0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 2 gündür sütlü yeşil çay detoxunu yapıyorum gün boyu onu tüketiyorum yani şimdi bı küçük ekler yedim dayanamadım detoxu etkiler mi sizce bide bir kase yoğurtla granola yedim yoğurt detox da serbest ama granola ve ekler etkiler mi kilo verimini

3 Cevaplar

0 oy
(10,844 puan) tarafından
Granolaaaa neeee
tarafından
Yulaf li bişey
(10,844 puan) tarafından
Heeee anladım
-Reklam-
0 oy
(300 puan) tarafından
Canim tam olarak ne detoksu yapiyorsun bende kilo vermek istoyorum onerirmisin ? 
tarafından
Detoxu öneririm etkili ama ben 4 buçuk aydır diyetteyim geçen gün baya kaçamak yaptım için ve kilom sabit kaldı için bu detoxu yapiyorum direk bu detoxla diyete başlamak pek sağlıklı değil dayanamazsın
0 oy
(218 puan) tarafından
Zaten diyet yapıyosun şoyle düşün normal yerken bi anda herşeyi kesiyorsun sende insansın kendini kasma ufak kacamaklar olabilir tabiki bence bide çok uzun yapma normal besin ihtiyacını da al kilo vericem diye sağlığından olma meyveni mutlaka ye yoğurt çok etkili bide gebe değilsen onu bilemedim kusura bakma bana bol su günde 3 litre ve gece yatmadan domates doğrayıp sadece pul biber böyle cayır cayır yağ yakıyor aklında bulunsun unutma sen kendini sev gerisi boş ❤
(218 puan) tarafından
Haa bide kefir kuzum çok faydalı aklında dursun
tarafından
Teşekkür ederim gebe değilim :))) deniycem dediklerini
(218 puan) tarafından
Yolun açık olsun ❤❤

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 517 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 350 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Sewinnn (557 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
1 cevap 48 göst.
24 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hiranurmiranalp. (35 puan) tarafından soruldu

412,373 soru

12,414,245 cevap

44,955 kullanıcı

Kategoriler

...