Sizin neyiniz var ?
Ne derdin var kardesim hayırdır
Cok iyi anlıyorum depresyon hamilelik sikintilari hepsi bir arada sıcaklarda çabası geceleri sabaha kadar agliyorudum kendimi okuttum.kendimde hergun tesbihlerim var okuyorum surekli biraz iyi geldi lakin hala oc sikintilari ates bsamalari ve panik atak hastasiyim :( allah yardimcimiz olsun
Beni sıcaklar ve sivri sinekler uyutmuyor. Dün gece sabaha kadar sinek kovaladım. Sinir hastası ettiler artık beni ısırılmadık yerim yok.. Uyutmuyorlar hiç=(( Sıkıntılarım da var ama Allahtan artık gece kafaya takmayacak kadar alıştım onlara. .
Aynen benimde öyle oluyor ve tek sorun aslında eşimin benim yanimda yeterince bulunmaması bana arka çıkmaması ve kavgalar beni oldukça yıpratıyor aynı zaman da bebeğini de bu aralar zaten alıngan oluyoruz hicbirseyi kaldiracak takatimiz kalmıyor bazen bence bos vermek en iyisi canım takma hiçbirşeyi
Canım hayat bu güçlü olmalısın, her zaman yanımızda destek olacak birileri olmuyo malesef. Bazen en yakının bile.. Eşim ameliyat oldu bundan 1 ay önce. Kendi öz abim bile arayıpta bi geçmiş olsun demedi. En yakının böyleyken el alem ne yapsın. Eşinle aran iyise destek oluyosa sana ne alâ. Bol bol dua et kendini sıkma. Bazen en büyük destekçin kendin olmalısın. Düştüğünde elinden tutacak kimse yoksa bile Allah sana illaki tutunacak bi destek gönderir. Bak bebeğin olacak ne güzel. Olmayıp arayanlar var. Sende olan şeyleri görüp şükretmelisin. Senden daha kötü durumda olanları düşünmelisin. Kendi kendini sıkıp bunaltma. İyi düşün iyi olsun
Kaç haftalıksın canım?
Ben de sabaha karşı uyanıyorum bir daha uyuyamıyorum. Oturduğum yerden kalkamıyorum. Birde hareketli biriyimdir. İnsanı ruhen yoruyor bu durum. Sağ salim doğuralım da evlatlarımızı bunlarda geçecektir elbet. Allah sağlık sıhhatle bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
403,608 soru
12,092,412 cevap
36,385 kullanıcı