0 oy
721 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (86 puan) tarafından
Geçen ay aşı olduğunda 6900 du şimdi 7100 gr çıktı kilosu doktor mama takviyesi başlamak gerekiyor geride kalmış dedi. Gaita idrar kan ve ultrason istedi sonuçlar öğleden sonra çıkacak

Poposundaki şey için apse gibi dedi çocuk cerrahisine yönlendirdi.

Bebeğim 

27 Eylül 2021 doğumlu ayin 27sinde 6 aylık olacak

3175 gr 

49 cm doğdu 

Erkek bebek

Persentil tablosuna göre normal Görünüyor arada da ek gıda erken verdim Bi kaç sefer o zamanlar az emdi

Yani ne bileyim ben sütümün yetmediğini düşünmüyorum. Hastalık bir şey var bence ondan kilo almadı. Doktora da bunu söyledim yok sağlıklı duruyor bence süt yetmiyor dedi. Evet öyle duruyor da kaka normal değil idrar yolu enfeksiyonu olmustu 3 haftalikken kuvozde tedavi gördü o zamanlar bile hiç belirti vermiyordu ben şüphelenmesem bilemezdik. Sağlıklı duruyor direnci ağrı eşiği  yüksek biliyorum. Bende hemsireyim bu arada. ama cocuk ve bebek alanım hiç değil. Staj bile görmedim. O sebeple sizlere de soruyorum. 

Bakalım sonuçları bekliyorum ama bence kilo alımının yavaşlaması  normal büyüyor Yani... ya böyle olunca kendimi suçluyorum işte. Kötü mü bakıyorum ihmal mi ediyorum diye 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kilosu gayet iyi başka bir doktora görün bu doktor bişey bilmiyo :ermm: nasıl bir doktor ki tam net sonuç almadan sütünü test etmeden konuşabiliyor aklım almıyor gerçekten:ermm: 

(86 puan) tarafından
Götürdük diğeri doçent normal dedi şimdi haftalık takip yapıyoruz Bi de 6600mus şimdi 7200 işte bakalım 68cm boy
(86 puan) tarafından
Behçet uz 71 cm dedi ama bilmiyorum tabi saglik ocağı yada hastane yanlış olctu
tarafından
Mutlaka yanlışlık var cnm ☺️
-Reklam-
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Başka bi doktorada götürün bence 
0 oy
(415 puan) tarafından
Benim kızım 5 gün sonra 4 aylık olacak çoklu besin alerjimiz var ve sadece anne sütü alıyor 7200 du 1 hafta önce kilosu. İnşallah çocuğunuz da hastalık yoktur öyle dusunmussunuz ama inşallah yoktur 

Ek guda dönemi gelmiş sayılır yetmemesi normal geldi bana
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Kilosu çok geri değil bence kilosundan ziyede o apse nedir kakasını apseyi göster iyi Bi doktora enfeksiyon mu var sebebi ne 
0 oy
(322 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun bende ebeyim. Doktora güvensizlik oluşmuş bir kere. Bence başka bir doktora daha danış durumu en azından için rahat eder. Nerdeyse 2 ayda sadece 200 gram almış bu ciddi anlamda az. Persentilde elbette normal görünür gelişimi normaldir ama son aylarda kilo alımı yavaşlamış. Bu normal değil. Benim alanım da komple bebekler. Her bebek aynı değildir. Kızım kolikti ve doğru düzgün uyumazdı kilo alamazdı uyumayan bebek doğru düzgün kilo alamaz. Sağlıklı kilo alabilmek için uygun sartlar lazım bunun gibi. Tabii sağlık sorunları da olabilir elbette. Sonuçlar bir çıksın bakalım canım. Hersey normalse biraz daha takip eder olmadı başlarsın. Üzme kendini. Doktorun mama önerisi şuan en mantıklısı 
(86 puan) tarafından
Canım 6600mus. Eşim yanlış hatirlamis 7cikti işte bugün 7200 olmuş 68cm boy 27eyul doğumlu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 228 göst.
0 oy
4 cevap 203 göst.
0 oy
11 cevap 499 göst.

410,482 soru

12,346,782 cevap

40,191 kullanıcı

Kategoriler

...