0 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizim 22 aylık Valla bunalttı beni. 11de yatırdım 1 bucukda kalktı hala uyumuyor. Her aksam aynı sey 11 gibi uyur sabah 4de 5de kalkar 7de bidaha uyur. Bide kulak tutma huyu var kulaklarim yara oldu iltihaplandı artık kulaklarımı cekmesinden tutmasından. Sinirim hepten tepeme çıkıyo canımı yaktıkca. Kulak tutma huyunu nasıl biraktirabilirim.

14 Cevaplar

0 oy
(12,693 puan) tarafından
Ay istemsizce güldüm kusura bakma 

Benimkide kol bağımlısı illa okşayarak uyuyacak 
tarafından
Kız okşasa razıyım bebekken okşuyordu büyüdükçe çekiyo büküyo biseyler yapiyo çok can acıtıyo artik valla bütün gece kulaklarim ağriyo iltihap yapti
(12,693 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce bırakır
tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(540 puan) tarafından
Biraz daha geç yatırmaya çalışın uyumasın oyalayin olmaz mı kulak içinde bebeği falan varsa peluş ayi tarzı onun kulağını tuttursaniz tutar mı acaba 
tarafından
Onuda denedim gece 2de bile yatsa 4 5 gibi gene kalkiyo. Oyuncak olayını denicem ama hiç sanmıyorum:(
(540 puan) tarafından
Allah yardımcıniz olsun :/
tarafından
Amin inşallah:(
0 oy
(7,973 puan) tarafından
Bnmkide kolumu cırmaliyo püff
tarafından
Kolada raziyim ya :/
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Uyku saatini geciktirme erkene al. 9-10 gibi uyut en gec sende yanına yat ama uyandikca yaninda ol hep bi kaç gün. 

Kulak için oyuncak ver eline yada plastik toka balon fln stres topu tarzi da olur onu minciklasin.
tarafından
9 10 gibi uyursa uykusunu alıp gece 1 2 gibi kalkıyor. sonra sabaha kadar oturuyoruz değişik bi cocuk :/ toka vermeyi deniyim insallah ise yarar
(7,792 puan) tarafından
Canim sen yaninda yat kalkma işte yattiginiz odada tehlikeli sey birakma insin kemdi yataktan oynasin kurcalasin sen yat uyur gibi yap en sonunda pes edip geri uyuyacak.
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Benim kızımda göğsümle oynayarak uyuyor ve ara ara yara oluyor çok acıyor. Seni gayet iyi anlıyorum. Çok sinir bozucu bir durum
tarafından
Evet ya zaten uykusuzum bide o canımı acitinca dahada geriliyorum sinirleniyorum
0 oy
(695 puan) tarafından
Uyku düzeni şart uyandığında ısıgi açma konuşma fazla oyun oynamasn zamanlar alisacaktir 
tarafından
Hic birini yapmıyorum yanıma alıyorum ama tekrar uykuya dalması en az 2 saat
0 oy
(12 puan) tarafından
Bem napayim o zamn sabah 7 de  okula giden kizim var 36 haftalik hamileyim  2 bucuk yaşında kizim uyumuyor  ama h8c şikâyet etmiorm  çünkü kizim kalp hastası    yeterki o mutlu olsn  ben uykusuz da kalırım   bnmde saclarimla  oynar cekistirir  benm hic  canm yanmaz tam tersi hoşuma gider. Cok sukur sagliklilar bu taraftan bakın 
tarafından
Geçmiş olsun hepimiz evlatlarımızın varlığına şükrediyoruz canım. Kadın da dövüp sovmuyodyr sabrediyo ki buraya yazmış rahatlamak için bebek yaptigi şeyin zararını bilmiyor buna gül geç yapılmaz anlatılmalı güzel ce belki oyun şeklinde vs. O bebek canni yaktığını bilse yapmz. Uyku için de yapacak bişey yok zaman
tarafından
Tabikide bende varlığına sağlığına şükrediyorum. Ama hepimiz insaniz illa ki sabrımız tükeniyor. Artik benimde cok canımı acıtıyo bende o yüzden cozum yollari bulmaya çalışıyorum. Kızınız icin geçmiş olsun Allah şifa versin
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Ay kuzum çok kötü bı iş o benim oğlan kardeşim 5 6 sınıfa kadar annemin göğsünü severek uyuyordu eltimin çocuğu da 3. Sınıfa kadar annesinin alnında yapışık durdu
0 oy
(5,950 puan) tarafından
Muhtemelen yanınizda yatiyor yanında yatan cocuklar genelde ys kulak ya kol ya ayaklarıyla bacaklara yigenim oyleydi uyuyayana kadar elleriyel kolniciyle oynardı snr ayaklarıyla bacak eti sikardi ahahahha  :) uzun sure gitti o alışkanlığı simdi 8 yasindanyanina uzansam kolumla oynar suanlik besikde yatiyor ins heo besikde devam eder oğlusum yanima alma taraftari degilim
tarafından
post sahıbı degılım ama yanımda yatırmadım hep besıgınde odasında uyudu oglum ama kulak aşıgı resmen :D uyanınca gelır yanımıza babasına yapısır kulak oynayacaaaaam dıyo bıde :D
(5,950 puan) tarafından
Anladim nadirdir ama genel yaninda yatanlar benim oglum beşikte yanımda uyur elimi tutar dalana kadar:)
tarafından
Yok canım ya yanımda yatırmıyorum beşiğinde uyuyo ama biraz uykusu gelsin koşa koşa kulağımı tutmaya geliyor
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Canım biz kızda uyurken kulaklarını tutar yada uykusu gelince eli hep kulağındadır bende nasıl bıraktıracam bilmiyom kepçe kulak yaptı kendini çekeleye çekeleye 
tarafından
Kendi kulaginida tutuyo benimkinide tutuyo ana kız kepçe olduk biz :D
(7,375 puan) tarafından
Alışkanlıktan yapıyor bizimde öyle
0 oy
tarafından
 Bnm oğlum da 26 aylık memeden kesince memeyle oynamaya başladı hamileyim bırakmıyor çok hassas oldu nasıl ağrıyor ;(
tarafından
Çok zor gercekten ya :(
0 oy
(7,626 puan) tarafından
İç başörtüsü takabikirsin bir süre kulakları goremezse cekemezde . Başını bozmasına izin verme   sınırlarini bilsin . Bir süre sonra unutur 
tarafından
Tülbent başörtü dinlemiyo. Insan içinde bile cekistiriyo devamlı  kulaklarimi açmak için
(7,626 puan) tarafından
Ablamın oğlu da elinin üzerinde ki deri ile oynardı ki hala devam ediyor resmen diğer eline nazaran oynadığı elin eti bollasmis (≧▽≦) Allah yardımcın olsun
tarafından
Insallah canım bende yakında kepçe olcam :D
0 oy
tarafından
Daha geç saate Burak uykusunu  11 de mi uyuyo4 sen 2 de uyut 2 Ye kadar oyala onu sabaha kadar uymaz uyurkende uykusundan aklına gelmez belki kulak tutması 

Zamanla uyku saatini erkene çekerek düzenini otutturursun 
tarafından
Bide böyle deniyim teşekkür ederim canım
tarafından
Rica ederim umarım işe yarar
0 oy
tarafından
Cnm benimki de suan 21 aylik gece 3 te kalkar 5 kadar aglar salarim bile uyumaz megerse gece acikiyormus yemek verdikten sonra uyuyodu artik uyumsya 10 dk kala yemegini yediririm yemek istemiyor tapi haliyle yinede zorls yediririm ondan sonra bebekleri rahatlatan dualar var onu acip uyutum dun aksam sadece 1 defa su icmek icin kalkti sende bi dene cnm belki ise yarar acikjyor olabilir
tarafından
Acıktığını sanmıyorum ya yatmadan önce yediriyorum normalde böyle bi huyu yoktu son bi haftadır oldu böyle uyku konusunda

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 616 göst.
28 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Miniktirtil (1,568 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 680 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Merveyirmibeş (430 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 719 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 820 göst.