benimde süt fiskiran goguslerim yok naparsab yap olmadimi olmuyo
benim de kızım sadece üç ay emdi bu defa doğum yapana kadar herkes sen vermedin sen emzirmwdin dedi kendi annem bile.... Çok istiyordum emmesini ama bitti baktım çok zayıflıyo mamaya başladık bu defa herkes başladı mama daha kolayına gittiği için sen mama ya yönel din yine annem de dahil.... Eşim hamileyken den beri bak bunu da diğeri gibi yapma ha buırak emsin ne olacak sanki diyo emzirmek o kadar rahatlatıcı bir şey ken ki anne liği beslerken ben neden mama vereyim aklım almıuo. Kimse de anlamıyo... Ben göğüsüm yara iken bile emzirdim ağlaya ağlaya ki sırf bebeğim aç kalmasın ye çok zorum a gidiyo yetememek de ayrı yoruyor tabiki beni
Size şunu sormak istiyorum; sizin beslenmeniz yemeniz içmeniz nasıl? Günde kaç öğün yiyorsunuz kahvaltı ara öğün yemek saatleriniz arası ne kadar?
Sütü olmayan ne yapsa ne yese olmuyo canım genetik bu işler. Bendede bebeğimdede sarılık vardı yetmiyordu sütüm 4 ayına kadar mama verdim süt yeterli gelmediği zamanlarda takviye olarak. Sonra arimamaya başladım ekenden. Şimdi ,10 aylık öyle keyfi emiyor yine sütüm var diyemem ama kesecek derece de değil. Emzirmeyi de pek sevdiğimi söyleyemem zaten
1,488,621 soru
24,332,766 cevap
345,723 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın