0 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde (754 puan) tarafından
Kızlar daha 15 yaşındaydım amcamın karısı başka birine kaçmıştı 3 tane de kuzenim vardı biri benimle yaşıttı tabi herkez toplandılar hatta konuşmayan diğer amcalarım bile gelmistı küserler ama böyle olaylar sağlık sorunu fln olsun hemen birleşirler neyse dağa kuzenimde yemek yapmasını bilmiyor babannem geldi yanlarına kalmaya baya bir poşet dolsun kaçak çay çemen peynir fln getirmiş babannem tabi bunları diğer amcamın karısı görüyor herkez icerdeyken yarısından fazlasıni kendine koyuyor yemek getirmisti tencerenin içine hepsini koyuyor kuzenimde bunu görmüş geldi bana yengem böyle böyle yaptı dedi kuzenim onları bize babannem getirdi ben yedirmem ona dedi ne yapak ne yapak diye düşünürken dedim götür bunları yatağın altına koy orda olduğu kimse bile bilmez kuzenim götürdü koydu gece oldu amcamgil kalkıyor yengem geldi bize tencerelerim nerde dedi bilmiyoruz dedik içindeki onlar vardı fln demiyor da sadece tencereyi soruyor neyse söylenerek gitti kuzenimde bir güzel sen orda unut çemen erimiş yatağın altına hep akmış bazanin bir gün sonra gittim ki bana söylenerek orayı siliyordu daha sonra amcam geri karısıyla barıştı tabi ben anneme anlatmıştım ztn yengem böyle yapmış diye geri o amcamla küsünce bizde konuşamadık kuzenimle geri yengemgilin oraya gidince anneme demiş bana böyle oyun oynadılar onlar diye annemde hırsızdan hırsız çalar demiş gülmüş birde daha o konuyu açmadı :))))

10 Cevaplar

0 oy
(7,706 puan) tarafından
Benim o zamanlar yaptığım bazı aptalca hareketlere deli cesareti diyordum ama şimdi cahil cesareti diyorum ne kadar saçma salakk şeyler yapmışız kuzenimle ya
tarafından
+++++++ şimdiki aklım olsa yapmiyacagim her şeyi o zaman cesaret sanıyorduk
(7,706 puan) tarafından
Keşke insan o kadar cahil olmasa ya benim şimdiki aklımla o zamanki aklım asla 1 değil şuan 26 yaşındayim 26 yaşından sonra Sanki daha çok büyüdüm
tarafından
Hele birde benim gibi 35 ol o zaman bu yaşında yaptıklarını da eleştireceksin :)
(754 puan) tarafından
Ben yine olsa yine yaparım bir tek o kuzenimle çok iyi anlaşıyoruk her şeyimiz ortak karardi bilirdik bir birimizin huyunu sadece 1 defa küstük o da çok saçma şeydi aslında ben kusmustum amcam fln oturmaya geldiler kuzenime hoşgeldin demedim oturup başka tarafa baktım geri amcam ayağa kalkip siz küstünüz mü diyerek güldü beni ayağa kaldırıp kuzenimi de sarılırdik ondan sonra hiç küsmediki ama şuan evli nerde ne yapıyor bilmiyorum ailemiz konuşmayınca olan bize oldu :(
(7,706 puan) tarafından
Yok kuzenimle olanlar değil başka konularda
-Reklam-
0 oy
(4,216 puan) tarafından
Arkaadasimin babasi uzun yol tır soforu. Bizim okudugumuz sehirden gececekmis.Annesi bize erzak yemek falan hazirlamis bi koli. Babasi dedi su saate su otobanda olacagiz. Durmamiz normalde yasak hemen 2 dk da verip gidecegiz. Ciktik otobana saat aksam 10 oldu biraz geciktiler ,hava karardi. Tabi bizi hayat kadini sandilar, el sallayan,telefonunu gosteren. Bizde bi ikisine el salladim uzakta babasinin tırı sanip. Biraz trajikomik. Komik bi olay degil tabi ama oyle iste simdi anlatir guleriz :)
(5,108 puan) tarafından
Çok güldüm bu yoruma :DD
(754 puan) tarafından
Kız geneki inip arabadan kaçırmadılar sizi  :)
(4,216 puan) tarafından
Yaa evet komik simdi bakinca :D
3 kisiydik kiz kaciramazlar heralde :)
0 oy
(4,430 puan) tarafından
Bizde hikaye çokta en komigini anlatayım annemle İstanbul'a gidiyoruz düzce güven firmasindan bilet aldık vardık terminale gittik giseye dediler i firma bugün yok sizi hidayet götürecek annemde dedi nasıl yok biz bilet aldık hidayet kim abla tamam hidayet götürecek işte sizi kalkmadiniz yolda annem hala diyo hidayet kim ben şoförün adını ne yapayım hangi firma götürecek o gene yeni açılmış firmanın adiymis ne gülmüştük İstanbul'dan dönene kadar makara konusu olmuştu:)
(754 puan) tarafından
Adam da suç ne hidayetmiş ne olduğunu söylesene :))
(4,430 puan) tarafından
Sorma hidayet götürecek diyo başka bişi demiyo ama hala gülerim aklima geldikçe:D
0 oy
(286 puan) tarafından
Canım olay sürükleyici bişeye benziyor da 50 satırda hiç nokta virgül kullanmaman nefessiz okumama ve anlamama sebep oldu. Çok da yaygın yani, okuyamıyorum arkadaş...:))
(754 puan) tarafından
Yavaş yavaş okusan aslında anlarsın anlatırken o anım yeniden yaşamış gibi oldum resmen :D
tarafından
Olaydan çok yoruma güldüm ☺☺☺☺☺☺☺☺
(286 puan) tarafından
Yok anam .. valla okuma hevesim şu kadardıysa o da kalmadı artık ansiklopedi okusam daha akıcı olur benim için yanlış anlama:))
(754 puan) tarafından
Canım ztn üstünden 2 gün geçmiş bence de okuma artık :)
(286 puan) tarafından
Mesajlara geç bakıyorum
0 oy
(3,794 puan) tarafından
17 yasindaydim bi cocuk vardi konustugum askere gitmisti . Babamda adini vermiyorum bi partiyi hic sevmez adini bile duyunca fittirirdi. Bi aksam konusuyoz bu cocukla dedimki buna babam su partiden telefon bekliyo sen o partiden biriymis gibi arayip konus babama oyun oynuyalim dedim .  Tamam dedi verdim babamin nosunu . Cocuk babami işletecegini saniyoken aslinda onu ben işletiyodum. Sevmediği partiyi dedim telefon bekliyo o partiden diye. Neyse geçtim salona az sonra cocuk aradi babam bakti bi numara acti efendim eee hııı tabi efendim dedi basladi kufur etmeye senin partinede sanada diye. O zaman cok gulmustum ama simdi pek te gulmuyorum. Ikisininde hakkina girdim cahillik akliyla 
(754 puan) tarafından
Allah seni ne yapmasın :)))
0 oy
(7,939 puan) tarafından
Benim varda anlatmiyim sadece şu kadarını diyim ağır küfür etmiştim sonra gülme krizine girip sokakta yuruyememistim az daha araba çarpacakti kardeşim beni yerden sürükledi kalk diye zorla beni diğer sokağın duvar dibine kdr goturdu orda oturdum krizim gecene kdr gülmüştüm normalde zor gulerim bide
(754 puan) tarafından
Halada öyle misin :)
(7,939 puan) tarafından
Evet halada kolay kolay gülmem yani kahkaha atmam
0 oy
(1,210 puan) tarafından
Dur ben anlatayım da biraz gülün :) o zamanlar bekarım biraz da safim. Mahallede bitane tekel vardı başka bakkal yoktu ben de ekmekleri ordan alırdım. Bir gün işten çıktım tekele girdim ekmeğimi aldım sonra kasanın yanında şeker gibi bişeyler var üstünde muz çilek resmi falan var ben bunu tuttum aldım. Dedim ki bu sakız mi şeker mi? Kadasa da benim yaşlarımda genç bir oğlan var. Elime baktı sonra yüzüme baktı dedi ki abla o erkekler için. Ayyy kesin kötü bişey dedim oraya attım kaçtım. :))) Megersem prezervatifmis ben nerden bileyim onu :))) sonradan öğrenince yerin dibine girmiştim. :)) Bide patronuma iş yerinde patronuma yanlışlık Haydar dümen dedim :))) çünkü haydar dumeni aile danışmanı sanıyordum megersem ilişki danışmanıymış :)))
(1,210 puan) tarafından
Benim annem babam yoktu da abim gorebilirdi o sıkıntı olurdu :)))
(754 puan) tarafından
Bir şey mi oldu ailene abiler baya sıkıntılı ya anneye babaya derdini anlatırsın da abi fln anlamaz :)
(1,210 puan) tarafından
Evet vefat ettiler
(754 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
(1,210 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(1,210 puan) tarafından
Birtane daha anlatayım bende rezillik bitmez. :) İş yerinde arkadaşım ben bir de patronlardan biriyle molada sohbet ediyoruz. Şimdiki eşim de o zamanlar peşimden kosuyor. Bana koltuk belimi ağrıtıyor diye popomun altına minder yaptırmış eşim. O zamanlar biseyim değil tabi. Ben de yüz vermiyorum istemiyorum falan diye konuşuyoruz. Sonra patron dedi ki " sen de bulmuşsun da kıllısını ariyorsun." Ben o ata sözünü bilmiyorum tabi mulayim iyi aile kızıyım. Eşimin de lleri falan baya killidir onu kastederek dedim ki. "Zaten kıllı" :))))) yanımdaki kız arkadasim da patronum da sustu şok oldu bakakaldilar. Ben o sırada anladım tabi kötü bişey dediğimi. Açıklamaya çalıştım ama rezil olmuştum bikere :))))
(754 puan) tarafından
Ya direk anladım o kelimeyi bizim burda da çok kullanırlar :)
(1,210 puan) tarafından
Ay ne bileyim böyle sanki adamın şeyini açıp bakmışım gibi konuştum tobe tobe :)))
(754 puan) tarafından
Eşine anlattın mı peki o ne dedi sonra :D
(1,210 puan) tarafından
Evet anlattım güldü :))
0 oy
(1,244 puan) tarafından

  • Çocukken köyde milletin kümeslerinden yumurta çalardık.  Çamurdan kek yapıp içine kırardık.  Yumurtalarını aldığımız kişilerde kendi akrabalarımız 'di.  Öyle yabancı komşularınkini çalmazdık ki günahtır diye:)
(754 puan) tarafından
Çocukluk işte demi akraba olunca günah olmuyor d merak ettim geri ne yapıyordunuz çamurdan kekleri :)
0 oy
(790 puan) tarafından
Bu hikayeyi buraya uzun uzun yazmaya değer miydi gerçekten:)
(754 puan) tarafından
Eski post canım tarihe bak:)
(790 puan) tarafından
Yazdıktan sonra fark ettim :)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 778 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Tuba Y (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 554 göst.
+1 oy
17 cevap 387 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 436 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (877 puan) tarafından soruldu

379,361 soru

11,355,345 cevap

34,830 kullanıcı

...