37.haftamdayim 1 buçuk haftam kaldi annem gelmeden ben kıyafetleri yıkadım çantamın yüzde 70 ini hazırladım utusunun yarısından çoğunu yaptım şükür kızım 2 buçuk yaşında zorlandım son zamanlar eşime doğum izni vermeyeceklerini sanirim daha evvel pist açmıştım kayinbabam vefat etti 19 gün vefatına kaldık 1 hafta oldu evimize varali 19 gün sonra evimi açtım ama telaşla çıkınca evde herşey bozulmuş daginikligim vardı tabi haliyle toparlanamadan taziyeye misafirlerim geldi hep doğum ağzında annemin bilrtini kestik babamla ona yük olmasın diye bileti en uygun 630 TL ye bulduk kestik eşimi aksine sürekli göreve çağırıyorlar memur yetisemiyor bize taksiyle de aldırdım 100tl taksi parası i cikardim gözden annem geldi sevindim sarıldık aglaştıkyorgundun yat dedim iş yaptirmadim yemekleri bulaşıkları ev işlerini hallettim ta ki o bana teklif edene kadar dinlensin dedim son zamanlar sancılarım başladı ara ara kızımda ishal kusma hastalığına yakalanmış zor geldi bana ben yüz yapmadım ama asla 2. Gün annem ben hastalandım bogazin ağrıyor başım ağrıyor kendimi tuhaf hissediyorum dedi çorbaaini yaptırdım güzel sıcak dua aldırdım temiz kıyafetlerini hazırlayıp verdim.Ciktim sevebilecegi seyleri aldım yesin dinlensin diye.3.gun oldu ben kendimi tuhaf hissediyorum yer altimdan kayiyor diyor afalliyorum dedi kalktım tansiyonunu baktım 12 8 çok iyi ağrı kesici veriyorum.Bu sefer dedim çok uyudum ***** oldum gece 2 ye kadar oturuyor anne yat dinlen biz sabah erken kalkıyoruz sesimizden uyulanirain bekindiyorum yataklarını kuruyorum sabaha kadar çay kahve sigara sabahliyor karışmadim.Gunum çok azaldı kızlar Perşembe son kotndolummkanmalicaklar ameliyat için 31 inde doğum dedi Allah'ın izni ile çantamı tamamlayıp kişisel temizliğini yapicam inşallah son dağınıklığı toplayıp kendime geçiyim dedim 19 gün kapalı kaldı ev üstüne taziye misafirleri ağırladım annemgil geldi 25 gündür eve süpürge vurulmamis ben supurgemi çıkardım bismiallah dedim silip supurmeye başladım.Annem.celallendi.ne acelen var evin tertemiz t mizlige gerek yok bile kendini yoruyorsun ben bile evime ayda 1 temizlik yapıyorum nedir acelen üfleyip ayağa kalkınca dedim sen dokunma anne hastasın senden bişi istemiyorum sakın dedim kalktı firinimi temizledi bide arkasını sonra dedi ben yemin etmisim temizlik yapmamaya özellikle fırın temizliği kendiminkini kırk yılda bir temizliyorum şimdi burayi yaptım ya 2 hafta yatak doseklik.olurum dedim yapma dedim anne sana sen kendin istedin temizliğe cagirmaidm seni dedim.zaten ben temizlik için g lmedim temizlikçi miyim dedi.Dedim anne niye ben sana yardım ederim kızım benim filan deidm telefonda ben en azından seni çağırıp yormazrim o paramla 2 kadın tutar evimi temizlettirirdim eşimden mazaret izni zorla aldirttirip kimsemiz yok diye hastanede kalmasını rica ederdim niye bana yüz yapip söyleniyorsun dedim.Ya eşim taziyeye 20 milyar borç yapti doğum param için PlayStationi sattı kimsenin bize Hayri yok biliyorum hatta dedim anne bebeğe dahi bişey getirme sizinde durumunuz yok istemedim gelirken dedi taksi parası i ödeyemem cikarttirma benden cikarttirmadim yani ben nasıl yaranayim anlamadım bana o kadar yuklendiki yemekleri sen yaparsın dedi ben yapıyorum yemeklerinde tad tuz yok diyor yemem diyor ben en sonunda ağladım kriz geçirdim odaya kapandim üstünü giyinip çıkmış evden bilmediği sokaklarda geziniyor.Soz vermeseydi bana bende almazdım yanıma hani daha napim ne ediyim.