50 günlük bebeğim var elimden gelenin fazlasını yaptığımı düşünüyorum geceleri tek başıma bakıyorum gündüz eşim işinden geri kalan vaktinde yardımcı oluyor o bebekle ilgilenirken ben evin işlerini halletmeye çalışıyorum. Geçen gün yemek yerken bebeğim durmadığı için meme verdim emerken ağlamıyor bir yandan bende yemeğimi yiyebiliyorum göğsüm bir iki saniye burnunu kapatmış bebegimin ben fark edince hemen duzelttim o ara eşimde sinirlendi çocuğu boğacaksın hiç dikkat etmiyorsun dedi bugünde emerken sütüm boğazına kaçtı bebeğim öksürmeye başladı bende hemen çevirip sırtına vurdum kendine geldi doğru düzgün bakamıyorsun dikkatsizsin dedi çok zoruma gitti bende hiç teşekkür ettiğimi duymadim böyle zamanlarda herşeyi söylüyorsun ama dedim tartıştık herseyime kusur bulmasından sıkıldım artık sizlerde benzer durumlar yaşıyor musunuz(
Sinirlenmeye yer ararken ben,hemende hazırlar kızmaya çok biliyorsa kendi emzirsin üzülme
Canim zzten bebekk olana kadar kavga olmuyo evde cocuktan sonra oluyo ohoo bizi bir gorseydin iki kizim da sabahlara kadar ağlardı kavga ederdik afedersin kizim susmuyo diye beni zorla tuvaletten cikarmisligi var ( qma kizlar büyüdü onun yerine ufak tefek seyler oluyo bu dönem geçici uzme kendini böyle küçük seylere takilma bebisine odaklan ona en iyo bitek sem bakarsın
Yoo hiçde öyle demez. Diyemez çünkü bilerek yapmadığım şeyi yapıyorsun diyede savunamaz.
Çok biliyorsan al kendin emzir de
1,503,254 soru
24,543,164 cevap
360,609 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın