Selamlar benim derdim çoğu insan gibi kaynanamla, biz evlendiğimiz günden beri türlü sinsilik yaptı herkesin içinde kısır muamelesi yaptı, cocuk haberini verdim yüzüme bakmadı el gibi hayırlı olsun dedi. Yeni evlilikte eşim aramız iyi olsun diye her hafta oraya giderdik her hafta kalırdık hep laf sokardı eşim varken cesaret edemezdi eşim yokken sokardı, eşim de iyi olalım diye oraya götürürdü aglardm yine giderdim, suan eşim kaynanamin gerçek yüzünü gördü ve uzun bir süredir ay da 1 kez gidiyoruz bana hiç gidelim demiyor çünkü kendisi de gördü, suan torunları var, hamileyken sinir krizi geçirdim, kaynatam beni çekip konuştu dedi benim için gelin ben esiyim bn bile çekemiyorum idare edin dedi, gel zaman git zaman inanın bir değil 10 yaptı. Een son evinde tabakları çalışıyormuş gecen gün kaynatam tesadüf bana tek geldi kaynanam yokken yemeğe, bize dediki onun tabaklarini siz mi alıyorsunuz aliyorsanız söyleyin eşimin de dediği bizim hiç bir seye ihtiyacımız yok, o az değil söyleniyor dedi kaynatam ve ardından dediği o senden bulacak bakın görün dedi, neyse suan kaynanama 1 aydan fazladır gitmiyorum bana kalsa torunu diyorum ama eşim gidip geliyor bana gidelim demiyor çok kızgın ve kırgın gördü çünkü herseyi, vel hasıl kelam kaynanam bugün de aradı gel dedi eşime beni aramaya tenezzül etmez eşimin gitme imkanı var ama gitmiyor gitse de yol üzerinden uğrayıp dönüyor, suan yana yakıla gelin demesi beni üzdü ne bilim torunu ya görmek ister diye görüntülü arıyor ama kızlar eşim bile diyor ben senin yerinde olsam adım atmam diye sen merhametlisi gidiyorsun.. İnanın kizi gibi davrandım yine olmadı dedikodumu yaptı iftira attı. O taş attı ben sineye çektim gül attım ama yine olmadı yine olmadı tam unuttum diyorum yenisi ekleniyor, ben onun tabaklarini ne yapayım, zaten bana dedi ki evimde biri geliyor tabaklarimi alıyor yağ sürüyor perdelere büyü yani demek istiyor, yapan kimse Allah bilmem ne yapsin dedi ama benden suphelendiginj kaynatam siz mi alıyorsunuz diyince anladm, kaynatam beni çok sever bende onu net şekilde sordu bunalmış demekki ki siz aliyorsanız söyleyin bu söyleniyor dedi.. Ne yapayım ben... Kötü bir gelinmiyim gitmeyerek.