0 oy
480 göst.
Aile kategorisinde tarafından

50 günlük bebeğim var elimden gelenin fazlasını yaptığımı düşünüyorum geceleri tek başıma bakıyorum gündüz eşim işinden geri kalan vaktinde yardımcı oluyor o bebekle ilgilenirken ben evin işlerini halletmeye çalışıyorum. Geçen gün yemek yerken bebeğim durmadığı için meme verdim emerken ağlamıyor bir yandan bende yemeğimi yiyebiliyorum göğsüm bir iki saniye burnunu kapatmış bebegimin ben fark edince hemen duzelttim o ara eşimde sinirlendi çocuğu boğacaksın hiç dikkat etmiyorsun dedi bugünde emerken sütüm boğazına kaçtı bebeğim öksürmeye başladı bende hemen çevirip sırtına vurdum kendine geldi doğru düzgün bakamıyorsun dikkatsizsin dedi çok zoruma gitti bende hiç teşekkür ettiğimi duymadim böyle zamanlarda herşeyi söylüyorsun ama dedim tartıştık herseyime kusur bulmasından sıkıldım artık sizlerde benzer durumlar yaşıyor musunuz:((

14 Cevaplar

0 oy
(2,525 puan) tarafından
Tabiki bu durumları her evli çift yaşıyordur 
(1,946 puan) tarafından
Valla bi erkek sığır oldumu öyle devam ediyor benim başımda da var 5 aydan beri şuan anne evimdeyim oğlum 10 aylık onun psikolojik şiddetinemi maruz kalip durcam
tarafından
Allah yardımcımız olsun :(
tarafından
Ne kadar anne evinde kalınabilir ki bir çözümü olmalı böyle ömür geçmez
(1,946 puan) tarafından
Amin üzülmeyin takılmayın bebeğinize odaklanın ben lohusa depresyonu geçirdim halen atamıyorum bebeğiniz çık küçük çünkü ona sarılın.
tarafından
Zaten ona sarılıp moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum yoksa bende depresyonun esigindeyim
-Reklam-
0 oy
(14,429 puan) tarafından

Sinirlenmeye yer ararken ben,hemende hazırlar kızmaya çok biliyorsa kendi emzirsin ;) üzülme

tarafından
Evet zaten sınırlı yapısı var birşey demeye gelmiyor birde özür dilememi bekledi tamam kocacım daha dikkatli olurum diyecekmisim
(14,429 puan) tarafından
Ahahahha paşama bak sen,o da güzelce uyardımı seni
Dikkat et karıcım,hayatım mesela
tarafından
Nerde bir daha aynı şey olursa çok fena bozuşuruz o çocuğa iyi bakacaksın diyor hangi anne isteyerek bebeğine zarar verir ki nasıl böyle birşey düşünebilir aklım almıyor
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Madem bizimkileri sormussun, cevap vereyim. Oyle birseye cürret edemez. Yiyorsa, kendi baksin da gorelim. Hoş benimki bakiyor, bugun 3 aylik oldu bebegim buyuk oglani alip disari ciktigimizda bile eşim evde bakti hep. Islerde de yardimci olur. Oyle birsey demez zaten de derse de agzina s.crm. 
tarafından
Ahh keşke bende ağzına s.cabilsemm. söylendim ama ne fayda kavga daha da büyüdü hatanın farkına var ondan sonra benimle konus dedi çekti  gitti uyumaya
(1,364 puan) tarafından
Poooff hatamis. Farkina vardim emzirmiyorum al mama gel desen ozur dileyecek kivama gelir :)  sıkma canini
(199 puan) tarafından
Hugo beni anlatmışsın yiyorsa desin böyle bir şey ama en kötüsü de birçok kadın erkeklerin verdiği bu hadsiz tepkileri normal görüyor herkes yaşıyor bunu nasılsa deyip tepkisiz kalıyor parçalarım valla bana bunu diyen adamı sen de tepkini koy canım ben bu çocuğun annesiyim şu dünyada ona zarar vermeyecek tek kişiyim de
(1,364 puan) tarafından
Ben diyorum eşime babalik sonradan ogrenlen birsey. Ya en basiti eşimde bende sigara icen insanlariz. Ben 2 gebeligimde de testi pozitif gordugum gibii agzima surmedim. 9 ay gebelik, simdi 3 aylik oldu oglum emziriyorum diye icmiyorum oldumu sana 1 yil. Eeee babaciğiii sen bu en kötü ornekten bile fedakarlik edemedin. O iciyor ben icemiyorum. Ee sapkadan mi cikardim ben bu cocugu.Valla hep diyorum koca gun  onlarla ne yasadigimi ben biliyorum. Agladimi guldumu kizdimi mecburen tanık olamiyosun her anlarina,  sen sakin aksamdan aksama gordugun 3 saatle cocuklarim hakkinda bir kanıya varma. Sen guzelce vakit gecir gerisine karisma. 7 yasinda  bir oglum daha var. Ama tabi eşimde allah var, her zaman yanimizdadir,yardimcidir. Oglani okula hazirlar, yatirir, bulasik camasir, bu ufakligi bile birakirim buyugu alip arabayla bir turlar geliriz falan bakar yani sağolsun..  karismaz da zaten ammmma velakin, karisirsada lafimla bile döverim adami.
(199 puan) tarafından
Kesinlikle canım olması gereken bu zaten benim kızım da 5 aylık olacak bakışından ne istediğini anlarım dediğin gibi 7 24 birlikte olunca bir şey olursa sen anlamazsın ben bilirim her şeyini derim yapmak zorundalar hep bunu aşıladım eşime bu çocuk tek benim değil ve kim ihtiyacını karşılarsa ona bağlanır onu sever diğer insanlardan farkın olsun istiyorsan ilgili olacaksın yapacaksın derim yapar da ama biraz da bizim karakterlerle ilgili sanırım bu durum yapmazlarsa ya da bilmişlik yaparlarsa başlarına geleceği biliyorlar :D
0 oy
(1,243 puan) tarafından

Canim zzten bebekk olana kadar kavga olmuyo evde cocuktan sonra oluyo ohoo bizi bir gorseydin iki kizim da sabahlara kadar ağlardı kavga ederdik afedersin kizim susmuyo diye beni zorla tuvaletten cikarmisligi var :(( qma kizlar büyüdü onun yerine ufak tefek seyler oluyo bu dönem geçici uzme kendini böyle küçük seylere takilma bebisine odaklan ona en iyo bitek sem bakarsın <3

tarafından
Nasıl sabrettiniz ben dayanamıyorum zaten yeterince yorucu ve yıpratıcı bebek bakmak birde bu üzerine tuz biber oluyor destek olması gerekirken
(1,243 puan) tarafından
Duymayarak canim yanlış anlama benim bide kulaklarimda isitme sorunum var arkamdan söylenir hic duymazdim :) bugunlerin hepsi geçecek kocadan destek pek yok havalar birazx iyi olsun mesela dışarı çıkarsın hem sana hem bebegine iyi gelir
tarafından
Çok ihtiyacım var değişikliğe kış günü evde bebekle uğraşmak yorucu oldu benim için biraz dışarı çıkıp dolaşmak iyi gelecek
0 oy
(832 puan) tarafından
Çekılmez durum. Eşim bana böyle yapamaz yaparsa veririm kucagına al emzir doyur bende yemek yıyım derim 
tarafından
Dedim bir gece sen uykusuz kal ben sutumu sağayım vereyim 3 saatte bir kalk süt ver altını temizle gazını çıkar dedim sende işe git para kazanda görelim diyor
(832 puan) tarafından
Daha kolay istiyosan onuda yapayım de
tarafından
Bencede daha kolay bebek bakmayı kolay zannediyor
0 oy
(3,600 puan) tarafından
O konuda Allah eşimden razı olsun valla bizimde bebek küçük 15 günlük daha geceleri hiç durmuyo çok uykusuz kalıyorum  aşırı yardımci oluyo sağolsun 

Mesela şimdi ben kalkıp uyicam o bebge bakicak biraz sonra ben uyanıyorum o uyuyo sabah yedide ise gdiyo 
tarafından
Çok şanslısınız ben geceleri tek başıma bakıyorum ben uyumaya gidiyorum diye saat 9 buçuk 10 da gidiyor sabaha kadar ne yaptığım umrunda değil birde bazen öğlenleri gidiyor işe ona rağmen böyle :(
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Çok şükür yaşamıyoruz hiçbir zamsn yaşamadık ne kadar iyi baktıgımı çok iyi bilir. Sen bilerek yapmışsın gibi tepki vermesi çok saçma 
tarafından
Bende o yüzden çok kırıldım bilerek yaptığımı nasıl düşünür
0 oy
(5,950 puan) tarafından
Oğluma tek bakiyorum esim 10 gun olmaz Avrupaya gider geldimi 5 gun kalır gözüm arkada değil anneligin 10 numara bunu ailesine de diyo ogluma da gelince severken cok şanslısın böyle annen var der allah razı olsun eşimden yanimda olmasada desteği sozleri yeter nankör gelmiyor o yetiyor bana ❤

Üzülme sen yinede sütun gitmesin anneliğime karisma de boz taviz verme canim
tarafından
Ne kadar şanslısınız eşinizin kıymetini bilin. Sadece bunları söylemesi bile nasıl mutlu eder insanj
(5,950 puan) tarafından
Kesin bir sözu bile yeter aksi olsa morel mod gider kolay degil cocukla ilgilenmek ben evde ben bebegim hem alisverisim aşımız hastane isimiz ne olsa esim yoksa ben yaparım üstüne ogluma bakarim üstüne kalkip analigima laf dese üzülürum cok tabiki
0 oy
(4,060 puan) tarafından
İlk bebekse oluyor canım bunlar benim kız 16 aylık benim adam hala laf eder herseyime he he deyip geçiyorum en son çok biliyorsan kendin bak dedim o gün bugündür konu kapandı 
tarafından
Demek ki huylu huyundan vazgeçmiyor:(
(4,060 puan) tarafından
Öyle canim sen aldırış etmiceksin bir der iki der 3 de Bi azarla bida diyemez
0 oy
(639 puan) tarafından
Benimki de böyleydi zamanla düzelir hele benimki hep derdi ah bu işim olmasaydı ben bakardım oğluma  bennde olur bak derdim 
tarafından
Umarım düzelir yoksa ben sinir krizi geçireceğim
(639 puan) tarafından
Bebek büyüdükçe gülmeye başladımı artık düzelir hem biraz büyüdümü bebekler nefessiz kalınca bırakıyor memeyi hem ilk ya baba işte öyle yapınca sorumluluk aldığını sanıyor aman boşver hiç sıkma canını inan ben hiç takmadım o kızdı ben tamam dedim olur dedim duymamazlıktan geldim öyle öyle geçti çok şükür inşallah seninde geçer en yakın zamanda Allah yardımcın olsun bide bakara suresi ni aç dinlet bebeğe yüksek ses olsun ama bebeğe yakın olmasın çok iyi geliyor
tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
İlk bebek olunca oluyor bazen cnm
tarafından
Ilk bebek ikimizinde acemiliği var anlayışlı olması lazım beraber öğreniyoruz bazı şeyleri yanlış mı düşünüyorum
(639 puan) tarafından
Tabiki de doğru düşünüyorsun ama her insan aynı değil maalesef
0 oy
tarafından

Yoo hiçde öyle demez. Diyemez çünkü bilerek yapmadığım şeyi yapıyorsun diyede savunamaz. 

Çok biliyorsan al kendin emzir de:D

tarafından
Kibarca söylese anlicam da insan gibi söylemiyor  ki
tarafından
Allah sabır versin sana cnm
tarafından
Amin canım aminn
0 oy
(695 puan) tarafından
Demez bende yaşadım bebeğim.baslarda çok boğazına kaçırdı hayr yani sen annesin boğacak değilsin çok biliyorsan al sen wer de Allah Allah
tarafından
Aynen öyle sanki bilerek yapıyorum:(
0 oy
(6,910 puan) tarafından
Kolaysa sende bı doğur sonra da bak da bizde seni görelim derdim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 533 göst.
28 Aralık 2019 Aile kategorisinde ☆☆☆hry☆☆☆ (3,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 33 göst.
25 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Meryem19. (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 308 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde MinnosunAnnesii (1,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 173 göst.
22 Ocak 2024 Aile kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu

403,904 soru

12,100,026 cevap

36,410 kullanıcı

...