0 oy
256 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (153 puan) tarafından

Kızlar bu robottan kullanan var mı ? Fiyatı yok internette eve gelip tanıtıyolarmış

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kullanıyorum 2020 den beri iyiki almışm diyorum ozamanlar ben 4 bine almştm şimdi 60 bin diyorlar koltukları harika yıkıyor yatakları yıkıyorm günlük çekmede yatağı çekiyorum çıkan toz aman allahım 
(153 puan) tarafından
Halı da yıkadın mı hiç canım? Sen bayiden mi aldın eve mi geldiler?
tarafından
Halılarda yorucu su hemen bitiyor cıkar tak doldur yorucu halı konusunda yorum yapamam ama diğer türlü müthiş birşey ben arkadaşm calısıyordu o kendine aldı bende öyle aldım kendime eve cagırdık tanıttılar gördüm de öyle yani
-Reklam-
0 oy
(2,414 puan) tarafından
Bende şu sıralar buna bakıyorum ama baya pahalı ya 35-40 arası diye okumustum bir yorumda 
(153 puan) tarafından
Taksitle olursa alayım diyorum zaten evdeki koltuklara halılara 3 bin rahat gider yıkatsam.Kiwi diyorlar o ucuz 4 bin civarı.A100 de Fantom gelmiş onun wattı daha yüksek canım bi bak istersen
(2,414 puan) tarafından
Bende araştırdım onlara baktım da ya almışken de ömürlük olsun istiyorum tabi. Fantom da güzel aslında bende dik süpürgesi var çekim gücü baya kuvvetli yıkaması nasıl bilmiyorum da kiwi de bana çok basit geliyor
(153 puan) tarafından
Aynen bende diyorum yıkamaya vereceğime bari Fantom alsam diye.Sonra almışken iyi bişey olsun diyom oda bütçeyi zorlayacak bakalım ne yapacam
0 oy
(3,092 puan) tarafından
Yeni komşum aldı 42 binliraya annem 25 yıldır kullanıyor bunun ilk çıkan modelini. Günlük temizlikte hiç pratik değil sulu olduğu için işin bitince boşalt kurula zor oluyor. Eğer ben hali kanepe çok yıkarım bununla diyorsan al ama sadece süpürge için aşırı pahalı ve hantal bir makina 
0 oy
tarafından
Ömürlük diyorsan şiddetle tavsiye ederim halının altındaki tozu bile alıyor, bekarligimda almıştık 15 sene oldu hâlâ daha canavar gibi. Al kullan bak evim gerçekten çok pismis diyeceksin
0 oy
(1,871 puan) tarafından
Ablam geçen aylarda aldı 40 bin liraya ama parasına değer diyor iki çocuk var biri altına işiyor geceleri sırf onun için aldı sürekli yıkıyor tertemiz yapıyormuş koltuklar halı mis 
0 oy
(11,234 puan) tarafından
Kullanıyorum iyiki almışım 
0 oy
(14,089 puan) tarafından
Yengem ablamın eltisi kullanıyor güzel mi evet ama gereksiz pahalı 2 3 ay önce arkadaşım 45 bin e almış oda memnun 
0 oy
(2,783 puan) tarafından
2 ay önce aldım çok çok memnunum o kadar güzel temizliyor ki onu aldıktan sonra bokun içinde yaşıyormuşum dedim resmen hiç düşünme 
0 oy
(146,736 puan) tarafından
ben aldim hic sevmedim asla benlik drgil bi suru ufak tefel parcaciklari var cok agir bi alet
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Annem ilk çıktıgında almıştı ben yeni aldım  45 bin dediler eve çağırdık geldiler haftaşık genel temizliğe aşırı iyi toz bırakmıyor asla halı koltuk yıkama ön numara şiddetle tavsiye ederm

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 54 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Em!ne (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 431 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Zelisela (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 348 göst.
19 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 193 göst.