Esimin ailesi aslinda cok iyiler ama dugunden sonra abisinin kefil yapmasindan dolayi evimize haciz kagitlari gelmeye başladı tam hallolfu hallettik derken bu sefer maasina el koydu devlet 2 sene cocuk yapmadik 3.cu sene hamile kaldim simdi cok tatlis bi kizimiz var bu senede esim ailesinin koyunde koyun alip cogaltmaya basladi onlarda baslari sıkıldıkça esimi cagirdilar ne evimiz var ne arabamiz sikintilarimiz var kizimizda biraz kalp problemi var enfeksiyonlara da acik haliyle dikkat etmemiz getekiyor hamileligimde cok zordu ona ragmen surekli onlarin koye gittik cunku esim onlarin ekme bicme işleriylde ilgilendi esim basta bana koyle muhattab olmicam uzak durcam falan derken evlendigimizden beri bu isler hic bitmiyor ve surekli yenisi ekleniyor artik o kadar sıkıldım ki bizi hic gördüğü bile yok ise gidiyo isten cikip koye gidiyor eve alisveris yapilcak cik kendin al diyor bebek var bebek arabasiyla ne kadar taşıyabilirim zaten cocuk hasta kusuyo atesi var gercekten artik burama kadar geldi banada diyor bende bu islerden memnun degilim ama mecbur gidiyorum bidr basima sen cikma diyor esiimin aileside hic demiyor ki git ailenle ilgilrn koye gelin koye gelin diyorlar hicbiriyle bugune kadar tartismadim hep saygi duydum ama esimle gercektrn artık anlaşamıyoruz bebegimin yaninda bagirip durdu bende bagirdim cocuk korkcak diye aldim baska odaya gectim sizce ne yapmaliyiz daha anlatcak o kadar sey varki cok doluyum aglamak istiyorum yavrumun yaninda aglayamiyorum kalbi delik zaten bide beni gorur anlar uzulur diye cok korkuyorum biktim gercekten biktim