0 oy
120 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızım yedi aylık çorba yoğurt muhallebi gibi sıvı şeyler veriyorum ama hiç katı şeyler vermedim ekgida hakkında takıp ettiğim bir sitede 7 aya uygun pankek köfte mücver falan paylaşılmış ama ben böyle katı şeyler boğazında kalacak diye korkuyorum nasıl başlamalıyım çorba yoğurt püre dışında şeylere

3 Cevaplar

0 oy
(589 puan) tarafından
Pankek yap parmak kadar kesip eline ver boğazında kalırsa 3 kere öğürmesine müsade et geçmediyse kucağına al sıırtına sertçe vur. İnternetten ilk yardım videoları izle canım alışmazsa çok zorlanırsın ilerde
tarafından
Aynen canım işte o yüzden alıştırmak istiyorum bende izlerim teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Canım hiç korkma minik minik ver karnıbahar yemeği brokoli olsun yogurtla yedir yoksa ilerde çiğnemeye adepte olması zorlayabilir. Benim doktorum önce bunlar ile başlattı çorbalar 9 ayken hep kahvaltıya da alıstırdım. Şimdi ateş olduğu için çorba veriyorum sabahları hafif hafif başla.
tarafından
Aynn canm muzu falan da veriyorum ezerek yumurta sarısı vericem inşallah yarın bir yerde okudum yedirmeye yedirmeye çocuğun çiğneme refleksi gelişmemiş ileride ameliyat gerekmiş o yüzden benm yüzümden çocuğumun böyle bişey yaşamasını istemem asla
(2,569 puan) tarafından
Duymadım kuzu ama sonrasında zorlar inşallah olmaz artık onu yetişkin gibi gör ben öyle yapıyorum.  :)
tarafından
Her şeyden öğürüyor öyle korkuttu ki beni yemek vermeye korkar oldum valla
(2,569 puan) tarafından
Başlarda olur kuzum ama hiç korkma denize ilk kez giren biri düşün. Sonra sonra alıscak eğer haslanmıs yumurta sarısı ilk begenmez ise biraz pekmeze ban da kandırabilirsin. Sonra alışır. Bizde öyle korkardık ama inan ekmek versen bile senden benden iyi yerler. Bizde en basta çok korktuk sırtına vurarak öyle öyle alısıyorlarki
tarafından
İnşallah bişey olmadan alışır ben tek olsam sıkıntı değil de kaynanam falan bir pimpirikli ay bişey oldu ay der hemen o bana cesaret vermesi gerekirken
0 oy
tarafından
Bnde korkuyordum bir pamak boyun da kofte yedi 2 yemek kasigi da patates püresi yedi 
tarafından
Yarın patates püresi vericem bende daha sonra köfte pankek diye gitgide verebilirim inşallah
tarafından
Unutma emme ve yutma hatta cigneme eglemi anne karnında basladi askim
tarafından
Çok sağol canım benim  çok teşekkürleri

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 91 göst.
0 oy
2 cevap 38 göst.
0 oy
5 cevap 78 göst.
0 oy