Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Ablamin yaptıkları sizce doğru mu
0
oy
1,137
göst.
24 Mart 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Kızlar ben 4 yıllık evliyim bir kızım var şimdi de ikizlere hamileyim eşimin işi yok ben çalışıyorum kamuda çok şükür kadroluyum. Az çok kendimize yetiyoruz ama ablamin 5 tane çocuğu var her gün bize geliyorlar durumları kötü iki gün için yemek yapıyorum hamileyim yemek yapmim yarın da aynı yemeği yeriz diye ama bir bakıyorum pat kapı çalıyor her şey silip süpürüluyor meyve alıyorum aynı gün her biri bir tane aliyo ertesi güne hiçbir şey kalmıyor yani nerdeyse iki aileye bakıyorum gibi. Yani benim durumumda iyi değil ki Demek istediğim yiyeceğe para harcamaktan ay sonunu getiremiyorum eve bir şey almaya korkuyorum artık ama bir şey diyemiyorum kendilerine ne varsa çıkarıyorum. Bazen ben ona gideyim diyorum orda da bir şekilde cebimden bir sürü para çıkıyor biraz kendimi enayi gibi hissediyorum sizce kırmadan nasıl uzaklaşabilirim durumum iyiyken her türlü yardımcı oluyordum Zaten çocuklarina simdi bile her fırsatta harçlık veriyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum bu gidişle kendi çocuklarıma bir şey alamayacağım. Hem üzülüyorum durumlarina ama benimde kendi ailemi düşünmem gerekmiyo mu bencil mi davraniyorum sizce:((((
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
41
Cevaplar
0
oy
24 Mart 2022
Sgb
(
2,013
puan)
tarafından
cevaplandı
Seni çok iyi anlıyorum benim ablamda bi ara öyleydi artık annem söylenmeye başlamıştj senin evin yokmu kızım diye, bence aramadan gelme abla yorgun oluyom dinlenmek istiyom biraz de
24 Mart 2022
Sgb
(
2,013
puan)
tarafından
yorumlandı
5 çocuk yarın bi gün senin 3 çocuğun olcak 8 çocuk kafa dayanmaz. Bence mesafeni yavaş yavaş koymaya başla, doğum için para gerekecek para biriktirmen lazım eşin hiç rahatsız olmuyomu
24 Mart 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya Zaten okulda kafam davul gibi oluyor eve geliyorum 8 kişiye yemek hazirla ev curcuna gidince topla temizle maddi manevi çok zorlanıyorum
24 Mart 2022
Sgb
(
2,013
puan)
tarafından
yorumlandı
Kıyamam ya bence daha onlar gelmeden sen ara abla bu ara gelmeyin kendimi iyi hissetmiyorum diye sonra sürekli bi bahane uydurursun
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
24 Mart 2022
Duruduru
(
6,046
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence artık açık açık soylemelisin.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Mart 2022
Rose98
(
7,786
puan)
tarafından
cevaplandı
5 çocuğu yapamsaymis canim 5 coxukla holdng sahibi degilse durmun toparlanmaz tabiki. Senin sorunun degil. Eşim istemiyo de rahatsizim de bi sekilde cevir yani. Dogum yapcakmissin onlarin bezi mendili bile dunya para edecek zaten birikim yapmaya bak.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Mart 2022
Zeyneppppp12
(
3,051
puan)
tarafından
cevaplandı
Hem maddi hem bedenen çok yıpratıcı. Allah yardımcın olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Mart 2022
2oğlanannesi
(
3,272
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım durumu annene anlatsan söyleyemiyorum çok üzülüyorum ama bende sıkıntıya düşmeye başladım sen uygun bir dille şöyle desen annen de ablanla muhabbet sırasında kızım sizde hamile kadın okadar gitmeyin onunda dinlenmeye ihtiyacı var filan dese aklıma bu geldi. Oda olmazsa geldiklerinde pek birşey çıkarma ayy bugün de çok yorgunum de o bu alincak para durumum da sıkışık nasıl yapcam düşünüyorum diye dert yan anlar belki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Mart 2022
Reyhan Karaca
(
788
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence ablandada düşüncesizlikvar okadarda olmaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Mart 2022
Aylaaaaz
(
966
puan)
tarafından
cevaplandı
Bir süre eve sizin yiyebileceğiniz kadar yiyecekler alın.yemek az yap.ablan olmadığını görünce çeker ayağını.biraz da durumumuz hiç yok diye yakın borçlardan falan.eskisi kadar gelmez.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Mart 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Cnm annen söylesin. Her gün de olmaz böyle. 5 cocuk diyosun. Seninde var bebeklerin onları düşün. Kimseye bakmakla yükümlü değilsin. Kocasi yokmu ablanın ilgilenmiyor mu evi ile
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Mart 2022
Hira &ikra
(
6,076
puan)
tarafından
cevaplandı
Hayr cnm haklısın zaten herşey pahalı bide enişten çşlmıyromu ablanda braz düşünmesi lazm sonçta hamilesin sen tek çlşyırsun neblm insan karnını zor doyuruyor yetmiyor ki bir ekmek bile olmuş üç buçuk tl yanı zorlanırsın tabi braz tavırını koy yada bşka yere uzağa taşınsanız
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Mart 2022
Azkaban
(
2,746
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay ne düşündüm biliyor musun? Belkide çocuklarının karnını doyuramıyor ve sırf onlar için senin kapına geliyor. Annelik başka bir şey. Eminim o da bu duruma düşmek istemez. Ama azcık empati.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Mart 2022
Neva0606
(
4,929
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin seni de anlıyorum ablamı da anlıyorum Allah ablaninda yardımcısı olsun senden de Allah razı olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Mart 2022
Sevaliss
(
454
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım cevaplarına baktım da senin en başta ailene harçlık göndermeyi kesmen gerekiyor, herkesin kesesi ve evi ayrı. Bekarken bende verirdim para ama evlenince bıraktım vermeyi. Ablan içinde eşim yorgun oluyor çocuklar çok koşturuyor falan de
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Mart 2022
Aybukee
(
1,361
puan)
tarafından
cevaplandı
Sende haklısın canm Ablan içinde üzüldüm yaa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Mart 2022
LMihrace
(
7,807
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence ablan birazda yuzsuzluge vurmus olayı . Benim ablamda gelir çayı demler eder ama sağda solda bakinip neyim var neyim yok dökmez ortaya . Çok ayıp bir şey . Sen çalışıyorsan gitsin kendisi de çalışsın neyi bekliyor çocuklar da büyükmüş sana güvenerek mi doğurmuş ? Gerekirse sen iş bul ablana . Dert yan borçlarından . Eve bır müddet yeme içmeye bir şey alma .
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Mart 2022
Ceyhun
(
11
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben seni çok iyi anladim.sen kötü birşey düşünmüyorsun merak etme kendi hayat konforun kalmamış.birsey söyleme bence sadece kendini biraz çek.yani evde yoksungbi davran yada başka bir misafir gelcekmis gbi uap atıyorum kaynanan yada eşinin akrabalar.yada hasta yorgun numarası ve sen git oraya bişey alıp durma.hepsi baktın olmadimi sakla eve alsgini buna mecbursun.elinden geleni yapiyorsun fazlasını yapmak kendine saygısızlık yemek yapma evde gerekirse bugün yapmadım zor geldi de.gidince yiyin eşin ile paylaştınmi bilmiyorum ama ben soylerdim esimede anlayışlı biri benim eşim oda bana yol gosterirdi çünkü
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Mart 2022
Seher demir
(
3,887
puan)
tarafından
cevaplandı
Yaaa Allah aşkına 5 çocuğu yapmasaymis demek nedemek yaaa yiyecek ekmekleri varmış ki olmuş.. Canım valla şuan akıl veremicem çünkü aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı.. şu devirde 5 çocuk ve asgari ücret çok çok çok zor.. rabbim hem onların hemde sizin yardımcınız olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Mart 2022
& Madamcoco &
(
2,198
puan)
tarafından
cevaplandı
Sende haklısın zor tek maaşla ablana da üzüldüm yokluğun gözü kör olsun o da farkında dır da işte çocukları düşünüyodur boğazından bişey geçsin ye ama sana da zor Allah yardımcınız olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Mart 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Allah yardımcın olsun canimm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Mart 2022
❄❀GÖKTUĞ'UM❀❄
(
6,922
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşin neden çalışmıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Mart 2022
Mucizemgeldi
(
100
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım senin durumu bende düşmüştüm inan çok zor hem üzülüyorsun hem elinden bir şey gelmiyor biliyorum ama ablanla konuşman lazım onu kırmadan sonuçta o seni biliyorsa seni anlaması lazım ve hata bunu onunun düşünmesi lazım madem o düşünmüyor sen kendi aileni düşüneceksin çünkü geçim iyice zorlaştı yada aklıma şöyle bir şey geldi senin yerine bunalri annen söylesin tabiki en iyisini sen bilirsin ama.birnin soylemesi lazım.canim Allah kolaylık versin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
3
sonraki »
İlgili sorular