0 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından yeniden açıldı

Bu yazıyı okuyorsanız, muhtemelen eşinize evlenme teklif etmeye hazır olduğunuza karar vermişsinizdir. Tebrikler! Nişanlanmak, anıtsal bir ilişki dönüm noktasıdır ve hayallerinizdeki düğünü yapmanın ve hayatınızın geri kalanını en iyi arkadaşınızla başlatmanın ilk adımıdır. Bu heyecan verici bir süreç olsa da, sinirler ve beklentiler olmadan da gerçekleşmez. Evlilik teklifi, hayatta bir kez yaşanabilecek bir andır, bu yüzden nasıl evlenme teklif edeceğinizi merak ediyorsanız size Samsun Evlilik Teklifi Organizasyonu olarak yardımcı olmak için hizmet veriyoruz. Samsun ve civarında bir evlilik teklifi yapmayı planlıyorsanız, bölgenin en güzel yerinde yani Vezirköprü Şahinkaya Kanyonu’nda, teknede evlilik teklifine ne dersiniz? Evlilik teklifleri için her çift farklı planlar yapar. Ama nereden başlayacağınızı bilemezsiniz. Bu stresi üzerinizden atmak için Samsun evlilik teklifi organizasyonu ile size hizmet vermekten onur duyarız.

Aşağıda, kız arkadaşınıza nasıl evlenme teklif edeceğinize dair adım adım bir kılavuz oluşturduk. Evlenme teklifinizin aksamadan devam etmesini sağlamak için tam olarak hangi adımları (ve hangi sırayla) gerçekleştireceğinizi anlatacağız.

 

Şahinkaya Kanyonunda yıllardır hem tekne turu hem de çeşitli organizasyonlar gerçekleştiriyoruz. Doğum günü, evlenme teklifi, düğün, nişan, mezuniyet balosu ve dahası… Sayınıza uygun bir tekneyi seçmekle evlilik teklifine başlayacaksınız. Size 3 ayrı tekneden birini seçmeniz için görselleri gönderiyoruz. Ardından evlenme teklifinin Şahinkaya Kanyonu’nun hangi bölgesinde yapacağımızı gösteriyoruz. Ardından organizasyon içerisinde nelerin olacağını, ne kadar süreceğini ve en sonunda fiyatları hakkında detaylı bilgi veriyoruz. Öncelikle şunu belirteyim ki bu bölgede yapılan en uygun fiyatlı evlilik teklifini yapacağımızdan emin olun. Bunun için tüm organizasyonları arayıp en son bize ulaşmanızı tavsiye ederiz. Orta Karadeniz’in en ünlü turistik bölgesinde yani Şahinkaya Kanyonu’ nunda evlilik teklifi yapmanın bir ayrıcalık olduğunu unutmayın.

 

Organizasyon konusuna karar verdikten sonra yapacağınız teklifin sürpriz olması için tüm süslemeyi ve diğer hazırlıkları tekne turuna çıktıktan sonra yapıyoruz. Bu sayede tekne turuna geldiğini düşünen kız arkadaşınız büyük bir sürpriz ile karşılaşacaktır. 

Peki bu nasıl gerçekleşecek? Siz kız arkadaşınıza Şahinkaya Kanyonu tekne turu için gezmeye gideceğinizi söyleyeceksiniz. Kanyona geldiğinizde bir arkadaşımız sizi çift katlı teknemizin üst katına sizi davet edecek. Siz üst katta kanyon manzarasını keyifle izlerken, personelimiz alt katta, gizli bir odada bulunan süsleri ve hazırlık malzemelerini kimse görmeden yerleştirecek. Kanyonun en güzel yerine gelindiğinde size içecek bir şeyler ikram etmek isteyeceğiz ve alt kata davet edeceğiz. Merdivenden inmeye başlayınca en güzel şekilde organizasyonu gerçekleştireceğiz. Organizasyon sırasında fotoğraf ve video çekimlerini bizzat kendimiz yapacağız. Bunun için ayrıca bir anlaşma yapmayacaksınız. Sonunda her organizasyonumuz gibi sizler de mutlu bir şekilde hayalinizi gerçekleştireceksiniz.

 

Samsun Evlilik Teklifi Organizasyonu için bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Şahinkaya Kanyonunda evlilik teklifi yaparak hayalleriniz gerçekleştirebilmeniz için:

 

Samsun Şahinkaya Kanyonu Evlilik Teklifi Organizasyonu Telefonu: 0 (505) 852 8896

 

Adres: Şahinkaya Kanyonu Vezirköprü/Samsun 


image


image


image



5 Cevaplar

+6 oy
(4,875 puan) tarafından
Sende bu yazıyı okuyorsan yanlış yerdesin burdakiler alacağını aldı vereceğini verdi ☺️

Teşekkürler ☺️☺️
(5,954 puan) tarafından
Üstüne bir +++
(1,925 puan) tarafından
Benim gibi vereceğini verenler alacağını alamayanlarda vardır heralde :D benim koca 8 yıl oldu evlilik teklif etmedi bi tek taş alamadık   :D ahaha
(4,875 puan) tarafından
Hahahah  bu saaatten sonra bilemiyorum artık
ama bu saatten sonra sanaa vereceği evlilik teklifinden ziyade sadece ev olsun ☺️
(7,212 puan) tarafından
Ahaha çok güldum:))
-Reklam-
0 oy
(2,593 puan) tarafından

çok yanlış yerdesiniz burada hem kadınlar hemde artık çoktan evlenmiş gacılar var :)

0 oy
(46 puan) tarafından

Samsun evlilik teklifi de bu şekilde mi oluyormuş :) artık Samsun'da evlenecekler yaşadı desenize. Bizden geçti ama olsun. Kanyonun ortasında evlilik teklifi yapmak değişik bir düşünce.

0 oy
(62 puan) tarafından

Şahinkaya Kanyonu’na daha önce gitmiştim harika bir manzarası var. Bu bölgede yaşayan bekarlar düşünebilir. Keşke ben de burada teklif alsaydım. Çok iyi olurdu. Biz daha sade bir yerde yaptık ama olsun yapacak bir şey yok. Herkes bütçesine göre evlilik teklifi yapıyor.

0 oy
(46 puan) tarafından

Şahinkaya kanyonu çok güzel bir yer aslında. Pandemi öncesi orayı ziyaret etmiştik. Yüksek bir kanyon. Samsun evlilik teklifi için burası harika olur. Evlilik teklifi düşünenler için iyi olur. Manzarası harika. Kayalar inanılmaz yüksek. Tam orta yerinde harika bir teklif yapılır J

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 32 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Azracan11 (860 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Aslihan25. (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ceren Durgun (103 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 298 göst.

377,278 soru

11,290,508 cevap

34,704 kullanıcı

...