0 oy
182 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (685 puan) tarafından
Kizlar kullannan yada gecmiste kullandiginiz hamilelige destek hangi bitki turlerini tukettiniz

3 Cevaplar

0 oy
(2,277 puan) tarafından
Keçi boynuzu pekmezi sperm için 
(685 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim denicem esime
-Reklam-
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Valla hiç kullanmadm inşallah yardımcı olacak biri çıkar
(685 puan) tarafından
Sagolasin canim yinede
0 oy
(3,090 puan) tarafından
Kendim için cakşir suyu

Esim içinde onu kullandik ve keçi boynuzu pekmezi
(685 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim faydasinj gordunuzmu
(3,090 puan) tarafından
Evet düzenli kullanmanız lazım ama düzenli ve organik beslenin mesela kola kesinlikle yasak sigara varsa yasak alkol yasak
(685 puan) tarafından
Hicbieini kullanmiyoruz cok sukur canim inslalah dedigin caksir otunu kullanicam bakalim bide canim sen ovulasyon twsti kullandinmi
(3,090 puan) tarafından
Hayir kullanmadım adetim bittikten sonra 1 hafta bekliyorduk sonra ilişki oluyordu sperm kalitesi yüksek olması için o haftayı doldurmamiz gerekiyordu
(685 puan) tarafından
Anladim canim bende istiyorum ama bi turlu tutmuyo bakalim arrik bu aya olursa adetim asiri duzensiz ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum bu ay hayirlisiyla
(3,090 puan) tarafından
Adetin neden düzensiz mesela arastirildimi ben ve eşim 1 sene boyunca hep doktora gittik tedavi olduk bende yumurtlama olmuyormuş esiminde spremleri çok kuvetsizmis
(685 puan) tarafından
Yani bugun gittim kan aldilar doktorum kist var dedi ama ilac bisi vermedi kan testinin sonucu cikri burwya sordum herkes normal degerler dedi yani bilemedim rahmin normal sikinti yok demisti ama bu ay tekrar kist olusmus
(3,090 puan) tarafından
Rahim filmi cektirdinmj
(685 puan) tarafından
Hayir canim cektirmedim hic
(685 puan) tarafından
Kist icin sogan kuru denicem bu ay bakalim artik o iyi diyolar kadin hastaliklari icin
(3,090 puan) tarafından
Birde rahim filmi çektirsen
(685 puan) tarafından
Doktorumdan istesem cekeemi oyle canim
(3,090 puan) tarafından
Ben özele gidiyordum özelde yoktu radyoloji bölümü olan biyer olmalı doktorunuz ozelmj
(685 puan) tarafından
Yok canim devlete gidiyorum kadin dogum yapmiyomu acaba
(685 puan) tarafından
Smear testi yapildi canim herhangi bi sorun cikmadi bi enfeksiyon cikmisti oda ilacla gecti ama bilemedim film lik bisi olsa smear testinde cikmaz miydi acaba
(3,090 puan) tarafından
Smear testi çok farklı rahim filmi çok farklı canim
(685 puan) tarafından
Yaa hic bilmiyorum ben. Doktoruma bidahaki randevumda danisicam canim inslalah bu konuyu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,295 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Susam (4,393 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 365 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 178 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,693 soru

12,393,658 cevap

44,013 kullanıcı