+2 oy
518 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hep eşim icin sustum ama onada cidden üzülüyorum sırf 2 ay kayinbabama borcumuzu ödeyemedik diye 7 saatlik yolu gelip birsuru laf söylediler 1 yıl gormekdikleri torunlarını bile kucaklayıp sevmediler evimizdeki eşyalar 2.el eski ev küçük fare deliği gibi fare gibi yaşıyorsunuz dedi Allaha havale ediyorum rabbim sen görüyorsun herseyi

25 Cevaplar

0 oy
(1,068 puan) tarafından
Ana baba olalardıda gelinin evini düzeydi terbiyesiz millet evleniyor evleri dört dörtlük düzülüyo gelinin koluna dizi dizi altın yapılıyor demekki onlar yapmamış ki sen ikinci el eşyanın üstünde oturuyon hadsiz
-Reklam-
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Bi insan bunu nasıl der ya birak canım.  Rabbime havale et o en iyisini bilir 
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Keske ogullarini dogurmayi dusunduklerinde ona neler verebileceklerini de dusunselerdi... uzulme bosver. Allah büyük. Devran döner.
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Keşke biz de bu kadar kötü olduğunuzu bilmeseydik deseydin. Hemen içinde ki çirkinliği vuruyor yani.  Üzülüp destek olmak isteyeceğine lafa bak. Bizde aç kaldık 5 parasızdık kimseden birşey beklenmedik ama kimse de geçip yardım etmedi asla da beklemedik Allah var, verseler de kabul etmezdik ama kimse birşey de demedi böyle.  hakikaten karakter önemli. 
0 oy
tarafından
İnsan anne babasını seçemiyor. Eşine çok üzüldüm.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 317 göst.
0 oy
8 cevap 419 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 1 melek annesi (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Meleksss (5,297 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 334 göst.

403,496 soru