+1 oy
521 göst.
Diğer kategorisinde (19,141 puan) tarafından
Kıyamet hakkında ne biliyorsunuz?

Bazı yorumlarda görüyorum kıyamet alâmeti bunlar kıyamet yaklaşıyor vs diye yazıyorsunuz. Kıyamet burda okuyup yorumla eleştirecek kadar basit bir olay değil malesef. Kıyamet alametleri öyle büyük ki düşünürken bile insanı ürkütüyor. 

Zinalar artacak. Islâm düşmanlığı artacak. Bolluk artacak zekat verilecek kimse kalmayacak. Kadınların nüfusu artar iken erkeklerin de nüfusu azalacak vd bir çok şey. 

Peki Hazreti Isa'nın gökten ineceğini biliyor musunuz?

Hz Isa gökten 35 yaşında inecek. Tekrar islami yayacak hıristiyanlığı, domuzu, domuz etini yasaklayacak. Islama karşı olan her türlü yanlışı yasaklayacak. Evlenecek bir oğlu olacak. Deccali öldürecek ve öldürdükten sonra yani gökten indikten 40 yıl sonra ölecek ve kıyamet o zaman kopacak.  Tabi bazı rivayetlere de 7 yıl dünyada kalacağı söyleniyor. Çünkü Hazreti Isa 33 yaşında göğe yükseldi ve indikten sonra 7 yıl daha kalıp dünyada toplam 40 yıl kalmış olacağı yazılıyor. 

7 Cevaplar

+2 oy
(45,023 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Çoğu küçük alametler gerçekleşti dünde bir videoda izledim kiyamet kopunca dünya yerle bir olcak ya her yer harabe zift gibi olcak tek canlı kalmicak dünya birde bu şekilde berbat bı halde harebe bir şekilde 40 yıl öle durcakmis dinimizde bu kırk sayisinin onemi ayrı bir gizemmis valla düşündükçe insan korkuyo
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yani bunları biliyoruz bizde ama tabiki Rabbimden başka kimse ne zaman ne olacağını bilemez
(19,141 puan) tarafından
Orası öyle tabi.
+1 oy
(2,041 puan) tarafından
ALLAHTAN BAŞKA KİMSE BİLEMEZ tabi zaten erkek nüfusu azalmış intagram da erkek bile hamileyim diyor 
(19,141 puan) tarafından
Evet malesef erkekten dönme bir çok örnek var turkiyede
(2,041 puan) tarafından
Malesef çocuklar kötü örnek görüyorum erkekler hamile kadınların bazıları orası burası açık canlı da
(19,141 puan) tarafından
Evet malesef küçük alametlerin çoğu gün yüzüne çıkmaya başladı
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Binalar yükseldi zinalar çoğaldı ve sadaka verecek kimseyi bulamıyoruz ve güvenmiyoruz 

Zaten hepsi var kuzum
(19,141 puan) tarafından
Bunlar küçük alametler.
(14,413 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(3,597 puan) tarafından
Bacım kıyameti rüya n damı gördün de sabah sabah yazdın kız:))
(19,141 puan) tarafından
Saat 11.45 sabah mi kaldı  :D
0 oy
(164,056 puan) tarafından
emosum ben tirsiyom yaa valla gassallikla ilgili videolar falan izledim iyi korktum
(19,141 puan) tarafından
Ben hic izleyemiyorum öyle şeyler. Bi ara lisede iken din öğretmeni bize cehennem azabı ile ilgili bir video açmıştı uyuyamamıştım
(164,056 puan) tarafından
bende izlemezdim gebelikde son haftalar uyuyamiyodum bi ara ciddi izledim akldan cikmiyo
0 oy
tarafından
Küçük olanlar zaten birer birer gerçekleşiyor Rabb'im bu dünyamızı değil gerçek dünyadaki hayatımızı hayırlı iyi etsin inşallah 
(19,141 puan) tarafından
Amin canım.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 744 göst.
+1 oy
8 cevap 543 göst.
14 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 567 göst.
26 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Urvetul55 (64 puan) tarafından soruldu
0 oy