence
(2,112 puan) tarafından
Süpürmesi klâsik süpürge mi :))))))))))
tarafından
Gri Dyson kullanıyorum onla kıyaslayınca çokta bi fark göremedim açıkçası. En kötüsü temiz yıkanıyor daha nolsun Buda benim şahsi düşüncem.
0 oy
tarafından
7 bin civarı bunların fiyatı koltuk halı herşey yıkıyor çok iyi
0 oy
tarafından
Bundan Buse de var çok memnun aşırı derecede övüyor çekim gücü falan harika diyor koltuklarını halılarını bunlarla daha da mis gibi yapıyor Bana da arıyor şu an bana da alacağız o kadar memnunum ki yani alanların yüzde 99.9 u hep memnun
tarafından
İhlas tanıtım için eve geliyor cnm  çıkan kiri görsen nasıl bu evde yaşıyorum dersin..her alanda işlevi var..robotlar derin temizliği yaptığını sanmıyorum ben de memnunum bundan 1 senedir kullanırım..görümcem de istiyor ama şu an daha pahalıdır taksit yapıyorlar biz 6 bine almıştık geçen sene..uzun ömürlü için güzel süpürge..daha yeni gördüm burda biri sormuştu robot süpürgnin haritası sorun oluyor diye :)) bunda öyle dert yok
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Benim var canım çok memnunum alerjik bünye olduğum için eşim aldı 6 bin küsürdü aldığım da şuan ne kadar bilmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 251 göst.
25 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Susambebek (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 425 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Zelisela (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 163 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,576 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 53 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Em!ne (113 puan) tarafından soruldu

414,210 soru

12,465,826 cevap

46,894 kullanıcı