Arkadaşlar eşiniz özür dilemeyi bilir mi haksız olduğu konularda?
Haklıda olsa haksızda olsa asla dilemez ama eğerki bir suç işlemişse ancak ozamn diler
6 aylık evliyim bir kere özür diledi özür dilicek bi hata yapmadı şükür ama ufak tefek tartışmalarda ilk adımı o atar hep ben taviz vermem pek :)
Övünmek gbi olmasin ama gözüme soka soka diler hem basima kakar burda sen haksizdin ama diledm der :D dilemese daha iyi ☺☺☺ oda suanki.hormonlarmdan dolayi su isterkn bile diyo :):)
Ufacik bir sakaya darilsam Bile ozur diler Hakini helal et der af etirene kadar kendisini diler sorsan yine hatasini yaparmi yapar ne anladim Ben o ozurden kufur et daha iyi derim bende hahaha..
Direk özür dilemez de öpte barışalım der :D haklı da haksız da olsa öpte barışalım der :)
Haklıda olsa haksızda olsa o kadar çok özür dilerki bıktırır :)
Diler sagolsun ama dilemezsede itinayla dilettirilir :)
Kesinlikle biliyo gönlümü nasıl alacağını yada ne şekilde özür dilemesi gerektiğini biliyo
haksız olduğunu düşündüğü zaman diler anca ama beni üzgün görürse hemen gelir konuşur
Bnim eşim sevgilşyken nişanlıyken falan tartıştıgımızda asla haksız olduğunu kabul etmezdi bnde telefonla tartışmayı sevmezdim o yğzden konuşmazdım mesafeliydik bşde bn bi kaç gün küs kalırdım sonra ağzının ucuyla özür dilerdi sırf barışmak için :) şimdi tabiki trip atmama hiç dayanamıyo hemen özür.diler haksızlıpını kabul ettirmeyi öğrettim :)
Eşim haksızsa eşim diler ben haksızsam ben dilerim öyle ortami yumuşatırız
Benim eşim her konuda kendi özür diler. Hakli olsa bile ben onu muhakkak haksıza ceviririm yine kendi özür diler. Hatta der ki dur ya haklı bendim ben niye özür diledim :) bizde böyle ben haksızlığa hiç gelemem 2 lafla çarkı kocama çeviririm:)
Benim eşim ben haksizsam bile özür diler çünkü ben olayı çok güzel ceviririm sonunda o haksız çıkar :)
Hayır tabiki de :)
Allah'a şükür özür dilemeyi bilir bn zaten özür dilemesini bilmeyen insanı sevmiyorum özür dilemeyi küçüklük olarak görenlere deli oluyorum resmen
5 yıldır sevgiliydik 6 aylıkta evliyiz herzaman diler haksizda olsa haklıda olsa suç bende de olsa diler yoksa başına gelcekleri bilir ben çok inadımdır beni böyle sevdi keçim der ama binde bir bende dilerim agır bise dersem falan :D :)
En son nisanliyken diledi bende 9 yıllık evliyim iki kere Diledim
1,492,932 soru
24,393,576 cevap
349,482 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın