0 oy
654 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (159 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar kaynanam boşanacak kaynatamla karar verdiler fakat mal varlığı ortalığı karıştırıyor kaynatam kaynanamı bir kadinla aldatıyor ben ikisinin resmini gördüm telefonda bir de kaynatam kaynanama şiddet uyguluyor onla ilgili de bir kaç resim var sadece şiddet uyguladığıyla ilgili ve aldattığı kadınla fotoğraflarını gördüğüm için şahitlik yapayım mı kararsız kaldım kaynatam çok paraci biridir her şeyi yapar para için 

Bir de bu şahitlik ilerleyen zamanlarda kariyer iş ve genel hayatımı etkiler mi

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Etkilemez . 

Bence şahit olmalısın eşin ne diyor bu konuda 
(159 puan) tarafından
Eşim askerde soramadım daha
tarafından
Sorabilme imkanın varsa sor bence sonra karar ver sonra sen arada kalma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Elbette yap gördüğün şeyi söyle kayınvaliden mağdur sonuçta 
(159 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum acaba ilerleyen zamanlar da bir sıkıntı oluşur mu acaba diyorum kaynanam kaynatama  gel bosanmayalim seni seviyorum dese koşa koşa gider onun için biraz da tereddutteyim
tarafından
Kayınvaliden kararlıysa sende yanında ol sen daha iyi tanırsın canım ne yapar ne yapmaz ama gördüğün şeyde destek ol isterse
(159 puan) tarafından
Kayınvalidem gelgitlerde ondan suphedeyim biraz da
(198 puan) tarafından
Bence hiç karışma canım zaten şahitlik mahitlik fayda etmio boşanma davalarda bi de kaynatan sana bela olur sonucta el kızısın görümcen falan yok mu onlar şahit olsun
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Kariyerinle ne alakası var canım ben olsam hayattta karışmam görsemde eşime derdim kaynanama değil eşin der sonra anlamla babamın yuvasını yıktın
(159 puan) tarafından
Siciline falan yazılır mı yani eşime de soracagim canim
(159 puan) tarafından
Aynen barsirlarsa suçlu ben olurum
(4,589 puan) tarafından
Suçlu sen değilsin ya kuzum hırsızlık yok uğursuzluk bence de sen suçlu olursun sen eşinle konuş annem böyle böyle diyo ne diyorsun diye sonra bir olurlar bizi dagitacaktin diye senin yuvanindagitirlar insanlar çiğ süt emmiş belli olur mu
0 oy
(1,922 puan) tarafından
Kariyerini etkilemez ama canım bence olmalısın şahit hiç bir kadın aldatılmayı ve şiddeti haketmez ama eşin ne der
(159 puan) tarafından
O askerde cevap vermedi daha sordum da
(1,922 puan) tarafından
Oda istemez annesine böyle olmasını bence ins. Kayınpederin hakettigini bulur
(159 puan) tarafından
Onun çok umrunda değil şahsen ama ne der bilmiyorum
0 oy
(2,593 puan) tarafından
etkilemez.. bence şahit olmalısın bir kadının şiddet görmesi aldatılması yeterince kötü bir durum sende bunları biliyormuşsun ve destek olmalısın.. eşin ne diyor?
(159 puan) tarafından
Ona soramadım asker de yazdım da konuşamadık daha
(2,593 puan) tarafından
eşin tepki gösterecekse ama sen olmak istiyorsan gizli şahitte olabilirsin kimse senin olduğunu bilmez
(159 puan) tarafından
Gizli şahit nasıl oluyor canım
(2,593 puan) tarafından
mahkeme de senin ismin gizli kalıyor şahitlik yaptığını bilmiyorlar mesela eğer kayınpederim benim şahit olduğumu bilse bana da şiddet uygular gibisinden söylediğinde tehlike de olmaman açısından gizli tutuluyor ismin
(159 puan) tarafından
Anladım canım mantıklı
0 oy
(92 puan) tarafından
Senin başına gelse bildiği halde susan olsa hoşuna gider mi ? Heleki kadını dövüyormus,  kaç yaşına gelmiş adam bu yaştan sonra birde karısını aldatıyorsa yap şahitliğini , hem yapmazsan hakta kalırsın 
(159 puan) tarafından
Kaynanam gel gitlerde eşim ne der bilmiyorum barisirlarsa ben yaptım olurum onun için kararsızım
0 oy
(1,440 puan) tarafından
Aman karışma Canim bence 
(159 puan) tarafından
Oğlu bile karismak istemiyor bakalım ben ne yapacağım
0 oy
(129,378 puan) tarafından
mal varligi ortaligi karistirmaz evliyken alinan herseyin yarisi kaynananindir zaten o konuyu gec sahitlik durumunu once esine sor oyle kabul et
(159 puan) tarafından
Canım kaynatam hepsini satacak mis çoğunu da o alacak büyük ihtimalle kaynanamlarda mallara ipotek koyduracaklar bu defada kaynatam boşanmaktan vazgeçer diye düşünüyorum o kadar parayı vermek istemez
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Benm esimin sevgilisinin olduğunu bilenler vardır ve şahit olmalarını istedim olmadılar olsalar çok haklı olcam yine kanıtım var ama tanık da gerekli kadın kadına destek olmalı elbet 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Kesinlikle şahit olmalısın 
0 oy
(6,014 puan) tarafından
Gizli şahit tuta vilir kimse senin şahitlik ettiğini bilmez canım
0 oy
tarafından
Ben olsam karişmazdim 
0 oy
tarafından
Etkilemez iş hayatını ama bence kaynanan bile olsa kadın kadının destekcisidir şahit ol
0 oy
(14,426 puan) tarafından
Dava açıldımı canım 

Korkma şahitlik siciline işlemez
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Tabiki olmalısın kocanın annesi bile olmasa bu konularda kadın kadına destek vermeli. Şahitlik hiç bir şekilde kariyer yaşamını etkilemez
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Çok sıkıntılı bir durum. Yarın bir gün bir şey olur sen kötü olursun. 
0 oy
(29,050 puan) tarafından

Ben karışmam kimseye amann

0 oy
(133 puan) tarafından
Anneni göz önünde bulundur ve ona göre haraket et... Oda bir kadın... Tabiki şahitlik yap Allah var yukarıda... 
0 oy
(788 puan) tarafından
Canım sen geçen yazmismiydin çocuğun elinde telefon varken resimlerini gördüm eşime söylesem mi diye.bence hiç karışma canım 
0 oy
tarafından
Yerinde olsam elbette şahitlik yaparım evlat ver emek ver yılların gitsin kadinligin hiçe sayılsın dayak yeee şiddet gir daha ne olsun tüm  uçların karşısında susup sesiz yılan olamam vicdanım el vermez her ne olursa olsun

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 749 göst.
0 oy
19 cevap 972 göst.
1 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 310 göst.
23 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yagmurelisa2 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 658 göst.
18 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu