+1 oy
1,401 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,425 puan) tarafından

Bakıyorum herkes paylaşıyor 1 kişi bile linç etmemiş. Bende 2 3 kez paylaştım linç ettiler. Hayır yani kimseyle bir derdimde yok beni niye linç ediyorsunuz. Kendi halimde takılıyorum burda :D

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onun neyini lincle misler ama sapma onlara ne ki 
(2,425 puan) tarafından
Bilmem anneleri demek ki onlar :))
-Reklam-
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Evet hatirliyom cok tatlıydı kizin ☺
(2,425 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim:)
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Ayy inanmiyorum resmen şoklardayim bu postu bana actın zannedersem bari dogru dürüst yazsaydin bi kere daha iyilik yaomaktan nefret ettim sizler sayesinde

Cocugun Maasallah çok tatli ve etine dolgundu bende sana cnm yazik maasallah diyen var demeyen var koyma bence resminj demiştim bu linçmi güzel arkadasim Allah akil fikir versin sana
(2,425 puan) tarafından
Komikmiş:))
(7,936 puan) tarafından
Rahatsizmisin sen?
(2,425 puan) tarafından
Saygını koru, o çocuğun ebeveyni benim. Burda paylaşıyor isem kimseye laf düşmez. Yok nazar değer vs. Yada başka öneride bulunmak karşı tarafa saygısızlık. Konuşmuyoruz diyede konuşamıyor sanıyorsanız milleti yanılıyorsunuz. Burda bir şeyleri ciddiye almaya gerek yok. Paylaşımda öneri,soru şeklinde bir betimleme yoksa kimsenin sizin önerinizi dinlemek zorunda olduğunu sanmıyorum. Kardeşim tasası sana mı düştü? Diye cevap versem ne olacak. Yapmadım, tartışmak adabında olur. Sosyal medyada ahkam kesip, ego tatmin etmeyi sevmiyorum. Önerilerinizi merak ettiğimde sorarım ki, bir çok soruda paylaşıyorum. Oraya yazarsınız, gereksiz paylara değil. Hele çocuğum üstünden duyar kasmaya gerek yok. Benden iyi düşünecek haliniz yok malum.
(7,936 puan) tarafından
Neyse cnm lafı belliki başka yerlerinden anliyosun iyilik yaptim denize attim diyelim bi kaç postunu gördüm psikolojik destek aliyomussun belliki bazı skntilarin var anlamaktada iyi aksamlar
(2,425 puan) tarafından
Aynen canım, psikolojik sıkıntılar olunca lafı karşı tarafın dediğinin tam tersini anlıyoruz. 1 eli balda 1 eli yağda kişilerin gelip, burda herşeyi ben bilirim ben yaparım edasıyla konuşup. Karşı taraftan tepki alınca iyilik yapıyorum. Ama sen sıkıntılısın, aynen kardeşim çok büyük iyilik yaptın. Biz nankörüz, dalga geçiyorum artık sizle.
0 oy
tarafından
Valla ben post sahiplerinin kendilerini paylaşmasini sosyal medya tehlikesi için istemem ama çocuklar çabuk göze geliyo ondan hiç istemem ama tabi herkesin hayatı kendine
(2,425 puan) tarafından
Ben attıysam buraya demek ki sorun etmiyorum. Benim yerime edilmesi bana saygısızlık :)) ben böyle düşünüyorum
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Kızını paylaşınca niye linç ettiler ki ne alaka:D 
(2,425 puan) tarafından
Nazar değermiş heke böyle bir platformda olmazmış, çocuğu olmayan varmış. Yok her aldığını paylaşıyorsun vs. :))
(25,196 puan) tarafından
Öffffff:D
0 oy
(135,704 puan) tarafından
ben hormusmuydum bak merak ettim
0 oy
(14,742 puan) tarafından
Nazar değmesin diye yazmislardir 
0 oy
(2,554 puan) tarafından
Demek ki kızın çok güzel kıskançlıktan linçlemişler:))

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 568 göst.
+1 oy
4 cevap 193 göst.
9 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.
4 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,442 soru

12,385,444 cevap

43,496 kullanıcı

Kategoriler

...