Kizlar ben tılsım ya gerçekten kızımın doktor durumlari eşim sürekli otizm videoları izliyor 31inde randevumuz var kaynanamlar bizde kaynatamda geldi eşim onlarin yanında kızınca falan susmuyo kavga ediyoz bende daha çok sinir oluyorum ağzına ne gelirse soyluyo bağırma kavga ediyoruz demi ,kavga ne demek başkaları tarafından duyulsun istemiyoruz demek dedm yobaz dedim eşime....
işe geldim çok mutsuuzm çok yildim dua edin nolur kızımda bı sknti yotkur kızıma bağırdı hiç Sabri yok hemen ya bu bebeler olduruyoda bilmem ne de bide dedim ki annenlere detaylı bahsetme ilerde karsilatirma baş kakma yaparlar şuan yapiyolar küçük kızıma bu ne akıllı bak herşeyi anlıyor bu cvp vermiyor işi gücü yikmak dökmek diyo kızıma üzülüyorum hem çalışıp hem eğitimi ile ilgilenmek çok zor eşinle birbrimize giriyoruz hep bebekler yüzünden bugün biraz uyuyum dedm kapıyı açtılar bide gece nöbetine gelcem yani blmyiromda çıldırmak üzereyim hiç biseye yetişemiyorum bide konuşma derdimiz var ah anneler bana teselli verin