0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hamileyken oruç tuttunuz mu ? Bizlere dinimiz müsade etmiş daha sonra kazasını yapmamiz şartıyla biliyorum tuttunuz mu siz veya bebek etkilendi mi bunu merak ettiğim için soruyorum. 6 aylık hamileyim bu arada

13 Cevaplar

0 oy
(3,281 puan) tarafından
Bengeçen sene ramazan da öğrenmiştim hamile olduğumu orucumu tutmuştum canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki geriden gidiyordu zaten o yüzden  tutmadım ama öyle Bi sorunun yoksa kendini iyi hissediyorsan tutabilirsin
0 oy
(13,026 puan) tarafından
Ilkinde 7 aylık hamileydim tuttum 5 gün yedim 2. De 2 aylık tım hepsini tuttum 
0 oy
tarafından
Ben tutmadım ne olur ne olmaz diye 
0 oy
(1,129 puan) tarafından
daha ilk ayimdaydim belirtilerim yeni yeni belirmiş kafamı yerden kaldiramiyordum ama buna rağmen hepsini tuttum tabi tansiyonum hep düşüyordu.sukur sağlıklı bir evlat dogurdum
0 oy
tarafından
Ben iki gebeligimdede tuttum cok sukur bise olmadi kilosuda gayet iyiydi bebegimn 
0 oy
(4,341 puan) tarafından
Su an ki durumumunda oruç tutmaktan Bi farkı yok o yüzden tutmayı düşünmüyorum 
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Aynı anda hamile ve emziriyorken tuttum sıkıntı yaşamadım 
0 oy
(456 puan) tarafından
3 aylık hamileydim 2 tane doktor tutma şekerin sınırda dedilerdi hepsini de tuttum diger bi doktorum var Allah razı olsun ondn ona dedim tutma diyolar siz ne diyosunuz diye tam beslenme döneminde büyüdügü için ama akşamları suyunu güzelce iç yemeginide ye çok iş tutma oruçken dinlen kendini yorma ramazandaki oruç gibi güzel olmuyor sonradan zorlanırsın dedi iyikide tutmuşum 
0 oy
tarafından
Ben tutmuştum 6 aylıktım bende kaynanamın zoruyla 4 tane yemiştim öyle yani
0 oy
(2,536 puan) tarafından
Ben tutumadim çok acikiyordum dayanamıyordum ama annem tuttu yani sana kalmış bişey 
0 oy
tarafından
Ben geçen sene 6 aylıkken tutum ama sen doktorundan onay almadan tutma cnm
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Tutmadım ben  sıkıntılı bir  hamilelik geçirdim kanamam oluyordu sürekli tuvalet harici kalkmadım yerimden doğuma kadar. Ama tutanlar oluyor

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 382 göst.
1 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pampers (448 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 314 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 416 göst.
24 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yagmurarli (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 921 göst.
13 Nisan 2021 Diğer kategorisinde & 2 Bal Annesi & (1,312 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,400 soru

24,385,300 cevap

348,977 kullanıcı

...