0 oy
640 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Gece sohbeti olsun:)

Benim geçen gün bardak yıkarken elimde patladı verilmiş sadakam varmış dedim kendi kendime eğer kesseydi 10 dikiş atılırdı galiba 
Bu en basidi:)

35 Cevaplar

0 oy
(1,516 puan) tarafından
Valla oldu 1 hafta önce kardeşimin nişanlısı çocuğum kocam ve ben yolculuk yaparken burun farkıyla kazadan kurtuldum arabanın sağ tarafını havada gördük resmen takla atmaktan son anda kurtulduk çok şükür rabbime hiç hasarsız atlattık
-Reklam-
0 oy
(29,502 puan) tarafından

Allah'ım kimseyi zor durumda bırakmasın her insanın vardır elbet

0 oy
tarafından
Geçen sene kaza yaptım motor çarptı arabama oğlan düştü yere klkamafı Ulan ölecektim korkudan çocuğa bişey oldu diye ambulans falan geldi Allahtan bişey olmadı 
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Simdi aklima gelmedi ama benim elimi yikarken kesti bardak 4 dikis atildi 
0 oy
tarafından
2 gündür sürekli oluyor dün ben mutfakta düştüm elimde kovayla ayağım kaydı balkon yıkamak için çıkmıştım balkona, 1 haftada 2. Kez oluyor sürekli oğlumun boğazında biseyler kalıyor sırtına vurmayla cikarıyoz allahım korudu 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Çok var ya say say  roman olur sadece o dedigin okayi bile en az 5 kere yasamiismdir.
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Evlenmeden önce misafirimiz gelmişti ramazan ayı ve oruçluyduk o gün tutturdu bana van ı gezdir diye son olarak kale ye gidelim dedi gittik tam kale ye varmadan kaza yapmazmıyız Ahh o an o saniye ye neler neler sığdırdım. Verilmiş sadakamız varmış dedim ha birde en son geçen hafta kızım halımı yaktı bebeğimin ağlamasıyla odaya koştum Allah korudu ikisini o an :(
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Bu sabah 6 da hepimiz uyuyoruz böyle bir gicirtiyla uyandım bı baktım oda duman içinde koşup santeli indirdim geldim baktım ufonun fişi alev almış
0 oy
(306 puan) tarafından

Bebeğim.bgun yataktan düştü öyle kötü oldum ki anlatamam. 3 hastane gezdik emin olmak için hicbiseyi yokmuş şükür verilmiş sadaka mız varmış :( anne olmak çok zor :(

0 oy
(4,380 puan) tarafından
1 yaşında ki oğlumun aç karnına tahlili vardı o Zaman köyde kalıyorduk yol 3 saat sürüyordu bizde sabah 5 te yola çıktık kendi aracımızla ben eşim ve oğlum yolun yarısında 1.5 metrelik yerden dere kenarına uçtuk o gün kimseye bir şey olmadı çok şükür :(
0 oy
(772 puan) tarafından
Geçen hafta sali günü eşim apartmanda merdivenlerden düştü. Yanina gittiğimde sırt üstü yatiyodu ve hic hareket edemiyordu. Hamile halimle yüreğim ağzima geldi. Kesin bikaç yerinde kırık var dedim, ambulansla hastaneye gittik. Sonuçlar çikana kadar ağlaya ağlaya bi hal oldum. Allahima şükürler olsun ki ezik haricinde hiçbisey çikmadi. Onun canı bir yandı,benim canım bin yandı.
0 oy
(3,145 puan) tarafından
Süt kaynatıyordum cezvede kesilmiş kızım ocağın altındaydı kucağıma almama cezvenin patlaması bir oldu kaynar süt her yere saçıldı cezve çocuğun kafasına düşecekti az daha birde donmuş yarım kiloya yakın et doğum gününde kafasına düştü mosmor olmuştu çok ağlamıştım o gün verilmiş sadakamız varmış ki bir şey olmamıştı 
0 oy
tarafından
Ayy oldu  valla oglum metal yuttu verilmis sadakamiz varmis dedim allah kurtardı 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 644 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Prensannesiii90 (590 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 722 göst.
+1 oy
2 cevap 245 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 261 göst.
9 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,775 puan) tarafından soruldu

412,261 soru

12,410,191 cevap

44,803 kullanıcı

Kategoriler