0 oy
584 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (865 puan) tarafından
Hanımlar benm 1 tane kaynım var 3  4 ay oluyor evleneli eltim 101 de çalışıyor, sürekli vardiyalarını takip edemeyeceğim için pek konuşamıyorz, ama kaynanam larda karşılaşınca slm veriyorm nasılsın nasıl gidiyor diye soruyorum kısa cevaplar veriyor ve Bna asla sen nasılsın napıyon demiyor izin günlerinde arayıpta büyük eltimle gidim demiyor 1 2 kez çağırdım arkadaşlar gelicek snde gel diye tınlamadı, geçen akşam kaynanam geldi bize beraber gelicek lerdi gelmdi,, çok usturupsuz şekilde oturuyor toplu oturduğumuz da hareketlerini hiç hoşuma gitmiyor, kek yapıyorm götürüyorum tadı nasıl diye bakmıyor bile, bu arada eltim kayanamın yeğeni, indirime bişi giriyor arayıpta bana demiyor bu indirimde almak ister isin diye, herkez kendi değerini biçer ama zoruma da gidiyor Bi nasılsın cvbı sormak çok mu, sizce masefeli olmalımıyım, kaynanam taa nişanlaykene bacı kardeş olun derdi şmdi değil bacı komşu bile olamıyor anlamadım gitti 

32 Cevaplar

0 oy
(1,020 puan) tarafından
İçli dışlı olmak istemiyor belli ne güzel yaklaşmışsın zamanla belki açılr sen de ona onun gibi yap bakalım mesafeli ama sevecen ol sen bakalım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yerinde olsam mesafeli olurdum beni istemeyeni ben hiç istemem, 3yıllık evliyim eltimdeki fesatlık hala değişmedi aksine günden güne üzerine koyuyor. Kendisi yurt dışında ama ordan buraya bir fesatlık bir kıskançlık çekememezlik anlamadım gitti. 
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Gördüğüm yerde mesafeli bir şekilde konuşurum,  ben gitmem ona ama o çok meraklı bana gelmeye herşeyi araştırıp merak gidermeye, görmesem 40 yıl aklıma gelmez. Bir de eltin sana indirim var diye haber vermek zorunda değil diğer konularda sen sorduğun halde sormuyorsa nasılsın diye onun görgüsüzlüğü.
0 oy
(3,085 puan) tarafından
Kendini uzak tutmak için her şeyi yapıyor daha ne yapsın anlaman için. Kocasının ailesiyle samimi olmak istemiyor sen de yuzyuze gelince naber nasılsın de olsun bitsin arama sorma 
0 oy
(397 puan) tarafından
Benim eltimde köyden gelmis 10 yıldan beri konusmuyoz yüzsüz benim evime gelmek istiyor hergun kocası ariyo beni git getir diye konuşmadigim insanla niye ilgileneyim
0 oy
tarafından
Takma canım bu kadr muhatap olup sohbet etmek isterse gelsin gitsin arasin yazsin ,ortam içinde normal davran galiba arkadaş gibi olmak istiyorsun ama yapısı öyle olabilir bosver sen 
(865 puan) tarafından
Tabiki ya ben akrabaları değilim yalnızdım oda yabancılık çekmesin beraber paylaşalım bişiler ben ona obana gelsin gitsin istiyorum ama kendisinde o muhabet yok
tarafından
Bosver elinden geleni yapmışsın ortam içinde de normal davran
0 oy
tarafından
Olsa da bı dişli kaynanami halletse
0 oy
(4,386 puan) tarafından

yokki eltimmm:angel::angel:

0 oy
tarafından
Benimde 1 tane var benden önce evlenmiş küçük baştan beni fesatlandığını çok belli etti ondan sonra mesafemi koydum numarası yoktur bende kayınvalidemgilde karşılaşırsak merhaba merhaba bu kadar tanımam etmem kendisini fesat insanlara karşı sıcakkanlı olamıyorum malesef 
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Doğurdum hayırlı olsun demek için bile aramadı bir düğününde gördüm o kadar :) 
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Nasilsin bile demiyor dyorsun arayip indrimmi haber verecek
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Sende mesafeni köy canım bende öyleydim ama artık bana kim nasıl yaklaşırsa bende öyle yaklaşırim  yani mrb mrb yeterli çok fazla konuşmaya gerek yok

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 480 göst.
20 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 810 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 185 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde eltilerevde (21 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 878 göst.