0 oy
106 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (701 puan) tarafından
Kizlar devamli bi doktorum var ama cok ta memnun degilim benim adetinden hesapla 21 inci gun kontrole gel dedi. Bugun randrvu baktim hamileleigimde gidip mrmnun kaldigim doktor vardi ona randevu buldum 8 zine.simdi sorum su ben 8 zinde kestigim randevuya gitsem sonra kendi herzaman gittigim doktorun yanina gittigimde ekrandan baska doktora gittigim belli olurmu bi kere istanbulda cok agrim oluyodu annemlere yakin hastaneye gittim evime dondugumde yine bu kadina gittim istanbulda baska doktora gozuktugumu soyleyince hemsireye donup ben de sunu anlamiyorum insan neden baska doktora giderki dedi bende agrilarim vardi ordaydim orsa gozuktum dedim simdi ekrandan baksa gorurmu

5 Cevaplar

0 oy
(300 puan) tarafından
Ekrandan gorebiliyormu bilmiyorum ama cok sacma istedigin doktora gidebilirsin. Doktoruna bu konuda hesap vermen gerekmez. Doktorun sacmalamis bence
-Reklam-
0 oy
(6,852 puan) tarafından
Özelde gitsen devlete de gitsen hepsi gözüküyor Cnm. Düşün devlette film çektir özelde de gözüküyor sonuç herşey. 
0 oy
(2,139 puan) tarafından
Özel se görüyor mu bilmiyorum da aile hekimi doktor lar görüyor onu biliyorum devlet de görüyormu bilmiyorum hangi doktora gittiğini hangi ilacı kullandığını annemden onuda ilaç yazacak lari zaman ekrandan bakayım demisti 
0 oy
(485 puan) tarafından
Doktor kendi sisteminden görüyor canım senin geçmiş randevularim tahlillerin rontgenlerin tabi biz izin verirsek e nabizdan bilgilerimi muayene olduğum doktotlar gördüm felan diyosun canım öyle yanii görüyor 
0 oy
(7,373 puan) tarafından
Görebiliyor ilaçlarına hastaneleri doktorlarınada one ne istediğim hastaneye doktora giderim buna karışamaz sana bir şey demeyede halkı yok 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 236 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Yagmurkokusuuu.1 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
7 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sultantprk (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 425 göst.
3 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Defne27 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 330 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nisa17 (341 puan) tarafından soruldu

413,271 soru

12,442,863 cevap

46,051 kullanıcı

Kategoriler

...