0 oy
491 göst.
Diğer kategorisinde (919 puan) tarafından
Lazere gitmyenler neyle aliyosunuz yaa ben epilatör var çok actiyor alamıyorum .ağda hiç beceremiyorum siz nsl yapyorsunuz özelikle gential bölge.

19 Cevaplar

+1 oy
(8,586 puan) tarafından

Cııliitt :D   

(8,586 puan) tarafından
Heh bende onu dedim kız :D tavuk= taayuhh :D
Helikopter  = alikoptir :D
tarafından
En sonda diyor a bu da sıçan :) çok komik yaaa
(8,586 puan) tarafından
Aynen canm :D
(4,910 puan) tarafından
A buda çiiiçeek
(8,586 puan) tarafından
:))) ve niceleri
-Reklam-
+1 oy
(22,067 puan) tarafından
Ağda makina karışık canim 1 ay da cikiyo
(1,081 puan) tarafından
Agda makinesi duymussun dur canım.kuaförde görmüşsün dur ona kısaca kazan ağda diyorum.:-)
tarafından
Ağda makinesi bildiğim kadarıyla bu kuaförlerde olanlar varya kendinden makineli tüp şeklinde değil boya kutusu gibi kutu içinxd
(19,979 puan) tarafından
Hmm anladım. Biliyorum onu. Hiç kuaförde bu tarz işlerimi halletmedigim için görmedim. Ama ben de almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim
tarafından
Resmini attım şimdi bakabilirsin
(1,081 puan) tarafından
Kuaför değil canm evinin rahatlığında ohhhhhh missss
0 oy
tarafından

Ağda ile alıyorum canim :angel:

0 oy
(1,310 puan) tarafından
Ağda yada makineyle alıyordum sonra alerji çıktı bende doğumdan sonra mecbur lazere başladım 
0 oy
tarafından
Jiletle alıyorum kendimi bildim bileli valla,canım tatlı asla ağda falan yapamam çok hassas orası dayanamam çünkünümm

Ama zamanla kararma oluyor maleseff 
(8,586 puan) tarafından
Bu bennn
tarafından
Kararma oldu dimi sende de
(1,081 puan) tarafından
Kız orman gibi oluyor jilet vurunca
tarafından
Peki çok arttirmiyo mu ya
tarafından
Zaten çoktu ama sertleşiyor kıllar malesef :(
0 oy
(1,360 puan) tarafından
Jiletle bacım. Başka türlü olmuyor. Her türlü acıyor. 
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Eldiven nn n
(106 puan) tarafından
Kız iyi fikir he bende öyle yapimm
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Agdayla alıyorum canm 4 senedir. Alıştı artık acımıyor eskisi gibi ve kökleri zayıfladı.
0 oy
tarafından
Makine ile alıyom
0 oy
(37 puan) tarafından
Eldiven ile tüyleri aldıktan sonra ikinci çıkmasında ağdayı rahatlıkla kullanabilirsin 
0 oy
(17,364 puan) tarafından
Ağdaya alıştım ben ağdayla alırım. Epilatör çok acıtıyor canımı 
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Neyle alacağın konusunda yardımcı olamam ama bi kere aldıktan sonra karbonat kahve telvesi kürü yap, çok inceliyor ve azalıyor geç de çıkıyor, bi dahaki sefere çok daha rahat alırsın o kadar canın da yanmaz, ben öyle rahatladım ki anlatamam. İlk öğrendiğimde doğuma az kalmıştı her an hazır olmak için her hafta yaptım, ilk yaptığımda bile çok fark etti, şiddetle tavsiyemdir. Bi şekilde temizledikten sonra, mesela ağdadan sonraki gün türk kahvesi yap kahvenin telvesini karbonatla karıştırıp sür, 10-15 dk bekleyip yıka, bu kadar. Bana dua edersin, dene bak. 
(3,485 puan) tarafından
Doğumdan sonra fırsat bulup yapamadım, ona rağmen hala etkisi geçmedi kolayca hallediyorum o kadar canım yanmıyor eskisi gibi, hamileliğin etkisi de vardır belki demiştim ama değilmiş bebeğim dört buçuk aylık. Deneyin denettirin inşallah faydasını görürsünüz.
tarafından
Bende deniyim bi her bölgesmye olurmu bu tarif
(2,233 puan) tarafından
@ benitto kabara tozuda olur mu kız
(67 puan) tarafından
Aaaaa cok ilginc ilk defa duyuyorum bacaklarada yapsak işe yariyo mu
(3,485 puan) tarafından
Her bölgeye olur. Kabartma tozu olur mu bilmiyorum.
0 oy
(13,723 puan) tarafından
Hamilelikten önce jiletle aliryordum çok tahriş oluyor açıyor bi kac gun şuan hamileyim kanasa da epilatorle alıyorum agdayla yapamadım 
0 oy
tarafından
Vallaha bekarken vuruyordum jilete düğünden sonra kol bacak epilasyon gejitalin üstünü ağda ile sonrasında baktım agdayla beceremiyorum hemde ağda çok sık ve kalın çıkarıyor sonrasında komple epilasyona döndüm 5 senedir hep epilasyon aleti ile temizlik yapıyorum
0 oy
(19,979 puan) tarafından
Jilet. Ama bıktım artık. Agdayla bir kaç kez alabilsem zayıflatacak kökler. Ama bı turlu tam yapamiyorum. Ama.karar verdim alcam makinesini ve yapcam
0 oy
tarafından

Malum bölgeyi ağda ile binde bir de eldivenle. Jilet mahvediyor hem sivilce falan çıkıyor hem tüyler erken çıkıyor.  

Koltuk altını ve bacakları ağda yada epilasyon aleti ile 
0 oy
tarafından

image

canim bak o dediğimiz ağda makinesi böyle bişey 
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Agda kullaniyorum canim kalanlari makineyle ustten geciyirum bikiniyide baby eleivemle alıyorum mis gibi
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Canım ben özel bölge için tüy dökücü kremler var çok beğeniyorum diğer yerlerde ağda ile sadece gebelikte jile te geçtim oda berbat
(919 puan) tarafından
Cnm markası ne bnde alıyım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 218 göst.
5 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 508 göst.
11 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Gamzeliwampir (2,566 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 111 göst.
5 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sinem48300 (683 puan) tarafından soruldu

410,400 soru

12,342,793 cevap

39,792 kullanıcı

Kategoriler

...