0 oy
181 göst.
Aile kategorisinde (571 puan) tarafından
Yeğenime ilk doğum gününde 2 takım güzel kıyafet ve güzel bir ayakkabı aldım aynı yaşlarda oğlum var ona doğum günü yapmadık diye birşey bile almadılar kimse ne annemler ne ablamlar illa doğum günü mü yapmak lazım şimdi yeğenimin 2. Yaş gününü yapacaklarmış gönlümden geçen konuşan köpekcik almaktı ama o da maşşallah 400 tl olmuş sizce ne almayalım çok pahalılık birşey de almak istemiyorum eşim bizimkine ne aldılar ki dedi.

3 Cevaplar

0 oy
(5,950 puan) tarafından
Karşılıklimi yapiyorsun ..

Benkm ogluma gelmese yengem abimden  düşünürüm birsey vardir almadigina gore derim  imkani var abimin cok şükür misal almasada ben yigenime canimı verırım esim o cümleyi konuşsa bana çenesini kapatırdim .. sen yigenin icin alicaksin birak ablani annesi dedeni
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya belki o an durumları yoktur alamamıştır. 

Yeğenim yok kardeşim daha evlenmedi ama yeğenim olsa canımı veririm onun için. Ablana almıyorsun ki sen yeğenine alıyorsun oda evladın gibi 
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Valla herşey karşılıklı kimse kusura bakmasın şimdi diyecekler yeğenine alıyorsun falan filan ama senin çocukta onların yeğeni neticede haa insaflı birisin onu anlıyorum hiç almadan yapamazsın 400 liralık oyuncak yerine bir takım kiyafet al yeterli bence 
(571 puan) tarafından
Hm tamam canım sağol en iyisi o gibi

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 529 göst.
0 oy
6 cevap 115 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Aleynamira (450 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 734 göst.
16 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Mahinur gns (362 puan) tarafından soruldu
0 oy