+1 oy
517 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

kızlar üstünde organizer asili dolabi yeni yaptırdım. Yorganlarımı koymaya  dolap gelmeden oda daha ferahti ama baska koyacak yerimde yoktu. Sifonyeri koyacak daha uygun bir yer bulamadım. Balkona koymayi düşündüm ama oyuncaklarını hep o dolap topluyor. 

Birde beşiğin çekmecesini başta çıkarmıştık ama burdan birisi bu şekilde yapıp yatak almak zorunda kalmadıklarını söyleyince mantıklı geldi.  Bizde geri koyduk daha güzel oldu. Fon perde ve avizede ilerleyen zamanlar da alacağım dolabın karşısındaki duvara bir küçük kitaplık ve masa sandalyede alamayi düşünüyorum.

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok güzel olmuş canım güle güle kullansın kuzucuk 
tarafından
Teşekür ederim canım amin inşaallah
-Reklam-
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Güle güle kullan İnşaAllah canim
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Güle güle kullansın paşa ☺️
0 oy
(29,082 puan) tarafından

Gayet güzel sadece dikkat et pencereye boyu yetişir açar  Allah korusun 

tarafından
Arkasi balkon canım
(29,082 puan) tarafından
Ha iyi cnm
0 oy
(14,420 puan) tarafından

Hahaha çok memnun beyfendi :)

0 oy
(659 puan) tarafından
Peki bu beşigin böyle yatak halini kaç yaşa kadar kullanabilir
0 oy
(130,655 puan) tarafından
gule gule kullansin minnak
0 oy
(22,067 puan) tarafından

Çok güzel olmus:P

0 oy
(1,360 puan) tarafından
Güzel olmuş güzel güle güle kullanın 
0 oy
(3,633 puan) tarafından
Yatagın eni boyu kaç cm canım 
tarafından
190 boy 85 en
0 oy
tarafından
Mobilyaların ölçüleri oda için çok yanlış oda sadece mobilyalardan oluşan bir alan gibi çocuk odası ortamı ya da sıcaklığı vermiyor mobilyaların konumu da çok yanlış 
tarafından
Benim mobilyalarim cok büyük maalesef alırken dikkat etmedik. Cok fazla odada düzenleme yaptim en guzeli bu oldu.  Bide biz bu eve göre almamıştık zaten eşyayı burayi sonradan alip taşındık. Bir dex avantajda ordan.
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Ellerine sağlık güzel olmuş ama keşke duvar kenarına verseydi yatağı pencere kanaei hem hava alır hemde tehlikeli olur ALLAH korusun
tarafından
Odada cok fazla duzenleme yaptım eşyalarım cok kaba alırken dikkat etmedik. O yuzden en güzel böyle oluyor baska turlu ortada asla yer kalmıyor
0 oy
tarafından
Güle güle kullansın da pencere beni korkuttu emniyet kilidi yapmissinizdir ins . Birde cibinlik olmasa daha iyi olur 
tarafından
Pendere bakona bakıyor.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 153 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 665 göst.
0 oy
17 cevap 959 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 285 göst.
24 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu

408,675 soru

12,282,327 cevap

37,915 kullanıcı

Kategoriler

...