0 oy
824 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,530 puan) tarafından
Kizlar ben tılsım ya gerçekten kızımın doktor durumlari eşim sürekli otizm videoları izliyor 31inde randevumuz var kaynanamlar bizde kaynatamda geldi eşim onlarin yanında kızınca falan susmuyo kavga ediyoz bende daha çok sinir oluyorum ağzına ne gelirse soyluyo bağırma kavga ediyoruz demi ,kavga ne demek başkaları tarafından duyulsun istemiyoruz demek dedm yobaz dedim eşime....

işe geldim çok mutsuuzm çok yildim dua edin nolur kızımda bı sknti yotkur kızıma bağırdı hiç Sabri yok hemen ya bu bebeler olduruyoda bilmem ne de bide dedim ki annenlere detaylı bahsetme ilerde karsilatirma baş kakma yaparlar şuan yapiyolar küçük kızıma bu ne akıllı bak herşeyi anlıyor bu cvp vermiyor işi gücü yikmak dökmek diyo kızıma üzülüyorum hem çalışıp hem eğitimi ile ilgilenmek çok zor eşinle birbrimize giriyoruz hep bebekler yüzünden bugün biraz uyuyum dedm kapıyı açtılar bide gece nöbetine gelcem  yani blmyiromda çıldırmak üzereyim hiç biseye yetişemiyorum bide konuşma derdimiz var ah anneler bana teselli verin 

15 Cevaplar

+1 oy
(9,620 puan) tarafından
Senin postlarini görüyorum ama çocuğunu cok ihmal ediyosun..ihmalden kastım kötü anne modeli değil kesinlikle,kızın için calisiyosun seni anlıyorum ama kızın sağda solda yalpalaniyo bütün yükleri senin sırtına yüklenmesi seni yipratiyo ben çocuğum o haldeyken kesinlikle çalışmam senin yıpranma evin huzurunuda etkiliyo sen kızının yanında olsan kimsenin evine gelmesine gerek kalmaz ve doğal olarak huzurunda bozulmaz 
(2,530 puan) tarafından
Nasıl cikiyim işten yıllardır calsyrm masraflarimiz çoğaldı ama gerçekten sabrımı çok zorluyolar bugün uyucam biraz büyük kızım agliyo  alipta bı ikna etmiyo mutfakta oturmuş kayananm gidiyor oda kapıyı açtı benim yanıma saldi cinlerim tepeme geldi benmkine kızdım oda herzmnki gibi lüzumsuz yorumlar yaptı bide onların yanında da strese giriyoruz ben annesinden ağlıyorum şöyle böyle yaptı die ..eşime göre sabahtn akşama kadar oyun oynamış o mu ikgisiz babaymis bana böyle dio çocuğuna şefkatli ol dedm ben bseyler.yesin diye eğil kalk ottuyorm
(2,530 puan) tarafından
Nasıl cikiyim işten yıllardır calsyrm masraflarimiz çoğaldı ama gerçekten sabrımı çok zorluyolar bugün uyucam biraz büyük kızım agliyo  alipta bı ikna etmiyo mutfakta oturmuş kayananm gidiyor oda kapıyı açtı benim yanıma saldi cinlerim tepeme geldi benmkine kızdım oda herzmnki gibi lüzumsuz yorumlar yaptı bide onların yanında da strese giriyoruz ben annesinden ağlıyorum şöyle böyle yaptı die ..eşime göre sabahtn akşama kadar oyun oynamış o mu ikgisiz babaymis bana böyle dio çocuğuna şefkatli ol dedm ben bseyler.yesin diye eğil kalk ottuyorm ya gücüm yet.iyor.kizimla.surekli oynamaya küçük kızım scikta kalıyor hep bana diyor ki sen yaptın bunu hep sıkışınca ben suçlu
(9,620 puan) tarafından
Keske sadece oyun oynamakla ilgili baba olunsaydı.. ben senin yerinde olsam bi dakika düşünmem çıkarım eşin size bakmak zorunda masraflarinizi karşılamak zorunda sanırım kızın özel bi çocuk ve onun en çok sana ihtiyacı var senin ona vereceğin sevgiyle güçlü durabilir sende yorgun argın gelince istesende kendini ona veremiyosun ve emin ol çok etkilenir etkileniyodur da yani ne biliyim ben çocuğumu başkalarının eline bırakamam ya hele bide böylelerse saniye düşünmem çıkarım
(2,530 puan) tarafından
Öyle mi dersin wlla.tek şeyim ücretsiz alayım  die dusunuyorum .. gerçekten bana çok ihtiyaci var yavrum konuşunca fln nasıl seviniyor görmen lazım çok çok ilgiye ihtiwyci var banada .. gece nöbeti mahvediyor gündüz evimdeyim ama uyumaya izin yok ben diyorum ki şefkat göster kızma annemlern yanında cosma kiziyo oğlu kızma diye oğluna bişey demiyor annem olsa nasıl korur Ogün zorla yemek yediriyo kucağına pistirmis kaynanama bağırdım anne bı sende alivermiyon elinden öyle bagirmasini izledin mi dedm kızım simariyo dagitiyo falan ya dur demio biz kızınca nasıl babanneyse
-Reklam-
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Erkeklerden nefret edyrnnmm
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Allah korktuğuna uğratmasın kuzu ne diyim bilmiyorum,çok üzüldüm
(2,530 puan) tarafından
Amin amin nolur dua edin benim için nour elif Alya die ismim ezgi Allh korktuguma ugratmasin
0 oy
(42 puan) tarafından
Dualarım seninle rabbim korktuğunu vermesin.  Erkekler hiç bişeye değmez bencil pisliklerin teki 
(2,530 puan) tarafından
Bencede değmez kendi sevgilerini kaçırıyorlar gercektennn  eğer şefkatli sabırlı ve bagirmasalar bende bu kadar kizmam soylenmem anlamio .. amin rabbim korktugumu vermesin acısın bana vermesinkizim düzelsin nolur dua edin nolur rabbim sizleride evlatlarımıza bağışlasın sağlık versin
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Gerçekten artık işi bırakıp çocuklarınla ilgilenmen gerekli. 
(2,530 puan) tarafından
:(((( nasıl birakaym
0 oy
tarafından
Öncelikle inşallah çocuğunda bir sey yoktur oyyy kuzum bnm hic bir cocugun trnagina taş degmesin 

Senin eşinin ve ailesinin saçma sapan  konularına yorum yapmiyorum tek yorumum kizinin bir seyi yoktr inşallah 
(2,530 puan) tarafından
İns ins tek buna ihtiyacım var Allh baksın görsün bunlarla bana sabır versin bunlarla bı pok olmaz rabbim yardım etsin banada ins bişey yoktur ins kendiliğinden çözülür algılar bide oyun gurubuna veririm yoksa laftan analamyanlarla çok zor. Yavruma hiç kiamiyorm
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Kaç yıldır çalışıyorsun bilmiyorum ama ücretsiz izin varsa kullan artık ya da işi bırak böyle olmayacak hiçbir şey çocuğundan değerli olamaz o eşinden nerden getiriyorsa getirsin size bakmak zorunda 
(2,530 puan) tarafından
1sene ücretsiz kullandım 45 dha hakkım var mış eğer kızım eğitim alsın ikisini bir arada idare edemeyim  ücretsiz kesin alırım Ocak ayında da herld 6ay daha ücretsiz hakkım var bilmiyorum arastirmm lazım işyeri tepki gösterir ama bı müdüre açıklarım yavrularimdwn önemli degl ben evde olunca nasılsa evdeym die eşim saolsun onun yüzünden böyle oldu oda bana suç wtiyomyemek yemezse yemesin bilmem ne die
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Anneler robot sanki bizim yorulmaya hakkımız yok dinlenme hakkımız yok gibi davranıyorlar gerçekten çok bunaltıcı bu tavırları ya karnını biz doyuruyoruz eğitimi biz veriyoruz altı üstü 2 saat oyun oynayacaklar onuda beceremiyorlar. Delirtiyorlar insanı. Sürekli onlar yoruluyor. Bu erkekler hep böyle! 
(2,530 puan) tarafından
Öyle cnm öyle beni en iyi kadınlar anlar yaşayanlar anlar bu durumu wlla çok zor ve çok giciklar   bana bı diklenisi var ne dedgini algilamiyoar sevgi sefkaat sabır lazım oyunda hiç oturmadan durmadan göstermemiz lazım dedim
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Uykusuzluktan oluyorum nasıl olacak bu işler böyle ya 
0 oy
(781 puan) tarafından
Eski postuna biraz baktım kuzenimin oglunada aynı tanibkindu eğitim okuluna götürdü oyun grubuna yazdırdı evdeki hiçbir eşyanın yerini değiştirmedi beslenmesine dikkat etti bir buçuk yılda yasitlarini yakaladı hatta geçti bile masallhi var ama gerçekten üzerine titredi onun
(2,530 puan) tarafından
Bizde o sabır yok eşimde hix yok benmde mücadele gücümü kiriyo benim kızım yapar eder dese hemen yelkenler suya .. 1.5 yıl mi sürdü baya uzun tanı neydi beslenme önemli dmi benm kızım hiç bişey yemiyor nolacak ..wlla evde yeteri kadar aktivite eğitimini veremiyoruz oyuzden ben kesinlikle eğitime gitmesinden yanayim çok fedakarlık lazm çok
(781 puan) tarafından
Bir buçuk yıl uzun bir süre değil yoksa ömür boyu sende çekeceksin kızında onun kocası seninkinden beter bir adam sadece ön bir on ikide yatmaya gelirdi halada öyle tvyi tamamen kaldırdı tablet telefon çocuklara asla göstermedi yanında kullanmadı paketli hiçbir besini eve sokmadı makarna bile meyve verdi ama suyunu vermedi drdan detayi alabirsin ama sen şimdiden pes etmişsin silkelen kendine gel ve kızının hayatını kurtar ileride daha çok pişman olursun ve vicdan azabı cekersin
(781 puan) tarafından
Ne iş yapıyorsun bu arada
(781 puan) tarafından
Aklıma takıldın döndüm epey bir baktım postlara kamuda çalışıyor mussun o yüzden işten cik demeyeceğim bir kadın bul ocugunu eğitime parka oyun alanlarına görürsün evde oyun oynasın işi sadece o olsun 1200 e falanda bakıcı kalmadı canım hangi dunyadasin ver aylık 3000 sadece çocuğuna çalış sen dışarıdan cikbdemesi kolay kamuya kolay girilmiyo dünyanın bin bir türlü halı var o tvyi kaldır evinden int bağlıysa kapattir eşinde bol bolamat giremesin anca bu şekilde sende kızında rahatlarsiniz bunları gerçek ve canı gönülden diyorum tek çözümün bu
0 oy
(7,785 puan) tarafından
Çoğunluk ile hemfikirim isi bırakıp çocuğuna evine odaklanmalisin. Eşin nasil buluyisa buksun para gecindirsin.evine de kimse gelmesin sürekli sürekli.
(2,530 puan) tarafından
Kaç senedir calsyrm kadroluyuz herşey para eğitime bile gitse tek maaşla gecinilmiyor ki ücretsiz almayı duusnuyorum .. hele çiş eğitimden kesin dusunuyorm ...ya bide çocuklu evi hiç görmemiş gibi tavırlar yaoiyolar
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Uyku tutmuyo uyunmuyo burda 
0 oy
(18,477 puan) tarafından
Memursan işi birakmani önermem ama varsa ücretsiz izin hakkın mutlaka kullan. Özelde isen bir süre çalışmaya ara ver bence. Çocuğunla senin ilgilenmen lazım. Ama eşinin tavrı anlayışı evliliğin için de bana çok güven vermedi açıkçası tabi sen daha iyi bilirsin ama tavrı böyle olan bir kocaya güvenip ben iş bırakmazdım yarın öbür gün ne olacağı belli olmaz çünkü eşinde sabır da yok anlayışta
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Ne iş yapyosn hem iş hem ev hem çocuklar çok zor bide gece calsyosun galba zor Allah yardımcın olsn
0 oy
(853 puan) tarafından
Çıkamıyorm falan diyrsun ya sormasi ayip ne is yapıyorsun canim çıkmiyrsun yazik günah sanada çocuklarda 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 248 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde 180497 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 80 göst.
20 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mahidevran (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 146 göst.
20 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mahidevran (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 240 göst.