+1 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar çocuğun altını açtım.syiotir söylemesi sonra kapattim içeri gittim bı sigara içtim geldim ulann cocugun belden aşağısı sırıl sıklam.olmus şok oldum terledi diyemem ter değil dedim bu sleepy bezde amma sizdirmaya başladı yeeeaaaaa diye söylenirken birde ne göreyim çocuğun altını bezlemeden giydirmişim ahsjsjdjd :D özür dilerim annecim Allah annene akıl dağıtırken ben kahve iciyormusum bide sigara ahshsjd :D

8 Cevaplar

+1 oy
(1,246 puan) tarafından
Annelik hâli olabilir bu tür kazalar ;)
tarafından
Aklım kimbilir nerde ahsjs :D
(1,246 puan) tarafından
Sigara ve kahve de olabilir benim de genelde orda oluyor bir icsemde rahatlasam diye :)
tarafından
Aynen muhtemelen öyle :D
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Olur kız arada öyle şeyler takma :)
tarafından
Valla doğru yaaa :D
0 oy
tarafından

:) geçen gün bende aynısını yaptım çıtçıtlısını taktım pijamayı çektim sonradan bezi gördüm dank etti 

tarafından
Vallahi bide hemen koyvermis kızım saolsun popiş havayla temas etmesin zaten hemen saliveriyor :D
0 oy
tarafından
Hahahahh dua et çiş yapmış:D
tarafından
Hemende salıvermis anam ahshsjd :D
0 oy
tarafından

Ayy cok güldüm yaaa :D

tarafından
Ahshdj bende :D
0 oy
tarafından
Bende geçen gün unuttum bağlamayı oğlum da çiş çiş diyip duruyo dedim noluyo bu çocuğa bir baktım altına yapıyo:)))) az erken oğlumu dinleseydim tuvalete giderdi ☺️
tarafından
İşte niye çocuğu dinlemiyorsun anası :D
0 oy
(4,987 puan) tarafından

Allah seni yaaa :woot:

Uykusuzmu kaliyorsun

tarafından
Aslında uykusuzda kalıyorum denmez ama çok parça parça uyuyorum mesela bu sabah 5.45 de uyandı bebek hep 5 de 6 da kalkıyor gece 2 kere uyanıyor öyle yani akşam erken yatıyor ama bu seferde iş güç bitmiyor gün içindeki tek molam kahve içmek :D
0 oy
tarafından
Hahaha insanlık hali kız ahhaha
tarafından
Vallahi öyle ya :D

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 412 göst.
0 oy
27 cevap 834 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.
27 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 679 göst.
1 Mart 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu

410,728 soru

12,358,465 cevap

41,267 kullanıcı

Kategoriler

...