0 oy
260 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (223 puan) tarafından
Kaç ölçek veriyorsunuz en iyi balık yağı hangisi çocuğunuz için 

6 Cevaplar

0 oy
(7,184 puan) tarafından
Ben möllors'un kullanıyorum piyasada ki en iyi balık yağı tadı fln da hafif
(223 puan) tarafından
Benimki istahsiz o yüzden kullanmak istiyorum
tarafından
Cnm bnde mollers kullanıyorum.en iyisi o..ama iştah açtığını hiç görmedim..hala iştahsız oğlum..
(7,184 puan) tarafından
Bende tavsiye üzerine iştah aciyo diye özellikle bunu aldım boşuna mi o kadar para bayılmışım
tarafından
Yoo niye bosuna olsun balık yağı faydalı bisiy . ..iştah şurubu olarak kullanmada.cok faydasını göremedim cnm..
-Reklam-
0 oy
(223 puan) tarafından

Resim bu kizlar 

image

tarafından
3 gün önce 98 e aldım kuzum
tarafından
Yaaa cok pahalandi ama alcam yine en az 1 bucuk ay gidiyor bize
tarafından
Ben her gün bir tatlı kaşığı veriyorum tam 28 gün gidiyor. Mecbur alacağım memnunum ne yapalım her gittiğimde farklı bir fiyat oluyor alıştık artık
tarafından
Bende o kadar veriyorum ama hasta oldugu zamanlar baska ilaclarda kullaniyoruz o zamanlar vermiyorum
tarafından
Anladım kuzum
0 oy
tarafından

Foto yok kuzum. En alt postumda öneri postu olarak açmıştım hem balık yağı olarak hem vitamin olarak hemde iştah açılması olarak memnunum 

tarafından
Aynı markanın multi olanı bende ki kuzum
(223 puan) tarafından
Ben de iştah için aldım umarım işe yarar. Yaramasa seninkinden alacam. Kaç yaşında senin bebiş
tarafından
18 aylık canım kilosu Herşeyi düzeldi ÇOOOK şükür. Ama multi al. Daha iyi
(223 puan) tarafından
Peki ilk gün hemen etki etti mi bir de sürekli mi kullaniyorsun günlük kaç CC veriyosun
tarafından
Bunca cc yok canım. Bir tatlı kaşığı ver dedi doktorumuz. İlk hafta hemen belli etti kendini canım
0 oy
tarafından
Ocean multi vitamin veriyorum icinde balik yagi ve demir ve d vitamini var
0 oy
(1,032 puan) tarafından
Hiç kullanmadım
0 oy
(25,214 puan) tarafından
Fish oil kullandım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 67 göst.
3 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 122 göst.
29 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 124 göst.
0 oy
4 cevap 52 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Poyraz Mira Moms (1,104 puan) tarafından soruldu

408,133 soru

12,256,681 cevap

37,259 kullanıcı

...