Yorumlara bakıp cikacam
Bende her zaman yaparım cocuk gibi olurum ssim de cok sever karşılık verir aksma cocuklar uyur biz cocuk gibi oynariz resmen
Bence gayet iyi yapıyosun ama belki eşin işten dolayi sikintilidir yada onun yapısı oyledir sen pes etme devam keee
Bir de evde olmadığı zamanlar mesaj at ona guzel guzel mesela aksma ne yapaim canin ne istiyor diye mesajlar cilveli cilveli hahaha alışır onunda hisyna goder düzelir oda zamanla
Kimdi la o biri yazmıştı hiç beklemem üstüne atlarım diye ahahahah o yorum aklıma geldi.
Herşey yerinde güzel eşin helalin yapılır yapın yani fazla naz aşk usandirir karışılikli olmalı sankim
Vala eşimde bana pek bişy danışmaz. Ciddidir. Ama bırak cilveyi şakayı Bildğin cocuk gibiyim ona. Dudak büzmeye kadar bebek bekliyoruz ama gidip geliyor Bi bebeğim vardı zaten diyor şimdi oldu İki diyor. Ben nasıl istesem öyle davranıyorm. O soğuk ve ciddi diye onu bundan mahrum bırakmıyorum ki. İçinden gelerek hareket et canm en iyisi bu bence.
Anladığım kadarıyla çoğu evlilikte biri diğerinden farklı şakalaşma konusunda denge için sanırım
1,514,883 soru
24,703,367 cevap
369,047 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın