Merhaba hanımlar
Dün kaynana kayınpeder ve görümce bize misafirliğe geldi 1 gece kaldılar yarım saat önce gittiler.
Ben çok temiz titiz ve düzeni seven biriyim. Bir eve gittim mi o evi nasıl gördüysem öylece temizler toplar çıkarım asla kirli birşeye tahammülüm yok.
6 aylık bir bebeğim var resmen çocuğumla dünden beri ilgilenemedim hizmet etmekten. Sabah kahvaltısı 2 saat geçmeden öğlen yemeği istediler. Doymadılar da dünden beri tıka basa yiyiyorlar asla ama asla doymuyorlar. Yiyip içsinler yemeleride mesele değil hizmette yaparım büyüklerim sonuçta ama 16 yaşında ki görümceme hizmet etmek zoruma gidiyor kahvesini yapıp ayağına götürdüm dün. Asla düşünce sahibi değil yengeme yardım edeyim kafasında biri değil hep bir zorluk ile dün el attı ara ara oda eşimin zoruyla kayınpeder zoruyla kaynanam kızına kıyamaz asla sen git işini gör der bana.
Kaynanamın evine gidince kirli olan evlerine çeki düzen veririm ama 1 saat geçmez kirlenir asla tertip düzen yok tertip düzen olmayışınından kayınpederim de şikayetçi analı kızlı hiç temizlik sevmezler diyordu kayınpeder ben inanmaz kondurmazdım.
6 aylık bir bebeğim olduğu için evin temizliği 1 hafta sürüyor yardım etmelerini isterdim yediler içtiler gittiler evet ama ev aşırı dağınık aşırı kirli.
Aynalı dolabı ben kulpu ile açarım nerede nasıl olursa.
Ama bunlar direk aynaya el vurarak kulpu görmezden gelip dolabı açarlar. Ben mi abartıyorum ben mi paranoyak biriyim. Ben mi fazla fazla temizlik takıntılısı mıyım? Psikolojim mi bozuk?
Asla ama asla gözüme temiz gelmiyorlar aşırı dağınık ve kirliler. Bu beden temizliğinde de geçerli.
Bilemiyorum dünden beri etım etimi yiyor acaba ben mi deliyim? Yoksa öyle mi görmek istiyorum bilemiyorum kızlar sizlerin fikri nedir? Ne yapmam gerek