0 oy
85 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (661 puan) tarafından
Kızlar kızım 9 aylık olmak üzere yaklaşık 24 saattir yani dün Geceden beri sürekli ateşi çıkıyor acile çapkın ve dolven kullandık ama pek etki göremeyince acile gittik fitil verdiler ateş düşünce eve geldik ama şuan 38.8 39 civarlarında çıkıyor tekrar dolven verdim ama extra ne yapabilirim 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım ılık duş aldır eklem yerlerine bez yada pamuk ıslat koy çorabına limon sıkıp giydir varsa evde çörek otu yağı sür özellikle eklem yerlerine geçer inşaAllah
-Reklam-
0 oy
(485 puan) tarafından
Fitil etki etmiyordu canım acilde niye serum takmadilar ateş için çocuğa serum işte canım fitil tam 45dk da etki eedr ve etki süresi yarım saat
(661 puan) tarafından
Malum acilde poliklinik kadar ilgilenmiyor yine de doktorumuz çok ilgiliydi allah razı olsun ama sadece fitil verip ateşi kontrol edildi düşünce gönderdi
(661 puan) tarafından
1 saay oldu dolven verdim ama pek bi etkisi de yok
(485 puan) tarafından
Kendin işte canım çocuğun ateşi düşmüyor ateş için serum takabilirmiyiz de canım bende hep acilden giriş yaptık bu gecede 4_5kez acile gittiğini bilirim nekadra 4saatte bı ilaçları dönüşümlü ver desekerde mecbur ateş dusmeyince ben duş aldiriyorum peşine fitil atıyorum çocuğa yarım saat sonr da dolven veriyorum yine etki etmedi diyelim ozmn acilde serum taktiriyorduk serum iyi geliyor rahat 4saat atesicikmiyot sonrada surupla destekliyorum acile git fitili şurubu kullandım hiç düşmüyor de serum işte canim
(661 puan) tarafından
Düşmüyor gerçekten sürekli sürekli de ilaç vermek istemiyorum belirli bi saati var çünkü şuan bile 37.8 38 çıkıyor çok kısa süreli düşüyor geri çıkıyor hemen
(485 puan) tarafından
Valal bı haftada içtiği ilaca bı senede içmemiş tir benim çocuk ama mecbur kalınca napacakson canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 257 göst.
0 oy
3 cevap 94 göst.
31 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde furkankaanannesi (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 269 göst.

413,317 soru

12,444,017 cevap

46,097 kullanıcı

Kategoriler

...