0 oy
818 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Bayanlar eşinizin telefonuyla istediğiniz gibi oynayabiliyor musunuz yani elinize almanıza birşey diyorlar mi  ben şifresini bile bilmiyorum elime vermiyor bile tuvalete bile götürüyor telfonunu daima şifre değiştiriyor isteyince de olay çıkarıyor   vermiyor bu beni çok sıkıntıya sokuyor gerçekten

54 Cevaplar

0 oy
(3,491 puan) tarafından
Şifresini biliyorum arada kurcalarım ama rahatsız oluyo, pek yapmıyorum ya da izin istiyorum. 
-Reklam-
0 oy
(28,783 puan) tarafından

Herseyini bilirim elimden çekip alamaz veya şifre değiştiremez.

Ha içinde pislik olan yine yapar ne olursa olsun 

Bu sifreye verip vermemesiyle alakalı degil

0 oy
(1,336 puan) tarafından
Benim ki de aynı tek fark istediğimde yanında veriyor çocuk gibi :) bide izliyor napiyorum diye bide şifresi yok
0 oy
tarafından
Eşin seni aldatıyor.
0 oy
(56 puan) tarafından
Şifresini bende bilirim lakin sormadan asla almam ve bakmam..Aynı şekilde eşimde bana sormadan alıp bakmaz
0 oy
(13 puan) tarafından
Benim eşimde şifre yok olsada vermesini isterim vermesse süphelenirim yani..aramizda gizli sakli ne olabilir..
0 oy
tarafından

Evet şifresini biliyorum ama hiç kurcalama gereği duymadım arada bi bişey olduğunda bakarım öyle geçmişine bakıyım bilmem ne yapmadım oda benimkine yapmaz evlenmeden önce yapıyodu ben pek yapmazdım bişeyler saklıyo o zaman sanırım sürekli şifre değiştirip tartışma çıkarıyosa bunun için saklamasa bile saklıyo izlenimi veriyo açıkcası bence bunuda dile getirmelisin ayrıca yapacak olan adam her türlü yapar içinde varsa sen telefon şifresini bilsende bişeyi değiştirip etkilemez sadece erken yakalarsın belki :(

0 oy
tarafından
Normalde hep bilirdim ama şimdi bilmiyorum bi kavga ettik değiştirdi ben de değiştirdim şimdi ikimiz de bilmiyoruz ama yapan kendine yapar 
0 oy
(1,361 puan) tarafından
Bende bilirim şifresini. Rabbim şeytana uydurmasın. 
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Ben bilirim şifresini o da benimkini telefonlar ortadadır ama ben de o da birbirimizin telefonunu kurcalamayız hiç.
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Şifresini biliyorum ama elime alinca alma deniyorum sana değme telime die kızar . Bende alır kurdarim napiyim aliskanlik olmuş. Bazen kaynanam arkamdan atarsa ona denk gelirim. :)
0 oy
tarafından
Şifresini biliyorum sürekli ortada bırakır zaten markete fln gidince bile evde bırakıyor bende götür bişey isticek olsam nasıl ariycam fln derim ama öyle telefon bağımlısı veya saklama huyu yok

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Emineninanesii (4,613 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 142 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,585 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 186 göst.
27 Eylül 2023 Aile kategorisinde Arasbebek (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 313 göst.