+2 oy
1,057 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2,108 puan) tarafından
Yani bakım konusunda çok kötüyüm maselef ama artık bir şeyler yapmak istiyorum.. Cilt bakımı, diş fırçalama, saç tarama toplama tmm da şu makyaj konusu çok komik geliyor nedense. Yani baya baya evde makyajlı mı dolaşıyosunuz yapanlar :)

50 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sürme rimel günlük mutlaka sürerim 
-Reklam-
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Ya ben dışarıda yapmam evde de yapmak isterim bir sürü malzeme alırım eşim istemez Ben makyajlı kadın sevmiyorum doğal halin daha çok seviyorum der o yüzden hiç yapamam
0 oy
tarafından
Evet evde makyaj yaparım . Kocama suslenirim. Dışarda kime makyaj yapıyorum acaba ? En mantıklısı bu olmalı . Güzelce giyinip makyajımı yapıp saçımı bile duzlestiririm bazen . Tesetturluyum bu aradq
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Canım sabah uyaninca yüzünü yıkayıp dişini fırçaladin diyelim

2. Kez banyoya gittiğinde aynanın karşısına işte allık maskara yani ne kullanıyorsan onu koyuyorsun ver tabi ki makyajlı geziyorsun ama tercih meselesi ben böyle iyi hissediyorum böyle yapıyorum
0 oy
tarafından
Ben hic yapmiyom 3 ayda bi kas aldiriyom ya zamanim olmuyoki bakima
0 oy
tarafından
4-5tane linerim var. her aynanın önüne birini koydum. Görüpte yapıyım diye. Unutuyorum. Ama liner hoşuma gidiyor. 

0 oy
tarafından

Sabah kahvaltısından önce çocuklarımı kendimi güzelce giydirir. Makyaj saç yapar öyle güne başlarim benimkisi alışkanlik. Hemde öyle iki eyeliner rumel değil. Bildiğin kaoatici far fondöten allik herşeyden :D

0 oy
(2,510 puan) tarafından
Arada bir sürerim makyaj evde sürekli sürünce ilgisini çekmiyor ☺☺️

Zaten giyim dış fırçalama parfüm falan onlar her zaman var kaşlarımı almıyorum zaten gerisini kendim yapabiliyorum 
0 oy
(20,380 puan) tarafından
Bana göre bakimlilik makyaj değil. O yüzden makyaj yapmıyorum zaten
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Valla ben makyajı seviyorum. Bazen cildimi nemlendirip hafif ruj sürerim. Bazen canım ister komple makyaj yaparım ama öyle abartı bir şey değil kapatıcılı filan hafif. Bazen de kendi suratıma bile bakardım gelmez. Saç taramayı bile unuturum  ama olabildiğince iyi bakmaya çalışıyorum kendime yoksa kendimi kötü hissediyorum. Ama ben kendine vakit ayırmayı seven biriyim o yüzden benim için bir zevk :D

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 686 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,102 göst.
12 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Civcivim (1,110 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,391 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Canim (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 457 göst.
3 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,306 puan) tarafından soruldu

412,565 soru

12,421,255 cevap

45,237 kullanıcı

Kategoriler

...