0 oy
238 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (159 puan) tarafından
Canlar gününüz nasıl geciyor benim sorum iki kiz evladi olanlara benim bir kizim var 3 yasinda ve 2. Kizima hamileyim 24 haftalik şuan nasil bir duygu kıyafet falan aldinizmi ilkinin eskilerinimi giydi hep 

6 Cevaplar

0 oy
(18,685 puan) tarafından
13 ve 9 yaşında iki kızım var Kedi köpek gibiler bazen nazende çok iyi iki arkadaş şuan bile yerde boğuşuyorlar kıyafet konusundada giydiydim elbette yenide aldimm 9 aylık oğlum var ona bile kullandimm ablalarnin eşyalarını❤️☺️ Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
(159 puan) tarafından
Insallah cok sagolun masallah allah bagişlasin
-Reklam-
0 oy
(616 puan) tarafından
Benim ilk kızım 8 yaşında 2. Kızım 6 aylık eskileri dağıtmıştım yeniden almak zorunda kaldım veren arkadaşlar oldu 
(159 puan) tarafından
Sagolun
0 oy
(7,577 puan) tarafından
Benim kızların arasında 18 ay var herşeyini giydirdim ben şuan bile ara ara büyük kızım kardeşini sıkıyor ama ilerde nasıl olurlar Allah bilir :) 
(159 puan) tarafından
Allah bagislasin bakalim bizimkilerin arasi nasil olcak 3 yas 4 ay olcak aralarinda cok yardimi olcagini dusunuyorum bana kizimin pek kiskanc bi cocukta degil ama cevrenin davranislarina gorede degisebilir bu hayirlisi bakalim
(7,577 puan) tarafından
Amin inşallah canım cümlemizin evladını bizlere bağışlasın Rabbim kardeşi eve gelince biraz değişiyor davranışları kıskanç olabiliyolar bizim ondan sonra başladı çünkü tabi ki yardımı oluyo en kotu bezini getir dediğim zaman canı isterse getiriyor
0 oy
tarafından
Benimkide kız 2 yaşında 18 haftalık gebeyim eğer kız olursa giyeceği çok kıyafet var haahaahaaa 
(159 puan) tarafından
Evet aynen olye olucak bizimde temmuzun 19 dogum gorunuyor seneye kışa kadar birsuru giyecegimiz var
0 oy
tarafından
Bemde bekliym canım bir kızım var 3 yaşına girecek diğeri 15 haftalık gebeyim doktor kıza benziyor dedi ama net değil 3 haftaya belli olur dedi kendimizi kıza.hazirladik hadi hayırlısı:))
0 oy
tarafından
Büyük kızım 7.5 yaşında küçük 2.5 yaşımda..büyük kızımınkileri giydirdim hep yeniden de aldıklarım oldu zamanla sararıyor..bu sene okula başladık tabii 1.sınıf.beraber gidip geliyoruz büyük okuldayken küçük uyuyor uyanınca okula gideriz almaya..normal zamanda bazen anlaşıp bazen kavgaları oluyor 
(159 puan) tarafından
Allah bagislasin maşallah
tarafından
Sağol cnm cümlemizin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 287 göst.
14 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde BRCNSARE (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 586 göst.
6 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zynpmrt (325 puan) tarafından soruldu
+1 oy