0 oy
240 göst.
Aile kategorisinde (234 puan) tarafından
Kızım nisanda doğduğunda oğlum hemen hemen 5 buçuk aylık olacak. Kreşe gidiyor. Gerci doğumdan sonra devamı nasıl olacak bilmiyorum. Eylülde anasinifina gidicek iinsallah. Benzer yaş aralığı olan annelerin tecrübelerini merak ettim. Oğlum yapı olarak kıskanç bir çocuk zaten. Bu durumu minimuma indirmek için ne yapmalı? İlerisi nasıl oluyor vs. Açıkçası 4 yas istiyordum ama olmadı. İyi de oldu çünkü hem kreşe alıştı hem malum ilk hastalık bombardimanı bitti çok şükür 

4 Cevaplar

0 oy
(4,589 puan) tarafından
4 yaşta olsa 5 yaşta 6 7 hatta 10 bile olsa kiskaniyolar bı sure bacım ondan kurtuluş yok bizim çocuk doktorunun 7 yaş araları varmış kiskanmaz artık dedim çıldırdı çocuk diyo
(234 puan) tarafından
Şimdiden kıskanç ya. Bebeğin dolabını düzenlemek bile zor. Eşim karnımı sevse zor. Kıskançlığı geçtim idare ederiz de ben genel olarak buyutmesi ilerisi vs genel sordum
(4,589 puan) tarafından
Yok yok ilerde senden çok seviyorlar benimkilerin arasında 3.5 yaş var hep karnımı sevdirdim gelsin gelsin diyordu o bile 2 3 ay afalladi şimdi kalkar kalkmaZ kardeşine bakiyo ağzının suyu aksın siliyo falan ama benim ikiside kız oglanda nasıl gelişir bilemem ama pekte farklı olmaz
-Reklam-
0 oy
(191 puan) tarafından
Her yaşta kıskançlık oluyor maalesef. Sadece oğlunuza karşı aşırı tepkilerden kaçının çünkü sizin de bunaldığınız zamanlar olucak dışlanmış gibi hisseden çocuk hiç toparlanamıyor. 
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Benim de daha dogmadi ama 5 yas fark var buyuk oglumla arasında simdiden sabirsizlikla bekliyor kardeşini kiskanc bi yapısı yok şükür  ama 3 yasinda da oglum var ondan cekecegimiz var kesin. Bende ikisinide kreşe gondercem nasipse
0 oy
(1,045 puan) tarafından
5 yas nasl olur bilmiyorm ama 4 yas araları var kızımla oğlumun aşırı derecede hem seviyo hem kıskanıyo zarar vermeye çalışıyo kaç yaş olursa olsn kıskanır heralde ablamla aramda biriyle 8 biriyle 9 yaş var ben doğdugum zaman aşırı kıskanmıslar 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 98 göst.
27 Kasım 2023 Aile kategorisinde Mrvgul (3,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 359 göst.
23 Şubat 2023 Diğer kategorisinde emyy (5,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 120 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde asllyd (596 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 156 göst.