+1 oy
1,048 göst.
Diğer kategorisinde (3,886 puan) tarafından

Kızlar bugün seda sayan izliyordum. kız sevgilisine eski eşimle tatile gitmem gerekirse giderim yemekte yerim gezerimde sen karisamazsin dedi. 

Sizin eşiniz böyle dese ne hissedersin

Benim cevabım: Ben eski eşi oda artık yeni eşi olur beraber rahat rahat gezerler:D

23 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Sadakatsiz ; ALİ İÇİN djdjxj
-Reklam-
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Boşanmasaymış o zaman ondan 
(3,886 puan) tarafından
Demi bencede
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Cocuk iyi sabırlı valla ya hayir yani evrenin dediği gibi madem o senin baban gibi madem herseyinde arkanda duruyo o zaman defol ona git televizyon önünde niye boy gösteriyosun hayır  yani madem mükemmeldi niye ayrıldın 
(9,625 puan) tarafından
Ayni şeyi emre yapsa orda ağzını ortadan ikiye yarar..çocuğun gururu cok incindi ya haklı da yani çok çok haklı..sevebilir evlenmiş ayrılmış olabilir çok doğal,cocugu da olabilir buda normal ama sen ha bire kalk eski kocani öv öv dur ne saçma sa.lak işler ya orda biri de kalkıp demiyo ki bu kadar iyidi niye boşandın niye ayrildin
(3,886 puan) tarafından
Kizz ordaki seyirci dedi madem iyiydi neden ayrıldın diye
(9,625 puan) tarafından
Hadi ya ben duymadım..zaten iki lafın arasına bi şarkı sokup duruyolar ne dediklerini de anlamıyorum:)))
(3,886 puan) tarafından
Dese ne oluyor ki kadın her zaman kendini haklı çıkarıyor. Seda bile dedi ki ben göndermem izin vermem
(9,625 puan) tarafından
Gönderilmez tabi ya ateşle barut yanyana durur mu
0 oy
(14,429 puan) tarafından

Hööööst daha neler :O

(3,886 puan) tarafından
Aynen canım sevdiği adam karşısında eski kocasını övdü. Seyirci de dedi ki madem o kadar iyi neden ayrıldınn
0 oy
tarafından
Ne mi derim tmm o eski karısı ile gezmeye gitsin bende eski kocamla gezemelere giderim he o arada ne olur Allah bilir 
(3,886 puan) tarafından
Hahahahah seninki de iyiymis
tarafından
Kimse kusura bakmicak valla yaparım
0 oy
tarafından
Bukadar genişlik de pes yani nefislerini tutmazlar belki ne kadar arsızlar 
(3,886 puan) tarafından
Kizz bide sanane sen karisamazsin diyorr.
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Beni boyaması lazım öyle bir durumda 
0 oy
tarafından
Ay gidenler var görüyorum bide orda aşk tazelerler artık balayı gibi hayatta izin vermezdim 
0 oy
(3,600 puan) tarafından
Yok daha neler bacım madem çok iyileri öyle niye boşandılar
0 oy
(3,600 puan) tarafından
Yok daha neler bacım madem çok iyileri öyle niye boşandılar...m
0 oy
(3,952 puan) tarafından

Öyle bişey olsa bundan sonra o eski eş ben olurum o kadin yeni esin olur hadi bana eyvallah derim yani:D

0 oy
(2,462 puan) tarafından
Cok sacma o ya madem öle be die boşnmş ***** o emrede 
0 oy
tarafından

TV izlemiyorum ama seda'ya çıkan bir tane normal insan yok bence . Kurgu onlar. Kendi gibi saçma sapan insanları para verip topluyor oraya hep birlikte saçmalıyorlar. Çok değişik biri kendisi de. 

Hayatın olağan akışına aykırı yani kimse böyle bişey yapmaz da kabul etmez de bence 
0 oy
tarafından
Ağzını yüzünü yırtar temelli gidebilmesi için elimden geleni yaparım 
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Yemek olabilir hani cocuk da yanlarinda olcak misal bi saat icim icimi yer ama olur yani. Şart koyarim aradigim an ac diye ama tatil asla! Ne demek eski esle tatil. Cocuk bizle gelebilir ama aksi mumkun değil. 
0 oy
(2,983 puan) tarafından
Sedanın programından başka bisey beklenemez 

Alsin yatağındada yatsın tövbe 
0 oy
tarafından

Ahhh canim onlar kultur  lu insanlar bizim gibi bağnaz yobaz deeelllleeerr.. Sen naaahhhaalll caaahallsin öyle kültürsüz.:))))) herkes herseyi yapar onlara göre kafa yapısı bu demekki. Ama böyle kafa yapısının ta içine....  ben çevremde de var öyle yok o arkadaşlarıyla tatile gidebilir bende giderim falan filan .... anam ondan sonra vay beni aldattı diyip oturup ağlarlar kucagimda;)

(3,886 puan) tarafından
Bacım biz çok cahıl kalmışız haa:D
tarafından
Enee ne demişler  ... insanlar çeşit çeşit ama en akıllısı berber resit:))))))xdxdxdxdxdxdxd alakaya maydonozSssgsgsgsgsgsg
(3,886 puan) tarafından
Hahahahahâh kizz sonunu nereye bağladın öyle jdhdjdhdjhz
tarafından
:)))))) eskiden hanımın çiftliği diye bi dizi vardı hatırlarsan orada berber reşit derdi hep her olayda bi ara moda olduydu:)))))) şimdi bile bazen arkadaşlarımla konuşuyorum konuyu kapatmak için böyle diyip gülüyor uz konu kapanıyor:)))))))))))))
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Bak yine sinirlendim akşam akşam böyle hanzolarla ne işi var bu kadınların anlamıyorum 
(3,886 puan) tarafından
Kadın diyor eski eşimle giderim diye adam demiyor
(1,250 puan) tarafından
O zaman aynı lafım o kadına gelsin
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Tekmeyi basarım o nasıl bir laftır. İnsan da az utanma duygusu ar duygusu olur. Rabbim bizi de neslimizi de hayır günlere bıraksın 
0 oy
tarafından
Yok canım tabikide olmaz daha neler

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 286 göst.
1 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Minikii (647 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,633 göst.
14 Eylül 2021 Aile kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,915 göst.