0 oy
477 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından
Annem babam gelsin benim eşimin babası abisi filan gelir mi gelinir mi yoksa lohusalıkta gelinmez mi 

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla kafasına esen geliyor kuzum
(606 puan) tarafından
Ya öyle mi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aklı olan düşünen gelmez. Ki gelmemeli. 
(606 puan) tarafından
Dimi bencede bende merak ediyorum
0 oy
(7,035 puan) tarafından
5 gunluk lohusayim kimse arayip gelelimi diye sormuyor cat kapi cikip geliyorlar 
(7,035 puan) tarafından
Kuzum teyzem geldi saatlik oturup gitti annemle ayni sehirdeyiz 5 gundur dogum yaptim sadece 1 kere geldi 2 saat oturup gitti kaynanam kaldi 3 gun ma aile eltim eltimin annesi kayinlarim gorumcem hepsi bize doldu
(3,445 puan) tarafından
Sen aslen Siverekli misin
(7,035 puan) tarafından
Aslen diyarbakirliyim siverekte dogup buyudum suan burda siverekte yasiyorum canim
(3,445 puan) tarafından
Yok canım şey için sordum bende Viranşehir geliniyim şu an orda yaşıyorum bende Urfa merkez benim annem baktı bana ,40 gün ama 3 eltime de kayınvalidemler baktı adet böyleymiş ben rahat edemem annemi isterim tek dedim pyle oldu çok şükür annen bakmak kayınvalideye ait diye mi gelip bakmiyo sana
(7,035 puan) tarafından
Yok kuzum annemin hesabiba gelmedigi icin bakmiyir gorevle alakasi yok
0 oy
tarafından
Kırk çıkana kadar misafir gelmemeli çünkü anne anca toparlanıyor düşünce, anlayışlı olmalı 
(606 puan) tarafından
Ben eşimin ailesinden bahsettima.cikcasi akrabalar gelmez.yoksa
0 oy
(2,476 puan) tarafından
Bence mumkunse kimse gelmesin ya bende lohusayken herkes gelmek isterdi zaten sabaha kadar uykusuzluk yetmiyo gibi bide insan ağirla 
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Senin annen baban cgelebiliyosa kocanın aileside gelir elbet el gibi iki ay sonramı gelecekler ama konu komşu diyosan en az 20 günlük olduktan sonra gelinmeli ki anne iyilessin 
(7,793 puan) tarafından
Hele şükür benm gibi düşünen var diğer anneler yanlış anlamış bence ana baba dışı kimse gelmesin zaten ama kendi ana babası gelsin istiyo eş tarafını istemiyo oldu canım :/ yarın bir gün bizlerde gelin damat alıcaz bizide istemesinler hoş olur mu
(2,467 puan) tarafından
Aynen öyle kendi anası babası gelsin kocasininki  gelmesin istiyo saçmalığa bak onlarında torunları gelecekler tabiki  görmeye sen yat kin sana ne diyecek geçmiş olsun der torunlarını sever gider insanlara bu kadarda olmaz ya bizlerinde başına gelecek zamanı gelince sen nasil davranırsan yarın sanada oyle davranırlar anlarsin
(7,793 puan) tarafından
Gerçekten öyle ya kimseyi kabul etmicek ya iki tarafta gelecek.  rabbim bizlerinde evlatlarının karşısında kalbi temiz insanlar çıkarsın onlar böyle tek taraflı düşünenlerden olmasınlar
0 oy
(3,166 puan) tarafından
Gelinebilir canım lohusalıkla ne ilgisi var, bebek görmeye gelir özellikle de birinci ikinci derece akrabalar 
0 oy
tarafından
Geliyorlar canım hatta onun dışında da bi sirü insan geliyo 
0 oy
(551 puan) tarafından
Sınırlarını dogurmadan önce cizersen kimse gelmez canım :) ben öyle yapmıştım annem ve kayınvalidemi kabul ettim sadece bide babam isim için ezan okumaya gelmişti o kadar :)
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Şuan hastalık tehdidi hala geçmemişken kendilerinin düşünmesi lazım normal zamanda yine tolore ediliyoda bizim milletimiz çok düşüncesiz 
0 oy
(560 puan) tarafından

Eltin  kaynanan   varsa gelirr:ermm:dusunceli bı insan gelmez zaten canimmm kendini toplamani beklerler yardıma gelirlesr başımızın üstünde yeri var ama 

0 oy
(547 puan) tarafından
İlk dogumumdan sonra ailelerimiz zaten yanımızdalardı sağolsun yardım ediyorlardı,ben sezeryan olmuştum toparlanmam 2 haftayı buldu. Eşimin annesi ve annem çok yardımcı oldular. Ailelerimiz dışındakiler sonradan geldiler 
0 oy
(15,310 puan) tarafından
Gelen tüm misafirler ben lohusayken geldiler. 
(606 puan) tarafından
Saka gibi valla
0 oy
(122,508 puan) tarafından
kimsemiz yok gelen gidende yok rahatim ben ama sana geken olur
(606 puan) tarafından
Öyle deme kız inşallah olmaz en azından bir ay  :dd
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Cani isteyen geliyo canim valla anlayışlı olanda gelmez bence
(606 puan) tarafından
Mantıklı insan gelmemeli doğru
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Gelirler canım bebeği görmek için,geçmiş olsun demek için
(606 puan) tarafından
Bende rahatsız olucam ya bilmem biz gitmeyiz ama.millet gelirmi bilmiyorum
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Snn annen baban ana babada onunkiler değil mi tabii onlarda gelir 
(606 puan) tarafından
Annesi sorun değil ama babası neticede bende sezeryan olucam
(7,793 puan) tarafından
Olabilir oturacakları bi kaç saat ondada dişinizi sıkın bende sezeryan oldum sezeryan olunca veya normal olunca ne oluyo hiç bişey olmaz bizlerde kaynana olacaz biraz ılımlı olun
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Valla canım gelinmemeli çünkü korona falan var bide anne bebek kendini toplaması lazım birbirlerine anca alışıyorlar ama dinlemeyip doluşup geliyorlar 
(606 puan) tarafından
Umarım gelmez

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 359 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 517 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 787 göst.
24 Mart 2020 Aile kategorisinde Özlem karahan (3 puan) tarafından soruldu