0 oy
625 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (36 puan) tarafından
Kızlar post açmıştım esimin borcu var 100 bin bnden habersiz yapmış hepsini çalışıyorum diye ise gidiyordu gitmiyormus ben öğrendim annesine söyledim ablası falan hepsi öğrendi bnde annesine sen çok yüz verdin o yüzden byle bu dedim daha öncede hep borcunu kapatmış biz evlenmeden  ailesi falan öğrendi sonra ailesiyle konuşmaya gttik teyzesi iki kuzeni ve annesi oradaydı eşime yuklenceklerine bana yüklendiler senle birlikte yedi o zamn bu parayı ailesi için yaptı bu kadr şeyi falan dediler tartıştık sonra eşim bağırdı onlara ben yaptım kızın haberi yoktu dedi bana hadi dedi kalktık o da benimle geldi smdi ailesi yardımcı olcak borçlara ama ben ailesi ile konusmuyorum o da sen haklısın ama sende saygısızlık yaptın dedi herseyi ben maf ettim evet ama sizin araniz bozuldu dedi smdi ben annesiyle byleyim diye o da benim ailemle görüşmek istemiyor siz olsaydınız ne yapardınız akıl verin lutfen

8 Cevaplar

0 oy
(14,420 puan) tarafından
O kadar borç ne için yapılmış çok fazla
(36 puan) tarafından
Daha önce olan borçları için çekmiş şans oyunları oynamış ama işin içinden çıkamıyorum çok yoruldum
(14,420 puan) tarafından
Allah yardım etsin kuzum
(36 puan) tarafından
Amin canım ben neden bunları yaşıyorum anlamadim :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
o şahıstan ne adam olur ne koca ne desem boş bısı demıcem
(36 puan) tarafından
İşte bırakamıyorum 7 aylik hamileyim çalışma imkanım yok
tarafından
Herseyı gec senın aılenle gorusmemek ne alaka senın aılen ne alaka cocuksu hareketşer yemın ederım karakterı oturmayan ınsanlar evlenmemelı ya
(36 puan) tarafından
Ben annemle telefonla çok konuşuyormuşm bize karisiyolarmis bize kimse karismiyor annem hamileyim diye beni arar sorar evde yanlizim evlerimiz uzak diye
tarafından
Sen yuz verme tavız verme durusunu bozma esın adam degıl tavrını koy adam et destek alsın bu alıskanlıgı bıraksın normal gıbı davranma sakın yüzsüzlügü ele alıraa asla durduramazsın
(36 puan) tarafından
Artık nasıl davrancam bilmiyorum
0 oy
tarafından
Parayı napmis önemli olan bu
(36 puan) tarafından
Harcamış sans oyunlarına yatırmış dediği o
tarafından
Sana kızmaya da yüzü mu kalmış hala ? Hakkınız da hayırlısı olsun hem suçlu hem güçlü
(36 puan) tarafından
İşte bende buna şaşırıyorum demiyor bu kız hala benim yanımda üzmeyin artık onu neler diyor bana
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Asla ama asla eşimin borcunu harcını kimseye açmam ha eşim işin içinden çıkamazsa gider ailesiyle konuşur ister asla ben ne aldığına ne verdiğine karışırım normalde eşimin durumu çok iyiydi pandemi de 4 ay evde kaldı battı neredeyse asla ağzımı açmadım altınlarımı maaşımı eline saydım sormadım bile yetmeyeni bana bile söylemeden gitti babasından istedi şimdi de toparladık her şeyi çok şükür ne söz çıktı ne laf haberim yokmuş gibi davranmaya devam ediyorum yarın bi şey olsa sana dönüp borcunu ödedik bile derler ama haberin yokmuş gibi davranırsan kimse sana bi şey diyemez hiçbir ailede oğlunun borcunu ödemek zorunda değill 
(36 puan) tarafından
Değil tabiki ama ben yapmışım gbi davrandılar benimde haberim yoktu ben ne yapsam suçlu oldum ailesi beni suçlu bildi şimdi aramız bozuk o da benim ailemi istemiyormuş öyle diyor ben ne yapcam bilmiyorum beynim durdu artik
tarafından
Kesınlıkle katılıyorum helal olsun sana ama bence arkadasın kocası bunu hakedecek bırı degıl şans oyunlarına 100 bın kapatırsa sende altınını maasını elıne saymazdın herseyı gectım hadı olanlar olmus herseyı mahvetmıs şost sahıbı ıle kaynanasınjn arası esının lara durumu yuzunden bozulmus bunun adam farkındada ama buna ragmen kızın aılesıyşe gorusmek ıstemıyor bahaneye bak resmen fırsat kolluyormus hem suclu hem guclu ayıp bısı ya ne karaktersızlık
(36 puan) tarafından
Ben 3 ay para aldı diye zaten altinlarimi verdim ama şimdi bana ve aileme böyle davranması zoruma gidiyor ben yine onun yanındayım o kadr yalana rağmen ailesi bana laf yapti üzerime geldi hamile olduğum halde bende susamazdim bunlar karsisinda simdi bana davranış şekline bak işin içinden çıkamıyorum
(4,087 puan) tarafından
Maalesef ki bu işlere bulaştıysa asla vazgeçmez bağımlılık yapan en kötü şeylerden biri kumar gitsin psikolojik destek alsın vazgeçsin yoksa bitmez kötü örmek olacak ama kuzenimin eşi böyleydi kadın 3 defa kredi çekip borcunu ödedi adam akıllanmadı boşadı hayatından çıkardı kurtuluşu öyle oldu
(36 puan) tarafından
İşte annesine sen çok yüz verdin dedim diye kıyameti kopardi annesi hep evliligimizin içindeydi herseyimizi biliyordu öğrenmek istiyordu bnde sıkıldım byle üzerime gelince patladım şimdi o da benim ailemle istemiyormus
tarafından
cık gıt bacım aılene Allah askına bu ne ya
(36 puan) tarafından
2 ay sonra dogurcam annemin durumu yok beni bakmaya sırf o yüzden duruyorum ama hergun ağlamaktan yoruldum
tarafından
Kuzum sen evlenene kadar o evdeydın yıyecegın sogan ekmekte olsa ben olsam gıderım su durumda
(36 puan) tarafından
Ama bebek olucak onun masrafı var dogum parası var  annem ev temizliğine gidiyor o kadr gücü yokki
(4,087 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ses etme şimdilik gelip gitmesin şuan bi suçlu arıyor büyük ihtimal seni seçmiş borcu bitince sesi kesilir ama inşallah bu son borcu olur
(36 puan) tarafından
Annemi istememsi canımı sıktı ailem ona birsey yapmadı ben annesine bağırdım diye öfkesi o borçta kaç yılda biyer Allah bilir
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Onlar borç ödemek zorunda değiller sen niye gidip onlara dedin ki yani kocan madem bi b.k yemiş kendi pisliğini kendi temizlesin ben gidip hayatta ailesine ağız eğemem
(36 puan) tarafından
Ben ne yapicam bana akıl verin :(
(9,620 puan) tarafından
Ayni şey başıma gelse onu ord ma.l gibi bırakır anneme giderim borç bitince evime giderim kendi ihtiyaçlarımin parasini da çatır çatır alirim..sana da böyle yap derim ama aile içi durumun nasıl onların haberi var mı
(36 puan) tarafından
Ablası zengin ama pinti para vermez annesi emekli çok parası yok gitsem borç bitince gelicem desem hiç birsey vermezler bana
(9,620 puan) tarafından
Zıkkım yesinler..sen olmasan bi beddua ederdim de ucu sana dokunuyo iste maleeef evlisin onunla..iyice mirwlini mahvetmek istemem ama bu tür insanlar bırakmazlar Allah sizden uzak etsin karısını çocuğunu satan bile var kumar için eger imkanın varsa kendini ondan kurtarmaya bak çünkü o kadar borç 1 senede bile bitmez hem sen hem ev hem cocuk hayatta yetişemez 3 tane ayrı işte çalışsa belini doğrultamaz..bugün ailesi ofesinyarin donunu satar yine oynar nasıl olsa arkamı toplayan var der veya ailesi ödemelerin öbürgün eşin düze çıksa parayı geri bile isterler olan yine sana olur
(36 puan) tarafından
Bebegim doğsa biraz büyüse ben çalışıp bakarim onu kimseden de birsey istemem boşarım ama şuan o gucem yok o yüzden cikmazdayim zaten ama dayanamıyorum :(
0 oy
tarafından
Postlarının hepsini hatırlıyorum. Biraz zaman geçsin,borcların bir kısmı ödensin. Eşin aranızı düzeldir. Son söylediyine de takılma.Konuyu uzatıb tartışma çıkarma.Kararı net olur. Biraz zaman geçtikten sonra eşine annemlere gidelim bayram falan de. 
(36 puan) tarafından
Neden ben haksız oldum ben kötü oldum onu anlamıyorum beni el üstünde tutması lazımken bana söylediğine bak olucak iş değil yemin ederim sogudum adamdan istemiyorum onu hiç evlenmemiş olmayı o kadr çok isterdim ki artık hayatımızda hiç birsey güzel olmucak ben istediğim herseyi yapamicam rahat bir hayatım olmucak çünkü o borç yıllarca bitmicek onun bu davranislarida düzelmez
0 oy
(323 puan) tarafından
Senin ailenin ne suçu var Allah aşkına bu erkekler neden böyle yaaa
0 oy
(611 puan) tarafından
Hangi hakla bunu diyor ki. Kendini haklamaya çalışıyor konuşmazsan konuşma de geç özrü kabahatinden büyük gelmiş bı de ne diyor 
(36 puan) tarafından
Sanki herseyi ben yapmışım gbi konusuyor
(611 puan) tarafından
Fazla yüz verme hatasını bilsin

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 607 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gelzamansiz (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 335 göst.
13 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 352 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Helinnn (356 puan) tarafından soruldu

411,255 soru

12,379,403 cevap

43,051 kullanıcı

Kategoriler

...