0 oy
153 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar zaten sut pahali daha dun bir paket bozulmustu fiye attim bugun acik bir paket var onunla tatli yaptim yaptim yapmassam oda cope gidecek yarina kalirsa bozulur eminim bir yandan da cok rahatsizim ayagimin altinda enfeksiyonlu nasir cikti afedersiniz hep enfeksiyon toplamis yere basamiyorum yuruyemiyorum napicam bi fikir verin yinede sandalyeye ayagimi koyup bi magnolia yapsam mi

2 Cevaplar

+1 oy
(17,810 puan) tarafından
Daha demin sosyal medyada bişey okudum o geldi aklima. Süt bozulmasin diye irmik tatlisi yaptim ama tatliyi kimse beğenmedi. Hem süt hem irmik hemde şeker çöpe gitti. İşte ev ekonomisi böyle yapilir yazmiş bi kadin. Tatli yenmezse diğer malzemelerde ziyan olur. Sütü dondurucuya atip sonra kullaniyorum ben. 
tarafından
Ayyy iyiki irmik dedin yaa canim cok cekti magnolia yapicaktim irmik yapicam artik
(17,810 puan) tarafından
Bak sonra ziyan olmasin malzemeler :D
tarafından
Magnolia yaptim cok guzel oldu komsuyada gonderdim  :)
-Reklam-
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Canım niye hemen bozuluyor dolapta değil mi normalde paketi açınca 2 gün içerisinde tüketmek lazım ama benim dolapta 1 hafta duruyor hiçbir şey olmuyor ben döküyorum yine de zaten artık küçük süt alıyorum 
tarafından
Baya oldu acali canim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 435 göst.
8 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 420 göst.
0 oy
5 cevap 378 göst.
20 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubra1992 (3,546 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,672 soru

24,464,524 cevap

354,797 kullanıcı

...