Kızlar fikrinize ihtiyacım var hayırlısıyla Allah izin verirse Aralıkta doğumum olucak ve bizde sizdeki adetler yok bizde çocuk 7ve ya 10 günü tamamlasın gözün aydına gelirler ben misafir gelince yanlarında emziremem ki yüksek sestende çocuk uyanır rahatsız olurum gelmeyin de diyemem düşüncm şu yatak odasına bi beşik poturma odasına küçük bi beşik alalım misafir gelince bebeyimi yatak odasına koyarım kimse yokkende oturma odasında çünkü odun sobası kurucam diyer odada da elektrikli soba var çünkü aralık ayında iki de bir kapı açılıcak grip nezle soğuk hava derken bebek hastalanır diye korkuyorum sizce ne yaomalıyım yani açıklıyabildim mi uzun oldu biraz k.bkmayın
Kiz seni mi görmeye gelicekler bebegi yatak odasina koycan ilk zamanlar sesten rahatsiz olmaz merak etme onlar sonraki evreler. Bende senin gbi ay kimsenin yanında emziremem derdim snra göstermediğim kimse kalmadı mememi. Utansan bile icerde emzirir gelirsn
yatak odasında karyolasında uyuyor gün içinde de bu beşik de 7 aylık olduk hala kullanıyoruz mutfağa bile götürüyoruz çok kullanışlı tavsiye ederim ve bence mantıklı koltuk üzerinde hiç uyutmadım
1,493,576 soru
24,402,620 cevap
350,273 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın