eşimle daha önceden tartışmıştık gündüz vakti bana laf arasında seni öldürürüm kimsenin ruhu duymaz dedi sinir anında söyledi biliyorum ama rahatsızda oldum bu cümlesinden telefonumu aldım banyoya kitledim kendimi aradım polisi ama o an sinirdende ağlıyorum eşim bana psikolojik şiddet uyguluyor gelir misiniz dedim verdim adresi 3 dakika içinde kapının önünde geldiler polisler eşim diyor naptın sen niye aradın sinirden söyledim filan ben ne bileyim beni öldürmeyeceğini dedim neyse çaldılar kapıyı açtım anlattım böyleyken böyle diye beni aldılar karakola götürdüler eşimden şikayetçi oldum kadın sığınmada yada uzaklaştırma almak istermisiniz dediler hayır dedim şimdi diyeceksiniz o zaman niye oraya kadar gittin karakolu oyaladın oraya kadar gitmesi lazımdı olayın korkması için polislerede dedim eşim sakin biri aslında ama ne olacağı belli olmaz kusuruma bakmayın biraz korksun ciddi bişey olmadığı sürece bidaha sizi aramam dedim linçlemeyin beni özellikle şiddet görenler okusun lütfen bunu