0 oy
794 göst.
Diğer kategorisinde (507 puan) tarafından
Kızlar kayınpederim bir kaç ay önce vefat etti kaynanam da kışları bende kalacak yazları kendi evine gidecekti. Başta kabul ettim ama kaynanam aşırı herşeye karışıyor aklınıza gelebilecek herşeye karışıyor yani iyidir hoştur ama bu karışmalari gerçekten beni bitirdi... Bide bnm evimde aşırı rahat davranıyor tmm oğlunun evi rahat olsun ama kadında aşırı rahatlık var en basiti yatak dolabima kendi esyalarini yerleştirdi. Benden habersiz evime misafr çağırıyor evimde ne var ne yok bnden habersiz dağıtıyor. kızımı eşimden kıskanıyor eşim kızımı sevse kendide hemn gidip eşimi seviyor kızıma Murat bnm git sevme diyor.Bunlar daha bir kaçı... Eşime kaç defa anlattım bunları tmm ben uyaricm annemi dedi ama kadın hala aynı. Ben artık kaynanamla yaşamak istemiyorum bunu ciddi bir şekilde nasıl anlaticam eşime siz olsanız nasıl söylersiniz nasıl söze başlarsınız 

16 Cevaplar

+1 oy
(22,057 puan) tarafından
Çok zor cidden uzuldum adına 
-Reklam-
0 oy
(163,174 puan) tarafından
allah yardimcin olsun
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Neden kışın kalıyor yazın evde kalabiliyor ise kışın da kalabilir
(507 puan) tarafından
Yani evi sobalı sobayı yakamiyor diye kışın kalacakmış
(3,443 puan) tarafından
Durum iyi ise satın evi kalorifer li ev alin
Yada onu kiraya verin başka ev kirayla tutun
(507 puan) tarafından
Sadece emekli maaşı var onunla kiraya çıkamaz yani çıksa da onu da biz vericz
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canim 
0 oy
tarafından
Ahhh canım Rabbım yardımcın olsun inşallah 
0 oy
(22,137 puan) tarafından
Kadını al karşına konuş eşin derse oda desin ama konuşulmalı mutlaka çok yanlış 
(22,137 puan) tarafından
Anne seninle bişey konuşucam ama darılma gücenme de devamını getir işte kuzum
(507 puan) tarafından
Ya gerçekten çok sıkıldım ya kadın evimde ki eşyaları bile kendi kafasına göre alıyor kafasına göre buzluguma eşya alıp koyuyor üstelik bana sorma etme yok
(22,137 puan) tarafından
Zor ya gerçekten hem kırmak istemiyosun hem anlatmak istiyosun ne diyim Allah yardımcın olsun
(9,920 puan) tarafından
Darılma gücenme yanlıs anlama kelımelerı gergın bır konusmada kullanılmaz canım anlamayacagı varsa da anlar
(22,137 puan) tarafından
Gergin olmaz inşallah
0 oy
(14,424 puan) tarafından

Dolabına eşyasımıı koydu :ermm: gitmez o canım başka gelin yokmu

(507 puan) tarafından
Yok maalesef eşim tek erkek üç tane kızı var ama iki gün gidip orda kalırsa üçüncü gün kaça kaça gelir bnm evime
0 oy
(507 puan) tarafından
Kızlar yok mu yardımcı olacak
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun sabır versin sana 
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Offf allah yardımcın olsun yaa çok zor sanki benim kaynanamı anlatmışsın bebeğin bezine dahi karışır,her alt açmamda niye açıyorsun bez dayanmaz size diyor pis pasaklı şey, oğlum bokla mi kalsın ,benimkide eşimi oğlumdan bile kıskanıyor eşim her sevdiğinde laf sokuyor saçma sapan konuşuyor nefret ettim artık ondan , bence susma direk söyle kendi evimde rahat yaşamak istiyorum diye ,yoksa sen çökersin böyleleri kanser eder insanı...
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Eşinle güzel bir dille konuşsan belki ikna olur kaynanalar baş tacı ama kimsenin benim hayatıma müdahale etmesini istemem esinede dersin bana çok karışıyor mudahele ediyor diye 
(507 puan) tarafından
Zaten eşime hep güzel bir şekilde anlattım olanları eşim tamam haklısın uyaricm dedi ama sonuç yine aynı ama bu sefer kararlı gözüküp kesin bir dille ya bana karışmasin artık yada beraber yaşamak istemiyorum diycm
(2,672 puan) tarafından
Aynen kararlı bir şekilde şöyle bide sürat as belli s ni takar ben öyle yapiyrm
0 oy
tarafından
kış bitiyor. Gitmesi için dua et
(507 puan) tarafından
Bir aya kadar gidecek ama kışın geri gelecek eğer ben istemediğimi söylemezsem tabi...
0 oy
(7,830 puan) tarafından
Bunu kaynanana açık açık söyle böyle dvam eedersen sana kapım kapalı de
0 oy
tarafından
Allah yardımcın canim
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Canim kendisiyle konuşmaya çalış istemiyorum djye değilde yaptığı şeyin hosuna gitmediğini 
(507 puan) tarafından
Ya surat asıyorum böyle yaptığı zaman ters davraniyrm ama kadın yine de anlamıyor bu yüzden bnm ciddi bir konuşma yapmam kesin bir dille istemediğimi bildirmem gerekiyor
(1,438 puan) tarafından
Huylu huyundan vazgeçmiyor canim orası da var
0 oy
tarafından
Başka kalcak evladı yok mu
(507 puan) tarafından
3 tane kızı var ikisi bana çok yakın ama oraya gitmiyor bide onlara bu kadar karışmıyor üstelik diyor onların evi ayrı yolu ayrı ben ne karisirim onlara nasıl isterlerse öyle yapsınlar
tarafından
Oğlumun evi benim evim sayilir diye görüyor zaar eşin uyarsın yapacak bişey yok cnm
(507 puan) tarafından
Ya cnm tabi oglunun evi kendi evi ama böyle yapması beni hiçe sayması zoruma gidiyor
tarafından
Sende haklısın canım ama adı ustunde kaynana eski kafalilar idare edecek

İlgili sorular

+2 oy
35 cevap 762 göst.
14 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Momyyy (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,070 göst.
0 oy
10 cevap 715 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Esmeee (108 puan) tarafından soruldu
+1 oy