+1 oy
1,423 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,529 puan) tarafından
6 ay oldu doğum yapali doğuma gelirken altını unutmuşum dedi. Siz izine geldiğiniz de isimli Altin bileklik takicam dedi. İzine geldik bidaha ki sefere takicam şimdi küçük dedi. Bu sefer yine geldik yarın gidiyorz takmadı hiç bişey annemler doğumum da bana bilezik takmışlardi kayınvalidem kızıma almayınca da bu sefer geldiğimizde küçük altın bilezik ve isim yazılı künye almışlar. Onları görür belki kendi de alır dedim yok konuyu kapattı çoktan. Kızım doğmadan koyunlardan birini onun için akika keselim dediler. 20 25 tane koyunları var. 3 katlı evleri var zenginler durumlari iyi yani. Şimdi eşime onların yanında akikayi napalim kesmedik hâlâ dedim hepsi duydu ama oralı bile olmadılar. Benim sinir olduğum şey ben onlardan bişey istemedigim halde şunu yapicaz bunu yapıcam diyo kayınvalidem ama yapmaya gelince yapmıyor. Sorsanız deli divane oluyor torununa ama beş kuruş veripte bı ihtiyacını alın çocuğun asla demez. Çok şükür ihtiyacım yok ama bu kadar sevgiye ve mala karşılık bende bekliyorum yani biseyler. Evlenirken de beş kuruş yardım etmediler düğünde takılan takıları da onlar almıştı. Vallahi deli oluyorum ya sizinkiler neler yaptı kızlar 

73 Cevaplar

0 oy
(2,525 puan) tarafından
Kaynanam hiç olmadı ama ölmeden kadın daha gelini kim olucak onu bile bilmeden herseyi yapmıştı valla Allah mekanını cennet etsin
tarafından
İlk kızıma beşiğini aldılar kıyafetlerini aldılar battaniyesini filan aldılar kızım 2 yaşında kaynım altın küpe almış baktım saolsun . Annemde hastane çantası almıştı takım yelek filan almıştı çorap pattik kundak vs saolsunlar cnm
İkinci oğluma hamileyim bu sefer iki takım alırım kaynanam diyo pek bişey alamaz eltimde hamile 2 aylık ben de 3 ay sonra doğuracam bakalım yavaştan almam lazım herşey pahalandi zaten
-Reklam-
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Valla yalan söylesem Allah biliyor ilk kızıma lar tanesi küpe taktı. İkinciye bişi takmadı üçüncü oğlum oldu çeyrek taktı. Bende ı çeyregş oğlumun koluna bileklik yaptırdım isimli takıyor halen. Bi ikinci kızım garip kaldı.. Kendi annen ne taktı dersen hiçbişe
0 oy
(547 puan) tarafından
İlk dogumumda eşimin annesi,babası,kardeşi ve anneannesi birer çeyrek takmışlardı. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim bakalım bu sefer ne takarlar :) malum herşeyin fiyatları uçtu gitti. Benim için ne taktıkları değilde niyet önemli. 
0 oy
(2,170 puan) tarafından
Koca bir hiç.......
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Benimki corap alsa razıydım hic bisey yapmadı 6 ay oldu sadece biberon aldı 2 tane 

Annemde battaniye takim bide kundak aldı 

Gorumcem var evde bekar hep oğluma sana şunu bunu alcam diyip duruyo ama bi şey yaptığı yok gecen 3 çift corap almis giydirmedkm bile konuşmuyorum kendisiyle gorumceme vercem giydirdim bebegine

Eltimle kardeşinin bebeklerine falan aliyo 
0 oy
(107 puan) tarafından

Canım kayınvalidem istediğim pırlanta kolyeyi almıştı <3

0 oy
(999 puan) tarafından
Valla canım benim oğlum on yıl sonra tüp Bebek yoluyla oldu ayrı şehirde yaşıyoruz deyil bişey alıp takmak görmeye bile gelmediler.. otobüse binmemiz zor oluyor diye . Eşim ailenin tek oğlu dayanamadı görsünler biz götürelim diye ayaklarına gittik bana bişey takmadi zaten de çocuğa da sadece 200 lira para koydu yelegine .. beterin beteri var yani
0 oy
(494 puan) tarafından

Bnm kaynanam doğum yapmadan önce altin pahalı oğlum takamam dedi kayın babam öldü onun aylığını aliyo bizde dedik biz bisey beklemiyoruz diye sonra doğum yaptım 45 40 gunlukken görmeye geldi iki adımlık yerden ne aradı ne sordu ondan once neyse geldi 500 TL taktı canı saolsjn bisey dediğim yok ama sonra arabada giderken  bize oğlum şu kuyumcular dur da dedi içeri bi bakalım dedi gitti eşimle bi çeyrek bi yarım altın aldı cebine koydu sonrada evine bıraktık :blink::getlost:  gelde sinir olma ettim doğum yaptığında iki tane burma bilezik takmıştı 

0 oy
tarafından

İlk kızıma beşiğini aldılar kıyafetlerini aldılar battaniyesini filan aldılar kızım 2 yaşında kaynım altın küpe almış baktım saolsun . Annemde hastane çantası almıştı takım yelek filan almıştı çorap pattik kundak vs saolsunlar cnm
İkinci oğluma hamileyim bu sefer iki takım alırım kaynanam diyo pek bişey alamaz eltimde hamile 2 aylık ben de 3 ay sonra doğuracam bakalım yavaştan almam lazım herşey pahalandi zaten

0 oy
(18,181 puan) tarafından
Çocuğuna doğumda hiç bir şey takılmayan ve üstüne onların sgk borcunu ödeyen ben ne desem bilemedim bu arada borç verdim geri aldım verdiğimi ama bir teşekkür bilr duymadık hediye neymiş ölmezde sağ kalırsak isimli künye sözleri var bakalım kaç bahar geçecek üstünden 
0 oy
(554 puan) tarafından
5 bin TL verdiler canım çeyrek taktılar bir de kızımın beşiğini aldılar hastane çıkışlari benim lohusa pijamalarımi falan aldılar. 3 hafta kayınvalidem kaldı yanımda evimin bütün marketini yaptılar  annemlerde büyük altın kizima küpe bütün kıyafetlerini aldi odasına dolap yaptırdi hala da yaparlar sağ olsunlar 
0 oy
(2,467 puan) tarafından
3 çocuğum var ilk olanlar ikiz aileye iki bebek birden doğurdum 1 tl bile takan olmadi eşimin  ailesinden

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 1,770 göst.
0 oy
5 cevap 289 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Elif3405 (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
64 cevap 1,273 göst.
0 oy
23 cevap 485 göst.
5 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Birkullanici00 (191 puan) tarafından soruldu

409,736 soru

12,317,691 cevap

38,875 kullanıcı

Kategoriler

...