0 oy
282 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (849 puan) tarafından
Sevgili anneler anne adayları hamileyim, 27. haftamdayım..karnım çıkmadı öyle, yeni öğrenen şaşırıyor nerde bebek diye..takılmıyorum ama endişelenmeye başladım acaba bir sorun mu var gelişiminde diye..pazartesi kontrolüm var inşallah herşey yolundadır..sizde de böyle olan var mı?

10 Cevaplar

+1 oy
(1,510 puan) tarafından
İç karnın büyüktür canım benimde öyleydi son ay belli oldu
(849 puan) tarafından
Öyle düşünüyorum ama 6. ayımı doldurdum hâlâ daha çıkmayınca..demek olabiliyor, çok teşekkür ederim ♥️
-Reklam-
0 oy
(3,443 puan) tarafından
İc karın geniştir zaten şimdiye kadar gitmişsndir kontrole sağlıklıdır inşallah bebeğin..

Benim arkadaşım n ablası hem minyon su hem iç karnı genişti 9 aylık hamile iken sadece bir top varmış gibiydi karnında :D
(849 puan) tarafından
En son 1 ay önce kontrole gittim yolundaydı çok şükür, hareketlerini hissediyorum..yaaa :))çok sagolun ♥️
0 oy
(1,872 puan) tarafından
İç karnın buyuktur kuzum benim son ayımda bile karnım yok gibiydi
(849 puan) tarafından
O zaman sıkıntı yok inşallah, olabilen bir durum..çok teşekkür ederim ♥️
(1,872 puan) tarafından
Aynn kuzum sag sağlim kucagına alırsın inşallah minnağını,❣️
0 oy
(2,447 puan) tarafından
Benim ki de 6. Aydan sonra belli olmuştu
(849 puan) tarafından
Bana da öyle diyorlardı 6 ayımızı bitirdik 7. aya girdik aynı şekilde olunca dedim normal mi acaba bu durum :)çok teşekkür ederim ♥️
0 oy
(795 puan) tarafından
Hiç korkmana gerek yok benimde karnım yeni biraz çıkmış 33 haftaligim 
(849 puan) tarafından
Sizin de ileriki haftalarda çıkmış, sağlıkla gelsin inşallah yavrucaklar..çok sağolun ♥️
0 oy
(5,361 puan) tarafından
Benim de çıkmamıştı Dr bile soruyordu neden karnın büyümüyor diye göbek deliği genelde görüyordum hamilelerin gergin oluyor du benim karnım hep aynı kalmıştı hiç bir sorunda olmadı 
(849 puan) tarafından
İç karnın geniş olabileceğini biliyorum ama hani son aylarda da büyür artık bebek gelişimine bağlı olarak demiştim demek bu şekilde hamileliğin sonuna kadar devam edebiliyor :)
0 oy
tarafından

canim onden degil arkadan kilo aliyorsun boyle olunca, ablam yemek yediginde siskinlij olurya oyle gitti doguma:D

(39 puan) tarafından
Ay aynı ben :) karnım öyle çok büyük değil ama yanlarım şişti :)))
tarafından
oyle devam edersin o zaman.. saglikli olsun da gerisi hallolur
(849 puan) tarafından
Haha harika tespit ve çok güldüm :))doğru dediniz basen bacak bölgesinden aldım ki genel kilo alma eğilimim de o şekildedir göbeğim hiç yoktur :)
0 oy
(789 puan) tarafından
İç karnın büyükse ondanda oluyor canım birde kilo varsa ondanda belli olmaya biliyor
(849 puan) tarafından
Kilom basen bacak bölgesinde var göbeğim hiç yoktur, dediğiniz gibi iç karnım büyük demek daha yer var ki çıkmıyor dışarı :)
(789 puan) tarafından
Mesela bende kiloluyum benim karnımda çok çıkmadı son ayda biraz daha büyüdü
0 oy
(294 puan) tarafından
Benimde öyleydi Dr demişti iç karnın büyük :)
(849 puan) tarafından
Sağlıklı olsun da ♥️demek bu şekilde hamileliğin sonuna kadar da gidebilirim :)

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 268 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 459 göst.
+1 oy
2 cevap 36 göst.
+1 oy
2 cevap 59 göst.

Kategoriler

1,447,809 soru