0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Yatarken nasıl giydirilmeli ve üstüne ne ortulmeli? İstanbul için

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yazın çıtçıtlı zıbın giydiriyorum üzerine de müslin örtü. Çok sıcak memleketteyim ama
(84 puan) tarafından
Antalya yada Mersin mi?
tarafından
Manisa canım
-Reklam-
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Yaşadığın yerin havasına göre değişir ben bulunduğum yerde yazın da hafif kalın battaniye ortuyorum. 
0 oy
(13,620 puan) tarafından
Çok sıcak olduğu zaman sadece zıbın ile yatırıyorum üzerine ince bı pike ama zaten onu da açıyor
0 oy
tarafından
Bizim burası soğuk olduğu için yazında ince alt üst pijama giydiriyordum canım ve kalın battaniye örtüyorum biz bile bazen yorganla uyuyoruz 
(11,648 puan) tarafından
Yok kız bilirim bende köyde büyüdüm ve şuan çok özlüyorum sabah erkenden kalkassın geliyor mesela geç de yatsan uykunu alıyosun sabah,akşam çay kahveni al evin önünde iç tarlaya bahçeye gittiğinde domatesini ekmeği götür orda ye ordaki atmosfer bambaşka çocuğumun da köyde büyümesini isterdim ama nasip işte ☺️
tarafından
Canım arabamız altımızda gecenin bir yarısı bile canimiz istedi mi çıkar gezeriz sahile ineriz bakkala markete gideriz Allah korusun bir hastalık oldu mu hemen gideriz ki çok şükür 2 yıldır burdayım hasta olmadım hiç havası miss gibi ve kızım 1 yaşına girecek daha hasta olmadı hiç maşallah
(11,648 puan) tarafından
Bize yakın market bakkal yoktu pazar pazartesi Perşembe kurulur sadece o günler çarşıya inip alışveriş yapar gezerdik o günleri ipleri çekerdim küçğklük işte erişemediğin şey çok güzel geliyor ☺️
(11,648 puan) tarafından
Maşallah de kız aman ,, köy şifadır gerçekten havası suyu ☺️
tarafından
Vallahi öyle canım çok şükür ☺❤
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Ben sıfır kol zibinla yatıyorum çok sicaklarda
0 oy
tarafından
Normal ince pijama ile uyuyor üzerinde ince örtü var
0 oy
(135,794 puan) tarafından
ince pijama yeterli

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 160 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ftmplt (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
52 cevap 1,724 göst.
2 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
16 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur.06 (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (78 puan) tarafından soruldu

412,093 soru

12,405,794 cevap

44,601 kullanıcı

Kategoriler

...